Hoolifan: Κάνε μας Βασίλισσα ότι θες


Έγινε μια έγινε δυό ε μα κανεί πιον. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση! Δεν γίνεται κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία να μεγαλώσουμε την ψαλίδα ακόμα περισσότερο να στραβοπατάμε!

Που να ψάξουμε τις αιτίες για αυτή την εμφάνιση? Πραγματικά. Η ομάδα έδειχνε να είχε βρει το δρόμο της, οι συνεχόμενες νίκες και τα καλά αποτελέσματα μας είχαν κάνει όλους να συζητάμε για την ψυχολογία στα αποδυτήρια και το πώς οι καινούργιοι προσαρμόστηκαν αμέσως. Μια οικογένεια λέγαμε η ομάδα κάτι που φαινόταν και στο γήπεδο.

Έρχεται μετά και η χτεσινή εμφάνιση και λες δεν γίνετε να είναι αυτή η Ομόνοια. Είμαστε διχασμένη προσωπικότητα δεν εξηγείτε αλλιώς.

Η Ομόνοια πάσχει από ένα σύνδρομο αυτοκαταστροφικό ένα σύνδρομο που γουστάρει να βλέπει τους χιλιάδες οπαδούς της τη μία να πετάνε στους ουρανούς και την επόμενη να τους κάνει να σέρνονται!

Αν και 64 χρονών ξέρεις καλύτερα από όλες πώς να παίζεις τους άντρες στα δάκτυλα σου. Τους χαρίζεις στιγμές μοναδικές το ένα Σάββατο και μέχρι την επόμενη Κυριακή καταριούνται που σε γνώρισαν. Μα πάλι θα τρέξουν ξοπίσω σου σε λίγες μέρες. Την ίδια στιγμή που σε βρίζουν για τα τόσα που τους κάνεις εκείνη ακριβώς την στιγμή σκέφτονται τον επόμενο σου αγώνα! Μοιραία ομάδα!

Κάνε μας Βασίλισσα ότι θες. Πέθανε μας ανάστησε μας μόνο πιάστο το μαυρογέριμο στο τέλος.

Το ήξερα μέσα μου πως θα ερχόταν η απάντηση. Φοβόμουνα τη μέρα που θα γνωρίζαμε την οργή των μαθητών. Ήταν αυταπάτη να πιστεύουμε πως θα έμεναν με σταυρωμένα χέρια…..

Κατέβηκαν λοιπόν με το θάνατο στα μάτια καθώς βρισκόμασταν στην κερκίδα και…ωχ θεέ μου δεν μπορώ να το πω. Κατέβηκαν και με τα μαχαίρια τους….ήταν τόσο φρικτό θέαμα…με τα μαχαίρια τους έσκισαν δύο λάστιχα αυτοκινήτων. Και σαν να μην έφτανε αυτό οι κακούργοι έγραψαν στο άψυχο σώμα των αυτοκινήτων ΑΝΟ.. Το ξέρω. Πως μπορεί κάποιος να είναι τόσο σκληρός τόσο αδίστακτος!

Ρε πόρτηες ρε παλαβούθκια! Ήρθαμε έξω που το σπίτι σας ρε και φωνάζατε σαν τον αστυνόμο Σαίνη «εμπρός λοιπόν καλά μου ποδαράκια». Και ήρθατε 3 χιλιόμετρα μακριά σαν τους αλουπούς (διαλέξετε κοτόπουλλα ή αλουποί δεν γίνεται και τα δύο) να πειράξετε 2 αυτοκίνητα.

Μάγκες. Αυτό έχω να πω. Πόσην πελλάρα και πόσα αρχίδια πρέπει να έχει κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο. RESPECT.

Το χειρότερο ρε μαννούθκια είναι ότι εσυλλάβαν σας θέμας! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ πόσο βλάκες μπορεί να είστε! Ελεύθερο πεδίο, όλοι να είναι μέσα στις κερκίδες να βλέπουν τον αγώνα και εσείς δεν μπορούσατε να χτυπήσετε 2 – 3 αυτοκίνητα και να φύγετε! ΕΛΕΟΣ

Προς φαλακρή κότα του βίντεο που κυκλοφόρησε. Είναι αξιοθαύμαστο πως λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος σε στιγμές πανικού. Μπορεί να συγκρατήσει τις πιο μικρές λεπτομέρειες την μια στιγμή αλλά να του ξεφύγουν ολόκληρες σκηνές μετά! Εσένα για παράδειγμα ο καλά αεριζόμενος εγκέφαλος σου λόγο και έλλειψης τριχών είχε συγκρατήσει το πιστόλι που σε σημαδέψανε ΑΛΛΑ ούτε πρόσεξες τις μπαζούκες, τα άρματα μάχης την αεροπορία βάλλεστε τους βατραχάνθρωπους τον αναστασιάδη με μια ντουζίνα τασάκια και τον Τσακ Νόρις βαμμένο με φούμο και ένα καλαμάκι στο στόμα για να αναπνέει άμαν εν κάω που τες λάντες!!!

Δεν μας χέζεις ρε φαλακρέ. Δεν είναι ντροπή. Πέστο. Ήρθαμε και σας αφήσαμε τα σώβρακα έτσι για να τα γεμίσετε καλά καλά. Μην προσπαθείς με τα ψέματα σου να μειώσεις για λίγο την ντροπή που δεν μπορέσατε να προστατέψετε το σπίτι σας.

Στο κάτω κάτω και οι παππούδες σας άφησαν το δικό τους και τρέχανε.

Προς φιλαράκια των επιπλοποιών. Μόλις περάσετε το roundabout το μεγάλο…ναι εκείνο που σας παίρνει η μάμα σας στο mall…ε που τζιαμε άμαν πάτε ίσχια προς Λεμεσό στα πεντακόσια μέτρα έχει ένα μεγάλο κτήριο με προβολείς μπορεί να τους είδες ανοιχτούς καμιά νύχτα. ΕΚΕΙΝΟ ρε ηλίθιε ΕΝ ΤΟ ΓΣΠ και όχι καμιά στρατιωτική βάση.

ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ σου ότι έμαθες την αλήθεια. Πες της πως έμαθες ότι δικαιούνται φίλαθλοι του αποελ να πηγαίνουν στους αγώνες της ομάδας τους. Kαι ότι όλα αυτά που σου έλεγε πως εκείνοι οι λίγοι που βρίσκονταν στις κερκίδες όταν έβλεπες τον αγώνα από την τηλεόραση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τα ball boys!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της ημέρας και της χρονιάς ολόκληρης άμα λάχει. Ο καλύτερος τρόπος να πεις την άποψη σου χωρίς καν να κάνεις οτιδήποτε!

Υ.Γ Μέγα λόρδε εγώ παραδέχομαι ο Γιάγκος Δράκος είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζω σαν ξυπνήσω. Το πόστερ του είναι ότι έχω να θυμάμαι από την Λάμψη! Βy the way θα χρειαστώ την αφίσα που έχεις της Σελήνης. Ναι μωρέ αυτήν που έλεγε «εγώ Σελήνη μεγαλώσει γίνει λίρα!». Έτσι για να εμπλουτίσω τη συλλογή μου. Μεχ μεχ μεχ μεχ

Υ.Γ 2. Ετσι σοβαρά Λόρδο θέλω να μετακομίσω στο κηφήνες. Ο web master του τριφύλλι απείλησε με κυρώσεις λόγο της κατανάλωσης μπύρας πριν και μετά τους αγώνες. Λέει ότι επηρεάζει το γράψιμο μου. Εγω του λέω THAT’S THE POINT! Μερικές φορές του λέω και that’s the PINT! Μίλα και με τον Green Devil οι εργασιακές συνθήκες εδώ άρχισαν να γίνονται απάνθρωπες! Μεχ μεχ μεχ μεχ μεχ μεχ μεχ μεχ μεχ


ο Hoolifan | [email protected]