Green Devil: Ψάχνω για λίγη σημασία
- Δημοσιεύθηκε: 20/02/2012
Επειδή οι πύλες ανοίξανε και ο ουρανός είναι γκρίζος, θα ήθελα να πω σε όποιον δεν τον παίρνει να ακούει κριτική από Green Devil ή δεν του αρέσουνε οι Πράσινες Λάβες να πηδήσει το άρθρο.
Προς τους “οπαδούς” που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία: Το να σας χαρακτηρίζει ο κόσμος ως προπονητές το έκανε λόγω της αδέσποτης βλακείας σας να σχολιάζετε λες και ξέρετε τα πάντα.
Το να καυχιέστε ότι είστε προπονητές (και βάζετε και ένα χαμόγελο σαν τον τζόκερ…) απλά επιβεβαιώνει το μέγεθος της βλακείας σας. Αφιερωμένο στον καθένα που έπεισε τον εαυτό του ό,τι επειδή κάθεται σε μία κλινικά ασταθή κερκίδα με άσυλο πως είναι ο προπονητής of the year. Και εις ανώτερα παίδες…
Αν πειράχτηκες μέχρι εδώ σημαίνει το άρθρο είναι για εσένα..
Τρομερό χαρακτηριστικό είναι να παρατηρήσετε τον τρόπο που προσπαθούν να πείσουν τους γύρω τους, ούτως ώστε να νιώσουν δικαιοσύνη αλλά και αναγνώριση για τις προπονητικές τους ικανότητες. Να επιβληθούν ρε παιδί μου σαν τον σκύλο που αφήνει τα ούρα του στην περιοχή, Ουστ από εδώ..
Μάλιστα χθες μερικοί είχαν χαρεί για την αλλαγή του Εφραίμ με τον Χριστοφή επειδή το είχανε… ετοιμαστείτε… προβλέψει, λες και ο Χριστοφή θα έμπαινε στη θέση μου εμένα. (50% ήτανε και το βρήκατε, μην πω 65%… WOW !!!). Και εγώ πάντως πρόβλεψα (είμαι και ο μόνος που το είπε μπορώ να πω) ό,τι ο Γιωργαλλίδης δεν θα γινότανε αλλαγή, προπονηταράς ε?
Κάτι άλλο που αντιλήφθηκα από πέρσι αλλά φέτος έχει εξελιχτεί πιο μαζικά, είναι η αποχώρηση ΛΑΟΥ από την Δυτική ή Ανατολική και την ένταξη τους στην Βόρεια κερκίδα μπας και ησυχάσουν από τους ειδήμονες προπονηταράδες μας.
Ξέρω πως όλοι σας λέτε… δεν εννοεί εμένα, εγώ ξέρω τι λέω, πρέπει να είναι για κάποιον άλλον που μιλάει, κάποιον που έχει αντίθετη άποψη από εμένα γιατί εγωωωώ όταν πω κάτι συμφωνεί και ο πάραδιπλα που είναι και ο νούμερο 2 προπονητής του τετραγώνου μου. Προσπαθήστε να σεβαστείτε λίγο τον καθένα που πήγε μπάλα για να δει μπάλα και όχι να του τα πρήξετε (λες και σας ρώτησε) με την άποψη σας.
Στα αρχίδια μου εμένα προσωπικά γιατί έβγαλε τον Κωστή και έβαλε τον Ιωάννη, είδες να σε ρωτήσω για την άποψη σου? Στα αρχίδια μου και αν σου είπε ο κουμπάρος (INFOMAN το παρατσούκλι του στον καφενέ) ό,τι ο Λαμπρής κτυπά πιο καλά φάουλ από τον Σταύρο.
Προπονητή έχουμε, το είπα και πιο παλιά, μάλιστα σε διαφορά με εσάς κάθεται στον πάγκο του γηπέδου (ΝΑΙ εκεί είναι που κάθονται ΟΛΟΙ οι προπονητές) και άμα σηκώνεται είναι για να δώσει οδηγίες και να χειροκροτήσει και δεν βρίζει τον ένα παίκτη επειδή σε αντίθεση με τον καθένα που ανάφερα πιο πάνω είναι ΜΑΓΚΑΣ, όπως και δεν φωνάζεις σε ένα παιδί επειδή δεν ξέρει κάτι αλλά του εξηγάς.
Αυτά είχα να πω για να μη γίνω κακός με τους δικούς μας (όχι ακόμη δεν έγινα, προσέξετε μη με προκαλέσετε γιατί θα πω πολλά….). Ας αφήσουμε τώρα τους δικούς μας και ας πάμε έστω και για λίγο στους απέναντι.
Σκατάες που βιάστηκαν να γράψουν ό,τι λύγισε ο Τακτακαλάς… που να δουν τι λυγίσματα έκανε η μαμά τους όταν ήταν στο παιχνίδι σήμερα ( μα κάτι διπλά φλιπ Μελισσανίδη με τελικό διπλό σάλτο τσουκαχάρα και προσγείωση σπαγγάτο…). Άλλο να τα λέω και άλλο να την θαυμάζετε.
Ρε σκατάδες, ούτε τους μαθητές δεν τους έχετε και είπατε να πάτε προς τους Σαλαμιναίους? (μετά το παιχνίδι με τους ανώμαλους πήγαν πως θα κάνουν ντου στο Αμμόχωστος στους Σαλαμιναίους αλλά ΔΕΝ τους παίρνει) Ε να σας πω τα νέα τότε, ούτε αυτούς τους έχετε. Βάλτε τα με καμιά ομάδα της 3ης κατηγορίας γιατί άμα δείτε πάνω που 50 χέζεστε ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ.
Από φατσοβιβλείο γιατί I like άμα κυκλοφορούν ωραία πράγματα (thanks στο φίλο που μου το έστειλε). Ρίξε μια ΖΑΙΡΙά καλή… και για μένα ρε ζωή – Αφιερωμένο στους σκατάες που ακόμα να ξυλιφτούν.
Προς τους συνσκατάδες τους της κοπριάς, μπορεί να βάλατε Τσαγγάρη ώστε να μη δώσει κίτρινη στον ρουβά και τον υιό της πόρν/δ/ης, μπορεί να βάλατε το άλλο το σκουλήκι στο δικό μας παιχνίδι που κιτρίνισε τον Εφραίμ, μπορεί να κάνετε άλλα 1000, στο τέλος όμως θα σκύψετε του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ.
Προς Στοικίτσα που δήλωσε ΠΑΛΙ ότι είμαστε η τελευταία του ευκαιρία για τετράδα να του πούμε ότι χεστήκαμε για το τι νομίζει και το πριμ του Αναστασιάδη να το βάλουν όλοι στον κώλο τους. Δεν μπορώ να βλέπω πιονάκια της Πινδάρου να βγάζουν τη γλώσσα τους περίπατο, ειδικά άμα αναφέρουν τη λέξη ΟΜΟΝΟΙΑ !!!
Τσίρειο Αγάπες Μου Ερχόμαστε…
Προς Ρουβάδες: Χρειάζεστε Camera και φωτογραφική, το SHOW ΠΑΛΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !!!
Green Devil | [email protected]