Aυθεντικός: Συναγερμός και Υψοφοβία


Υψοφοβία

Είναι απορίας άξιο πως τα καταφέραμε -με τα δώρα μας- και ανεβάσαμε στην κορυφή μια ομάδα που πάσχει από υψοφοβία. Μια ομάδα που στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει ένα… δοκάρι! Μια ομάδα που η έδρα της είναι αποδεδειγμένα έδρα μας, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στην κερκίδα. Για αυτό μου είναι ακόμα πιο δύσκολο να χωνέψω τις ήττες απέναντι σε Ανόρθωση και Αεκ. Αυτή η κατάσταση που επικρατεί στον βαθμολογικό πίνακα πρέπει να αλλάξει άμεσα και θα αλλάξει. Ομάδα που είναι πρώτη την 21η αγωνιστική και φοβάται, δεν έχει τα άντερα να δηλώσει πως κτυπά πρωτάθλημα, τότε οι μέρες της σε εκείνη τη θέση είναι μετρημένες.

Συναγερμός

Στον Απόλλωνα κτυπά συναγερμός για το επερχόμενο τους παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ.  Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι δηλώσεις του από μέρα σε μέρα απολυμένου προπονητή τους. Τώρα πως μπορεί μια ομάδα με μηδέν συντελεστή τερμάτων και με σωρεία οικονομικών προβλημάτων να αρχίσει την αντεπίθεση της για την τετράδα την 22η αγωνιστική ενώ βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από τον τρίτο… μόνο ο συναγερμός που δε λέει να σταματήσει να ηχεί το ξέρει.

Θυμίζει κάτι?

Το πως αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ στον Απολλώνα μας θυμίζει την εβδομάδα που προηγήθηκε του παιχνιδιού με την Αεκ. Τότε στην Άεκ θεωρούσαν ως τημοναδική τους ευκαιρία να δείξουν κάτι καλό στο πρωτάθλημα και να πάρουν το κόσμο τους(τον ποιον?) πίσω στο γήπεδο. Μέχρι και δωρεάν εισιτήρια έδιναν. Τώρα στην θέση της Αεκ βρίσκεται ο Απόλλωνας. Στα παπάρια μας όμως όλα αυτά, μαθημένα άλλωστε τα βουνά απ’ τα χιόνια.  Εμείς ξέρουμε πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέβει στο γήπεδο σαν ΟΜΟΝΟΙΑ τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Σενάριο όπως εκείνο που είδαμε στο ΓΣΖ,  ουαί κι’ αλίμονο αν το ξαναδούμε!

Γ. Εφραίμ

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα το ακριβότερο (έμψυχο) περιουσιακό της στοιχείο θα προστατευόταν από τα τσεκούρια των γηπέδων. Εδώ, στην Νήσο Κύπρο της παράγκας που έχει χρώμα και όνομα, όχι μόνο δεν προστατεύεται από τα δολοφονικά τάκλινγκ αλλά κυνηγιέται και από πάνω! Γιώργαρε σε μια εβδομάδα από τώρα θα κληθείς να αγωνιστείς σε φιλικό για την ομάδα αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Δε σου λέω να μην πας αφού κάτι τέτοιο θα είχε επιπτώσεις σε εσένα προσωπικά αλλά και στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Να πας αλλά από τη στιγμή που δε σε σέβονται, χαλαρά. Να περάσεις ένα διήμερο σε χαλαρούς ρυθμούς και αν σε ρίξει στον αγώνα στα παπάρια σου. Όπως κάνουν και οι παίκτες του παραρτήματος. Μην ξεχνάς πως το μαρούλι από την ΟΜΟΝΟΙΑ το παίρνεις και τυχόν πρόταση για το εξωτερικό μέσα από παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ θα έρθει. Αυτή την τακτική να την ακολουθήσουν όλοι οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διότι αν δίνουν το είναι τους για την ομάδα των γραβατομένων που τους πολεμούν, ε τότε τι να πω? Ετσι κκελλέ έτσι ξιουράφι θέλει!

Στημένα

Όχι ρε μάγκες μην σας παρασύρει ο τίτλος δεν θα αναφερθώ στο παράρτημα.  Με αφορμή το τελευταίο μας γκολ στο πρωτάθλημα βγήκε ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο. Μέχρι στιγμής στο σημειώσαμε εννέα γκολ από στημένες φάσεις που μας απέφεραν εννέα βαθμούς. Από ένα βαθμό στα παιχνίδια του πρώτου γύρου με Άρη, Αναγέννηση, Ενπ και από τρείς στα παιχνίδια με Εθνικό και Ολυμπιακό. Από εκεί που πέρυσι δεν βάζαμε γκολ από στημένη φάση ούτε με αίτηση, φέτος μαζέψαμε εννέα βαθμούς. Είναι κάτι που πρέπει να πιστώσουμε στον coach αφού αυτό καταδεικνύει εμφατικά την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

ΟΜΟΝΟΙΑ-Ελλάδα

Με την εκστρατεία για βοήθεια προς τον Ελληνικό λαό που εξήγγειλε η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ και τα οργανωμένα σύνολα οπαδών της, οι απέναντι έχασαν την μπάλα μέσα από τα πόδια τους όπου χρησιμοποιώντας μεμονωμένα περιστατικά από πλευράς οπαδών μας, μας χαρακτήριζαν Ανθέλληνες. Δεν εξηγείται διαφορετικά η αντίδραση και ο χλευασμός που δέχτηκε από μερίδα του κόσμου τους η πρωτοβουλία μας.  Τους διαφεύγει ή καλύτερα αποκρύπτουν το γεγονός πως με τον πιο επίσημο τρόπο απαρνήθηκαν κατά κάποιο τρόπο το Ε στα αρχικά του συλλόγου τους. Και όταν λέμε με τον πιο επίσημο τρόπο εννοούμε με το να αλλάξουν το καταστατικό τους ώστε να μπορούν να αγωνίζονται στην ομάδα τους πέραν από Έλληνες, Σκοπιανοί, Αλβανοί κτλ κτλ

Εδώ να σημειώσουμε κάτι πολύ σημαντικό, η οποιαδήποτε εκστρατεία από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ για βοήθεια προς τον Ελληνικό λαό δεν έγινε προς πείσμα των απέναντι αλλά γιατί έτσι οφείλαμε να κάνουμε ως ΟΜΟΝΟΙΑ.

ΑΝ Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΡ; (Vince Lombardi)


Αυθεντικός | [email protected]