Ανεξίτηλος: Τα εμπόδια και το σχέδιο των απέναντι


Νίκησε Ολυμπιακό

Και με πειστική εμφάνιση. Μπορεί να μη δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά οι παίκτες είχαν διάθεση, πάθος και πάνω από όλα υπομονή. Οι αντίπαλοι δε βρήκαν σχεδόν καθόλου χώρους για να απειλήσουν και η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβλήθηκε σε όλο το γήπεδο από την αρχή.

Η πίεση σταδιακά αυξανόταν και τελικά ήρθε το 14ο γκολ του Φρέντυ για να μας δώσει το τρίποντο. Πιστεύω ότι ρόλο στην αλλαγή του τρόπου παιχνιδιού μας προς το καλύτερο έπαιξε και ο coach που δείχνει για ακόμη μια φορά να μην έχει κολλήματα και να διορθώνει τα προηγούμενα λάθη του άμεσα.

Νίκησε και ΟΛΑ τα εμπόδια

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείτε κάθε αγωνιστική να νικά και τα τηλεκατευθυνόμενα κοράκια της ΚΟΠ. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι στα παιχνίδια μας βλέπουμε τα απίστευτα. Κεφαλιές που γίνονται χέρια, ανύπαρκτες κάρτες για δήθεν θέατρα και ακυρωθέντα γκολ. Και τώρα «οφσάιντ» σε φάση που βρίσκετε αντίπαλος στη γραμμή του κόρνερ!! Σας προτείνω στα επόμενα παιχνίδια μας, αντί για βοηθούς, να καρφώσετε ένα σημαιάκι στην πλευρά που επιτείθετε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έτσι κάθε φορά που θα δημιουργείται ευκαιρία υπέρ μας, ο διαιτητής να σφυρά χωρίς να χρειάζεται να κουραστεί ένας αετομμάτης βοηθός να σηκώσει το χέρι. Αν η μπάλα χαθεί, το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά. Έλεος!

Δουλεύουν με σχέδιο

Ο λόγος για τους απέναντι και τα πειθήνια όργανά τους, τους διαιτητές. Δε φτάνουν οι χειρουργικές διαιτησίες στα δικά μας παιχνίδια, δεν τους αρκεί η στοχοποίηση και εξουδετέρωση των δικών μας όπλων (βλέπε Εφραίμ) με άδικες κίτρινες και κόκκινες κάρτες ούτε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει περισσότερες κάρτες από ομάδες ουραγούς. Αυτοί το έχουν προχωρήσει βήματα μπροστά. Κάθε επόμενος αντίπαλός ΜΑΣ ξεχνά το χρώμα των καρτών και κάθε επόμενος αντίπαλός ΤΟΥΣ γνωρίζει εκ των προτέρων ότι όσοι παίκτες του βρίσκονται στο όριο θα απουσιάζουν από το ματς που ακολουθεί. Αλλά ούτε έτσι δεν τα καταφέρνετε λαμόγια!

Προπαγάνδα στα σχολεία

Το σχέδιό τους δεν περιορίζεται στις γραμμές του γηπέδου. Πληροφορίες λένε ότι κυκλοφορεί σε σχολεία της Κύπρου εγχειρίδιο για τη σωστή διατροφή σε έκδοση των απέναντι. Τίτλος του, «Γκολ στο πιάτο», αν και πιο ταιριαστός τίτλος θα ήταν το «Καρδιά στο πιάτο». Δεν είναι εδώ το πρόβλημα όμως. Προπαγάνδα των ναζί θυμίζουν όλα αυτά. Δηλητηριάζονται τα μυαλά των παιδιών μας με τέτοιες κινήσεις! Βιβλία με τα βρωμερά εμβλήματα των απέναντι ρε; Που διαφημίζουν τους παίκτες και την ομάδα τους με πρόσχημα τη σωστή διατροφή; Που είναι οι υπεύθυνοι; Εδώ δεν έχουμε σκάνδαλο έτσι; Αίσχος κύριοι του υπουργείου Παιδείας! Καλώ όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ (μαθητές και γονείς) που θα πέσει στα χέρια τους το βιβλίο-έκτρωμα να το κάψουν και να το τρίψουν στη μούρη όσων το μοιράζουν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πλευρό των ΛΑΩΝ

Μακριά από υπόγειους σχεδιασμούς και εθνικιστικές κορώνες η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει την προσφορά στους συνανθρώπους μας που ξεκίνησε στο προηγούμενο παιχνίδι. Από αύριο ξεκινά παγκύπρια εκστρατεία συλλογής τροφίμων για να σταλούν στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Μια πρωτοβουλία του ΔΣ της ομάδας σε άμεση συνεργασία με τα πράσινα οργανωμένα οπαδικά σύνολα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βοηθήσουμε στο μέτρο που μας αναλογεί και μπορούμε, αδέρφια. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε γιατί, πολύ απλά, είμαστε άνθρωποι με ιδανικά, είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ!

Υ.Γ. Κουράγιο να ευχηθούμε στον Ρενάτο Μαργκάσα που βρίσκεται στην πατρίδα του για να συμπαρασταθεί στη βαριά άρρωστη μητέρα του. Είμαστε δίπλα σου!

Υ.Γ.2 Για τον Απόλλωνα και το…«ματς της χρονιάς» του θα τα πούμε την Παρασκευή.


Ανεξίτηλος | [email protected]