Δεν έχει άλλα περιθώρια για δώρα


Στην Ομόνοια το μυαλό είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το θεσμό του πρωταθλήματος. Η ήττα από την Άεκ συνοδευμένη με πολύ κακή εμφάνιση αποτελεί ήδη παρελθόν και η ομάδα μας αναζητεί την άμεση επιστροφή στις νίκες. Μπήκαμε στην τελευταία ευθεία για την ολοκλήρωση του Β γύρου πρωταθλήματος με την Ομόνοια να έχει 4 από τα 6 εναπομείναντα παιχνίδια ουσιαστικά εντός έδρας.

Ο στόχος δεν είναι άλλος από το 6 στα 6 για την ομάδα μας πριν τα play off. Στόχος εφυκτός αν αναλογιστεί κανείς πως οι μοναδικές έξοδοι εκτός ΓΣΠ για την Ομόνοια θα είναι αυτή του Τσιρείου κόντρα στον Απόλλωνα και αυτή στο “Αμμόχωστος” κόντρα στη Σαλαμίνα. Αν η ομάδα πετύχει 6 ισάριθμες νίκες γίνεται αυτόματα το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, χωρίς αυτό να σημαίνει απολύτως τίποτα. Τα πάντα είναι ρευστά σε ένα πρωτάθλημα φωτιά όπως το φετινό με όλες τις ομάδες να έχουν τις δικές τους ελπίδες.

Η Ομόνοια έδειξε πως έχει τις ικανότητες να αποδώσει πολύ περισσότερα από ότι στο τελευταίο παιχνίδι με την Άεκ και το ζητούμενο είναι ένα. Η νίκη και οι τρεις βαθμοί σε κάθε παιχνίδι μέχρι τα Play Off. Ξεκινώντας από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η Ομόνοια επιβάλλεται να πάρει το τρίποντο για να ταξιδέψει με την καλύτερη ψυχολογία στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Από κει και πέρα το “τριφύλλι” θα φιλοξενήσει τον Εθνικό στο ΓΣΠ, στη συνέχεια θα πάει στο “Αμμόχωστος” να αντιμετωπίσει την Σαλαμίνα, ενώ ο 2ος γύρος ολοκληρώνεται με τους αγώνες εντός ΓΣΠ με Ένωση και Αποέλ.[Πρόγραμα Πρωταθλήματος]

Προς το παρόν αυτό που προέχει είναι ο Ολυμπιακός. Η Ομόνοια δεν έχει άλλα περιθώρια για δώρα.