Hoolifan: Σαράντα πυρετό & αφιερωμένο


Για και χαρά σας απανταχού τσικνισμένοι Ομονοιάτες. Eλπίζω να περάσατε καλά και ελπίζω να καταναλώσατε άφθονη σάρκα στα κάρβουνα και θολά νερά στα ποτήρια σας!! Πάμε και ένα Χουλιφαν  έτσι για χωνευτικό!

Κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσει το αποελ στο τέλος του αγώνα μας λένε. Μα ποιο ρε?? Το ένα σουτ του ματσούκα? Σιγά μην ήταν μόνος του σε κενή εστία χωρίς τερματοφύλακα και την έβγαλε έξω. Ξεκολλάτε ρε ένα σουτ ήταν και αυτό πάνω στο πορτάρη!

Αυτό είναι κατάντια. Δεν ξέρετε από πού να πιαστείτε.  Όλοι προσπαθούν να βρουν θετικά σε μια ομάδα που κάνει μια τελική προσπάθεια σε 90 λεπτά!

Το αποελ ήταν εξαιρετικό και κατά διαστήματα η κατοχή της μπάλας από την κυπριακή ομάδα ξεπερνούσε….. το 30 της εκατό! Κάτι πραγματικά το απίστευτο…

Σε λίγο θα μας λέτε πως άξιζε την νίκη το αποελ γιατί κέρδισε περισσότερα  αουτ από τον αντίπαλο..??#$%@.

Το Παράρτημα ούτε κοιλιά έκανε ούτε ο Αίλτον του λείπει ούτε κανένας. Είναι το ίδιο αποελ που ήταν και πριν λίγους μήνες. Το μόνο που του λείπει είναι η υπερβολική τύχη που είχε από την αρχή. Απλά και ωραία. Του λείπουν οι στραβοκλωτσιές – πάσες ακριβείας και λοιπά.

Εντωμεταξύ ρε χογλαστούθκια φλωρούμπες και λοιπά επίθετα που δηλώνουν οπαδό του αποελ. Ξέρετε ποια είναι η βασική μας διαφορά? Ότι εσείς πήγατε στο Λυον και μας ζαλίσατε τα αρχίδια για το κρύο λες και περάσατε συνθήκες πολικού ψύχους και σας βάλανε με τις πολικές αρκούδες να δείτε τον αγώνα. Ενώ εμείς στη θέση σας θα κατεβάζαμε ακόμα ένα κάρτο ζιβανία και τίτσιροι θα τραγουδούσαμε εεε οοο αύριο θα έχουμε σαράντα πυρετό. Και στην κερκίδα μας όχι μόνο πολικές αρκούδες θα βλέπαμε αλλά και πιγκουίνους από το μεθύσι μας!

Να πάει η ομάδα μου στους 16?? Ρε γάροι είμαι άξιος να δω το σεντόνι  στο κέντρο του γηπέδου τζαι να πω του παρέα μου ρε μαλακά μα σαννα τζε λίον μεγάλη η μάππα που μας εβάλαν να παίξουμε? ΑΝΤΕ ΓΙΑ και βάρτε στους ομίλους τα κάφρικα σκυλιά !

Πάμε να δούμε και μερικά ύποπτα περιστατικά.( Διαβολικές συμπτώσεις έτσι GREEN DEVIL μου???)

7 παίχτες της ανό στον αγώνα πριν από την Ομόνοια κινδύνευαν αν δεχτούν κίτρινη να χάσουν το ντέρμπι και ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ  ΚΑΝΕΙΣ.

3 παίχτες της ανό στον αγώνα πριν το αποελ κινδύνευαν αν δεκτούν κίτρινη να χάσουν το ντέρμπι ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ.

Ας το καταγράψουμε και αυτό σαν ένα καθαρά ατυχές περιστατικό εντελώς απομακρυσμένο από οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ φαντάσματα κακοί και προκατειλημμένοι ομονοιατες!

Το είπα και παλιά θα το πω και τώρα. Είστε η μόνη ομάδα που πάει κόντρα στις πιθανότητες και στα καθαρά μαθηματικά. Και αυτό το κάνει κανείς μόνο με ένα τρόπο.CHEATING!

Προς μαθητές. Ερχόμαστε θεμιστόκλειο. Ερχόμαστε Παπαδόπουλλος. Μέχρι και τον κεντρικό σας σύνδεσμο ήρθαμε. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ!!

Ακούστε κοτούλες. Το κεντρικό μας φαν κλαμπ ξέρετε που είναι μπορείτε να κοπιάσετε όποτε θέλετε. Σταματήστε να πειράζετε περιουσίες ανθρώπων που καμία σχέση δεν είχαν με το ρεζίλεμα σας και ελάτε να πάρετε το λόγο από αυτούς που πρέπει! Φυσικά μπορεί να μην πάρετε μόνο το λόγο μπορεί να πάρετε και τον πούλλο αλλά ελάτε εσείς και θα τα βρούμε.

Και έτσι εντελώς φιλικά. Κάτι μεγάλα στρογγυλά που τα νοιώθετε κάτω που τα πόδια σας. Λοιπόν ΜΗΝ συγχύζεστε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΓΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΟΥΝ για αυτό μετράτε 2 και 3 φορές τις πράξεις και τα λόγια σας.

Βίντεο της ημέρας εξαιρετικά αφιερωμένο στους κρυωμένους αποελιστες με τα μπουφάν και τα κασκολάκια. Ημίγυμνοι στη βροχή και στο χαλάζι και εσείς μπήξετε τα calpol του κώλου σας!

ΚΑΙ τέλος…

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Υ.Γ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Διοίκηση είναι ώρα να φέρεις ακόμα περισσότερο κόσμο σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια. Κάντε εκστρατεία εγγραφής μελών και θα είμαστε όλοι δίπλα σας

Υ.Γ 2 Νετανιάχου GET THE FUCK OUT OF CYPRUS!


Hoolifan | [email protected]