Ηχήστε τις σάλπιγγες
- Δημοσιεύθηκε: 21/02/2012
Τα ψέματα τελείωσαν από δω και πέρα πρέπει να γυρίσουμε όλοι τον διακόπτη σε κατάσταση πολέμου. Λίγοι αγώνες πριν τα μπαράζ και εμείς το παίρνουμε σαν μια τελευταία ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων ανεφοδιασμό και συμμαχίες! Δεν μιλάμε για την ομάδα, μιλάμε για εμάς τους ίδιους τους οπαδούς, τους συνδέσμους φιλάθλων και την ΘΥΡΑ9! Η ομάδα πρέπει και επιβάλλεται να κάνει το καθήκον της αλλά έχουμε και εμείς το ρόλο μας σε αυτό το έργο. Και πιστέψτε μας όσο σημαντικό είναι να βάζει ο Φρέντυ ή ο Άλβες τα γκολ για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου, άλλο τόσο σημαντικό είναι ο Πράσινος Λαός να γίνει επιτέλους η κόλαση των μπαράζ. Όλοι θυμάστε την κατάσταση πράσινης αύρας που επικρατούσε πριν δύο χρόνια στο ΓΣΠ, όπου όλοι οι αντίπαλοι έτρεμαν αντικρίζοντας το σκηνικό.
Δεν θα πούμε ψέματα ούτε θα κρυφτούμε και είναι ώρα για αλήθειες. Αν δεν δούμε τις αδυναμίες μας τώρα, αυτές οι αδυναμίες θα μας οδηγήσουν σε ήττες την ώρα της μάχης. Από την άλλη δεν πρέπει και ούτε πρόκειται να πανικοβάλουμε. Η κατάσταση στη κερκίδα μας δεν είναι ούτε τραγική αλλά ούτε και αυτή που θα σε κάνει να μείνεις με το στόμα ανοιχτό! Θέλουμε την πώρωση από όλο το πέταλο, από όλο το γήπεδο και όχι από τους 100. Θέλουμε να ξεκινάει το σύνθημα και να γίνεται ένα μπάχαλο από όλες τις κερκίδες. ΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να μην ακούγεται καν σύνθημα. Μας φτάνει αυτό το μακρόσυρτο βουητό που κάνει τους αντιπάλους να νομίζουν πως έρχεται τρένο κατά πάνω τους!
Και μια μικρή εισήγηση: Το ξέρουμε πως το να έχει μια κερκίδα τους δικούς της ρυθμούς και τα δικά της συνθήματα είναι κάτι που επιβάλλεται για να πάει μπροστά αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα τόσα συνθήματα που είχαμε τόσα χρόνια και ας ήταν από ρυθμούς άλλων κερκίδων του εξωτερικού. Στο κάτω κάτω όλοι οι ρυθμοί είναι δανεικοί και σχεδόν σε όλα τα πέταλα του κόσμου υπάρχουν τουλάχιστον 2 με 3 συνθήματα τα ίδια με διαφορετική γλώσσα. Άρα μάγκες προσθέστε στο ρεπερτόριο μας και τα παλιά συνθήματα που τα γνωρίζει και ο κόσμος για να δώσουμε μια έξτρα ώθηση στη κερκίδα! Τρανό παράδειγμα το ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν είμαι καλά! Βγάλτε το από τα συρτάρια, βγάλτε τα παλιά σκουριασμένα μας όπλα και θα δείτε πως κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά ακόμη!
Η θύρα 9 και οι σύνδεσμοι πρέπει να αναλάβουν ξανά οργανωτικές πρωτοβουλίες. Πρέπει η αίθουσα της ΠΕΟ ή η κάθε αίθουσα ρε παιδάκι μου που ξεχείλιζε από αγανακτισμένους Ομονοιάτες πριν λίγους μήνες να ξαναγεμίσει. Η Μάνα Ομόνοια μας χρειάζεται όλους και από αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς! Οργάνωση είναι το όπλο μας !
Όλοι Κοντά. Αφήστε κατά μέρους οτιδήποτε σκέφτεστε. Προσηλωθείτε και αφοσιωθείτε στο ένα και μοναδικό στόχο Το 21ο Πρωτάθλημα!!
Ηχήστε τις Σάλπιγγες – Προσκλητήριο Μάχης!!!