Μεγάλη απώλεια ενόψει Απόλλων


Ο Γιώργος Εφραίμ, ένας από τους πιο ταλαντούχους ΚΥΠΡΙΟΥΣ ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα μας δικαιολογημένα μπορεί να νιώθει θυμό για την αντιμετώπιση που δέχεται από την Κυπριακή Διαιτησία. Είναι η 3η φορά φέτος που δέχεται κίτρινη κάρτα ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ και αυτή τη φορά η κίτρινη θα του στοιχήσει την συμμετοχή του στο σημαντικό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο την επόμενη αγωνιστική.

Ο Γιώργης με την σημερινή του κίτρινη κάρτα συμπληρώνει 4 και χάνει τον παιχνίδι με τον Απόλλωνα για την ερχόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την Ομόνοια και την πορεία της προς τον τίτλο. Το ότι θα υπάρξουν πολλές απουσίες στην συνέχεια του θεσμού όσο κοντεύουν και τα Play Off το γνωρίζουμε πολύ καλά, αλλά όταν οι απουσίες αυτές είναι άδικες δεν θα το αφήνουμε καθόλου απαρατήρητο.

Αν συγκρίνουμε μάλιστα την ευκολία με την οποία ο κ. Χρυσοστόμου έστησε τον Ολυμπιακό στο 90 στην περιοχή της Ομόνοιας σε ένα ανύπαρκτο φάουλ, με την φάση που δέχτηκε την κίτρινη ο Εφραίμ ο θυμός μας είναι ακόμη μεγαλύτερος.