Το απόλυτο μέχρι τα Play Off


Αναμφισβήτητα το φετινό πρωτάθλημα είναι το δυσκολότερο της τελευταίας 10ετίας, ίσως και ένα από τα δυσκολότερα στην ιστορία του κυπριακού πρωταθλήματος.

Οι μικρές βαθμολογικές αποστάσεις των πρωτοπόρων δίνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στην εξέλιξη του φετινού τίτλου, με την πρωτιά να αλλάζει συχνά χέρια. Η διεξαγωγή μάλιστα των play off βάζει οριστικά φωτιά στο πρωτάθλημα εφόσον οι πρώτοι 4 θα αγωνιστούν αναμεταξύ τους 2 φορές (εντός & εκτός) κάνοντας ακόμη πιο αμφίρροπη την τελική κατάληξη της βαθμολογίας.

Ομόνοια, Αέλ και Παράρτημα έχουν τον πρώτο λόγο για τον τίτλο με την Ανόρθωση να καραδοκεί και να περιμένει εκ νέου απώλειες από τους υπόλοιπους για να βρεθεί και πάλι στο κόλπο του τίτλου. Η Ομόνοια σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες έχει να αντιμετωπίσει στην χειρότερη και τις γνωστές συμμαχίες που παρατηρήθηκαν και προ διετίας. Τότε που το αποέλ ο απόλλων και η ανόρθωση έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να κλέψουν το τίτλο από την ομάδα μας, αλλά η Ανόρθωση φάνηκε κατώτερη από κάθε προηγούμενο και δεν αξιοποίησε την αισχρή συμμαχία.

Το φετινό πρωτάθλημα απόδειξε σε όλους εμάς πως η Ομόνοια είναι μόνη σε αυτή την μάχη και μόνο αν δώσει την ψυχή της στο γήπεδο θα πάρει τον τίτλο. Είναι εδώ που όλοι εμείς στο οικοδόμημα του Τριφυλλιού πρέπει να φανούμε πιο αποφασιστικοί από ποτέ, και να καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να βαφτεί αυτός ο τίτλος στα πράσινα. Διοίκηση, Τεχνική Ηγεσία, Ποδοσφαιριστές, Οργανωμένα σύνολα και πράσινος Λαός πρέπει να γίνουν ένα. Τα περιθώρια για δώρα στους αντιπάλους μας έχουν στενέψει. Πλέον κάθε βαθμός είναι υπέρ-πολύτιμος και η ομάδα οφείλει να παίρνει το ζητούμενο σε κάθε αγώνα. Το απόλυτο μέχρι τα Play Off είναι ο ένας και μοναδικός στόχος. Στόχος που αν επιτευχθεί θα δώσει ουσιαστικό πλεονέκτημα στην Ομόνοια για τον τίτλο.