Ανακοίνωση Θύρας 9 Λεμεσού [23-02-12]


Περήφανε Λεμεσιανε Ομονοιατη,

Η πόλη μας ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να φορέσει τα πράσινα της και να υποδεχτεί την βασίλισσα ΟΜΟΝΟΙΑ όπως της αρμόζει. Η Λεμεσός, το δεύτερο μας σπίτι, ετοιμάζεται να ζήσει μοναδικές πράσινες στιγμές και τα τσιμέντα θα στενάξουν στις ορέξεις του περήφανου πράσινου λαού.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή και ο δρόμος για τη κούπα του πρωταθλητή περνά από το τσιρειο. Έχουμε χρέος άπαντες να δηλώσουμε παρών σε αυτό το ραντεβού, έχουμε χρέος να σμπαραλιάσουμε τον αντίπαλο και να κλείσουμε το στόμα σε λογής εντεταλμένους, που εξυπηρετώντας μικροπολιτικά και κομματικά συμφέροντα, προσπαθούν να δώσουν άλλη χροιά στον αγώνα, παρουσιάζοντας τον σαν αγώνα δίχως αύριο για τον αντίπαλο. Ρε δεν σας τα ‘παν καλά, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ !

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ομάδα, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και κόσμος, πάμε στο τσιρειο να λιώσουμε τον αντίπαλο και να τον αφήσουμε για άλλη μια φορά να παρακολουθεί ανήμπορος να αντιδράσει, τόσο το πάρτι στο γήπεδο, όσο και στις κερκίδες. Το σύνθημα της νίκης δίνεται από τις 8 το βράδυ της παρασκευής, σε ένα ανεπανάληπτο Pre-Game Party στο σπίτι μας, το σπίτι του κάθε λεμεσιανου Ομονοιατη, το OMONOIA Club Limassol. Καθήκον όλων μας να δηλώσουμε παρών και οι ιαχές μας να σκεπάσουν τον ουρανό της Λεμεσού.

Η Θύρα 9 Λεμεσού και ο ΣΥ.ΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λεμεσού απευθύνουν επίσης έκκληση σε άπαντες που θα δώσουν το παρών τους στο πάρτι όπως φέρουν μαζί τους και τρόφιμα για την εκστρατεία στήριξης του Ελληνικού λαού που γίνεται από όλους τους οργανωμένους φορείς σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 ΛΕΜΕΣΟΣ | www.gate9.com.cy