Ανακοίνωση Θύρας 9 – 15/02/12


Αδέλφια της Θύρας 9, Περήφανε πράσινε λαέ,

Δεν γνωρίζουμε εάν όταν κάποιοι έγραφαν για πρώτη φορά το ΘΥΡΑ 9 σε πανί, μπορούσαν να φανταστούν τι θα κατάφερνε αυτό το οπαδικό σύνολο και ποια πορεία θα είχε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι 20 χρόνια μετά εμείς τα βλέπουμε με θαυμασμό και πραγματικά νιώθουμε απείρως ΠΕΡΗΦΑΝOI για την ΘΥΡΑ 9.

Έτσι λοιπόν αυτή η χρονιά είναι αφιερωμένη στα 20χρόνα της οργανωμένης μας κερκίδας και η επιτρoπή μας ετοιμάζει σειρά εορταστικών εκδηλώσεων για να τιμήσουμε αλλά και να γιορτάσουμε εκείνη την ιστορική χρονιά, το ένδοξο 1992.

Η αρχή θα γίνει από το Παγκύπριο πάρτι που διοργανώνουν τα αδέλφια του κλιμακίου μας στην Λεμεσό. Αν είναι κάτι που είμαστε περήφανοι είναι ότι έχουμε αδέλφια που η καρδιά τους κτυπάει στους ρυθμούς της ΘΥΡΑΣ 9, σε όλη την Κύπρο. Έτσι λοιπόν με την ευκαιρία του πάρτι της ΘΥΡΑΣ 9 ΛΕΜΕΣΟΥ, ξεκινάμε τις εκδηλώσεις μας για τα 20χρόνα στέλνοντας και το μήνυμα ότι η ιδέα της ΘΥΡΑΣ 9 δεν περιορίζεται σε καμία πόλη, ενώ θα ακολουθήσουν μεγάλα πάρτι σε όλες τις πόλεις που η ΘΥΡΑ 9 διατηρεί κλιμάκια.

Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/02 στο Rolling Stone Rock Bar, με την είσοδο να είναι 25 ΕΥΡΩ OPEN BAR.

Επίσης σειρά έχουν να παίρνουν και διάφορες άλλες εκδηλώσεις που σύντομα θα αρχίσουν να ανακοινώνονται με κάποιες από αυτές πραγματικά να αφήνουν ιστορία, με κορύφωση το 2ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΥΡΑ 9.

Κλείνοντας να καλέσουμε όλα μας τα μέλη και στελέχη να δώσουν αύριο Πέμπτη το παρών τους στον αγώνα Φούτσαλ της Ομάδας μας η ώρα 8:30μμ στο Ελευθερία κόντρα στο Σίτι Φούτσαλ. Οι λεβέντες του Φούτσαλ για άλλη μία χρονιά μας κάνουν περήφανους και αξίζουν την ολόψυχη στήριξη μας.


Gate 9 Official Website | www.gate9.com.cy