Hoolifan: Μεγάλη η νίκη μας – Μεγαλύτερη η ήττα τους


Πολύ μεγάλη νίκη η χτεσινή με το τσατίρι τον Τακτακαλά. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν όμως η ήττα του παραρτήματος!

Αγαπητέ Ραουφ  χατζηντεκτάς εκτός από τα πέναλτι που λες ότι μπορεί να κρίνουν το πρωτάθλημα ξέρεις τι άλλο θα είναι καθοριστικό?? ΝΑ ΝΙΚΑΣ που και που ρε ηλίθιε

Ούτε δεκαοχτάδα δεν συμπλήρωσε η ανώμαλη και σας κέρασε 2 γκολάκια στο χαλαρό! Κάτσε να τα μπαλώσεις τώρα Πανικούι. Θα πρέπει να επιστρατεύσεις τα μεγάλα μέσα πάντως. Η κατάσταση έχει δυσκολέψει. Είναι ώρα να βγει το φάντασμα του κουμουνισμού του Μάο τσε τουνγκ και του Τσε Γκεβάρα.

Έμεινε στη Λυόν το αποελ. Κουρασμένο από την υπερπροσπάθεια το αποελ. Τι σαπούνια είναι αυτά που μας λέτε ρε βαλτοί όλοι σας δημοσιογράφοι της δραχμής!  Ότι έκανε στη Λυον τα ίδια έκανε και στο «παπαδόπουλλος». Μην σας πω πως στη Κύπρο ήσασταν και καλύτεροι , τουλάχιστον κάνατε ….3 ευκαιρίες! Μεχ μεχ μεχ μεχ

Τελικά είναι έτοιμος το τρένο ο Αίλτον? Ο Σολάρι τελικά κάμνει σας όξα ? Τελικά δεν χρειαζόσασταν ενίσχυση ?

Κάτι ακούγεται έντονα για νέο δάνειο από την κερδοφόρα εταιρία. Μιμήθηκαν τον Πάγκαλο οι μέτοχοι σας. Τα έφαγαν όλοι μαζί!

Ιβάν μου σωβρακάκια και κλατσούλες κάτω κάτω από πάνω τα τζινάκια και οι φανελίτσες. Έτσι φτιάχνουν τις καλές αποσκευές για το αεροδρόμιο!

Σταματήστε να παραμυθιάζετε τον κόσμο σας τάχα με το αποελ δύο ταχυτήτων. Μια ταχύτητα έχετε. Την πισινή!  Όλο με το κώλο γαμάς θρύλε της πουστιάς!

Άτε να ποσπάζεστε και από την Ευρώπη, να βγείτε και από το κύπελλο  να δούμε τι άλλο θα βρείτε να πιππιλάτε. Ελπίζω σε κάτι με περισσότερη φαντασία και να μην γυρίσουμε πίσω στα πόσα έργα έπιασε ο Μιλτής και πόσους φόρους σας έβαλε ο Χριστόφιας.

Οι ανταποκριτές στους αγώνες του αποελ δεν έχουν ιερό και όσιο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όλοι οι συνδρομητές σας οπαδοί του παραρτήματος ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ. Πληρώνεστε από τις συνδρομές χιλιάδων ομονοιατών για αυτό το λιγότερο που έχετε να κάνετε ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ.

Έλα πίντο μπορείς, το έχεις το σουτ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ!??? 2%4Ρ7$ρ#@# ΑΤΕ ΡΟΥΦΑ και εσύ και ο πίντο σου και όλοι σας.

Για να σας δω λαμόγια δημοσιογράφοι πως θα παρουσιάσετε τώρα την ταπεινωτική ήττα του παραρτήματος που με μια αποδεκατισμένη ανόρθωση δεν κατάφερε να κάνει τους οπαδούς του να φωνάξουν ούτε ΌΧΙΙΙΙΙ σε χαμένη φάση!

Θάνατος στους τραπεζίτες, σήκωσαν πανί οι αργοπορημένοι επαγγελματίες « έλληνες» οπαδοί του αποελ. Σύμφωνα με τους πρόχειρους υπολογισμούς μου αυτό θα σας κοστίσει το ένα τρίτο τον οπαδών σας….

Πάμε για μια εκδρομή από τα παλιά στο Τσίρειο! Πρόβα τζενεράλε για ομάδα και κερκίδα. Συνεχόμενα τρίποντα μέχρι τα μπαράζ και είμαι σίγουρος πως τουλάχιστον 2 ομάδες μέχρι τότε θα έχουν παραδώσει τα όπλα. Μένει να δούμε ποιος έχει τις αντοχές να αναμετρηθεί μαζί μας στη μάχη του Ελ Πάσο!

Προς εθνικό και ένωση. Επειδή σας μισώ εξίσου και τους δύο δεν θέλω να μπω στο δίλημμα για το ποιος από τους δύο σας θα πάει διαβάθμιση. Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε να πάτε και οι δύο!

Μπράβο στη ΘΥΡΑ9 για το κορέο αφιερωμένο στους καταπιεσμένους έλληνες. Κάντε πράξη τα λεγόμενα του πανό κάντε τις κυβερνήσεις σας να φοβούνται και να σας σέβονται και ένα καλύτερο αύριο θα ξημερώσει για όλους τους λαούς.

Υ.Γ 1. 3000 έφτασε το γκρουπ μας στο facebook. Είναι πραγματικά απίστευτο αν σκεφτεί κανείς πως η σελίδα είναι online μόλις 5 μήνες. Να είστε καλά μάγκες, εμείς σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε αυτή τη προσπάθεια και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε μέχρι να μην μείνει τρίχα για τρίχα στα κεφάλια των αλλόθρησκων! Έλα να βλέπω Χατζηλιασής style!

Υ.Γ 2. 679 μέρες από την τελευταία κόκκινη κάρτα του αποελ και αυτή στο 85 από ξένο διαιτητή. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ παιδιά διαιτητών.

Υ.Γ 3 Δώστε στα καημένα μια κόκκινη ή τουλάχιστον εξηγήστε τους τι λέει ο κανονισμός γιατί μπορεί να φάνε καμιά στην Ευρώπη και να μην γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Μπορεί να νομίσουν πως είναι ο νέος τρόπος να τους πει ο διαιτητής ότι κέρδισαν πέναλτι.Hoolifan | [email protected]