Ανεξίτηλος: Ώρα πράσινων αποδείξεων


Αντίδραση πρωταθλήτριας
Αυτό περιμένουμε να δούμε αύριο από την ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ. Είμαστε το φαβορί και δε χωράνε άλλες απώλειες σε τέτοια παιχνίδια. Η ομάδα είχε, για πρώτη φορά μετά από καιρό (ναι, κάποιες ομάδες παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια!), μία γεμάτη εβδομάδα για να προετοιμαστεί αγωνιστικά και ψυχολογικά και μένει να δείξει στο γήπεδο πόσο πολύ θέλει, τελικά, αυτόν τον τίτλο. Αποδείξτε ότι τον δικαιούστε περισσότερο από όλους!

Έχουν κι αυτοί κίνητρα
Οι αντίπαλοι δίνουν τη δική τους μάχη για να ξεκολλήσουν από το τελευταίο Group και δεν αναμένεται να πέσουν αμαχητί. Ό,τι πάρουν από το παιχνίδι θα είναι για αυτούς κέρδος. Μη ξεχνάμε ότι έχουν και μια…αδυναμία στην ΟΜΟΝΟΙΑ οι συγκεκριμένοι. Για αυτό και δεν πρέπει η ομάδα να δώσει κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης της υπεροχής της. Όποιοι και να παίξουν, πίεση από το πρώτο λεπτό και όσο το δυνατόν πιο γρήγορο ξεκαθάρισμα είναι το ζητούμενο.

Επιστρέφουν σημαντικά γρανάζια
Αναμφίβολα οι φετινές – και όχι μόνο – εμφανίσεις Εφραίμ και Καρυπίδη τους έχουν αναδείξει σε αναντικατάστατα κομμάτια της ομάδας. Με τον Ολυμπιακό επιστρέφουν και οι δύο και ελπίζουμε η επάνοδος τους να συνοδευτεί με επιστροφή στις επιτυχίες. Ειδικά ο Καρυπίδης καλείται να μπαλώσει τις όποιες τρύπες έκαναν την εμφάνισή τους στην άμυνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια.

Κρύο καιρός για…τρέλα
Αυτή την «τρέλα» για την οποία μιλήσαμε προχθές. Ας είναι το αυριανό το πρώτο παιχνίδι που θα τη δούμε να επιστρέφει στα μάτια και στην καρδιά του πράσινου ΛΑΟΥ. Κατεβαίνουμε στο γήπεδο με πίστη και σπρώχνουμε την ομάδα μέχρι το τέλος! Για την πρόγνωση για κρύο δεν ανησυχώ. Τα καλύτερα πάρτι ο ΛΑΟΣ τα έχει δώσει σε βροχές και χαλάζια. Έτσι και αύριο αναμένεται μία από τα ίδια με μπροστάρη την ΘΥΡΑ 9. Εμείς δε θα έχουμε σόμπες για να ζεσταινόμαστε σαν φλωράκια. Ας είναι καλά τα κυπριακά παραδοσιακά οινοπνευματώδη!

Κάτι περισσότερο από ένας σύλλογος
Ο Ανεξίτηλος χαιρετίζει την απόφαση του ΔΣ να διαθέσει μέρος από τις εισπράξεις του αυριανού αγώνα για την αγορά τροφίμων που θα σταλούν στην Ελλάδα. Γιατί εμείς (οι Τούρκοι βρε, οι ανθέλληνες) δε διαφημίζουμε πατριωτισμό με συνθήματα και κουρελόπανα αλλά αποδεικνύουμε τι πάει να πει αδελφοσύνη των ΛΑΩΝ με πράξεις. Έτσι ρε ΟΜΟΝΟΙΑ! Στο πλευρό κάθε καταπιεσμένου και δοκιμαζόμενου συνανθρώπου μας. Έλληνες και αδέρφια σε όλο τον κόσμο, είμαστε μαζί σας στον αγώνα!

Από άλλο πλανήτη
Όσοι από εσάς ακολουθήσατε τη συμβουλή μου και βρεθήκατε χθες δίπλα στα αλάνια του φούτσαλ θα διαπιστώσατε για τι ομάδα μιλούμε τόσο καιρό. Ολόκληρη η πρώτη φάση του πρωταθλήματος βγήκε με το απόλυτο σε βαθμούς και το θέαμα συνόδευε κάθε εμφάνιση της ομάδας. Μπράβο στα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι το ίδιο εντυπωσιακή και ακόμη καλύτερη!

Θυραεννιώτικο καρναβαλίστικο πάρτι
Απόψε στη Λεμεσό, στο Rolling Stone Rock Bar, με είσοδο 25 ΕΥΡΩ και – κλασικά – η βραδιά θα είναι Open Bar. Το πάρτι σηματοδοτεί την έναρξη των εκδηλώσεων για τα 20χρονα της οργανωμένης μας κερκίδας και σίγουρα θα γίνει ο πράσινος χαμός! Ο Ανεξίτηλος περιμένει με ανυπομονησία και το 2ο Παγκύπριο Φεστιβάλ της ΘΥΡΑΣ 9 η οποία συνεχίζει να δείχνει τον δρόμο στους υπόλοιπους! Συνεχίστε έτσι αδέρφια.


ο Ανεξίτηλος | [email protected]