Ανακοίνωση Θύρας 9 Πάφου [23-02-12]


Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το παιχνίδι του Σαββάτου

-Αρχίζουμε με ένα μεγάλο ευχάριστω σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ και τον οργανωμένων συνόλων της ομάδας μας για την συλλογή τροφίμων τα οποία θα αποσταλούν στο λαό της Ελλάδας

-Το Σάββατο η ομάδα μας αγωνίζεται στη Λεμεσό με τον απόλλωνα. Καθήκον να δώσουμε δυναμικά το παρών μας στο γήπεδο και σπρώξουμε την ομάδα μας σε ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο.

-Το κλιμάκιο της ΘΥΡΑΣ 9 Πάφου θέλει να καλέσει όλους σε ανοιχτή συνεδρίαση την παρασκευή η ώρα 20:00 στο οίκημα μας στην κάτω Πάφο για να συζητηθούν θέματα τα οποία απασχολούν τη λειτουργεία του συνδέσμου.

– Παρασκευή Pre game party στο οίκημα μας η ώρα 21:00 δίνουμε δυναμικό παρών στο σύνδεσμο μας και κάνουμε ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ τη Πάφο να μας Θαυμάζει άλλα και να μας ζηλεύει, Pre game με ποτά, κάρβουνα, τραγούδια, συνθήματα και άλλα μαγικά ΘΥΡΑΕΝΝΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΑΝΙΑΡΙΚΑ .. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ

-Σάββατο μαζευόμαστε από νωρίς στο σύνδεσμο μας όπου προετοιμαζόμαστε καταληλα για το παιχνίδι Θα ξεκινήσουμε με το λεωφορείο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το γήπεδο για να ενωθούμε με τα αδέλφια μας από άλλες πόλεις και ναι ξανακάνουμε τα τσιμέντα του τσιρειου να τρέμουν (Όσοι θα ταξιδέψουν με λεωφορείο το εισιτήριο τους πρέπει να το πληρώσουν αύριο στη ανοιχτή συνεδρίαση και θα το παραλάβουν μόλις ξεκινήσει το λεωφορείο !)

…WHEN PAPHOS9 TOURS … TROUBLES OCCURS !…


ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ | www.gate9.com.cy