Green Devil: Ψηλά τα λάβαρα και τις σημαίες


Ένα χάλι μαύρο δόξα σοι ο Λαό. Εκάτσαμε δαμέ στο Fan Club της κολάσεως να δούμε την μάππα μαζί με άλλους αρρωστημένους θκιαόλους τζαι αν δεν έμπενε το άρθρο του Αυθεντικού και του Χούλιφαν δεν θα καταλάμβαινα ότι το παιχνίδι παίχτηκε. Αφού δεν είδαμεν πουθενά την ΟΜΟΝΟΙΑ… είδεν την κανένας δηλαδή??

Με το ένα ταξιδάκι μετά το άλλο φτάσαμε και στην 2η μας ήττα (ξέρω πολύ καλά τι λέω, 2η). Ήττα από μία ομάδα που οι παίκτες της μετά από χρόνια θα διηγούνται ότι νικήσανε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν είναι δυνατόν να μην την τελειώσατε, να την αφήσετε να έχει όνειρα και μάλιστα στο τέλος να τα βλέπει να εκπληρώνονται. Αν είναι δυνατόν ρεεεε ΞΥΠΝΑΤΕ !!!

Ένας να πει τζίνου του Φοίβου (όχι των Ολυμπιακών 2004) ότι η ομάδα μας εκουράστηκε από τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και το κάθε τρεις μέρες να παίζουμε στις βροχές αντί να κάνουμε σωστές προπονήσεις. Δεν είδα καμιά αθλητική σελίδα να το πει, αν ήταν το παράρτημα θα είχαν ετοιμάσει και συνεντεύξεις.

Ναι στην κριτική του παιχνιδιού, ναι να μιλήσουν όλοι να πουν τι απόψεις τους, ναι στις συζητήσεις.
Όχι στα ισοπεδωτικά σχόλια, όχι στο σκαρτάρισμα παικτών, όχι στα μοιρολατρικά “έλεα σας το”… βρείτε χόμπι (σαν του Χούλιφαν, τσάι παντόφλες ριγέ φλοκκάτες τζαι δώστου ζάππινγκ, η τηλεόραση εννοείτε λίγο πριν το φουλ πάντα!!!) και σταματήστε να είστε απόλυτοι και να κάνετε κακό στην ομάδα.

Ένα τεράστιο μπράβο στη Θύρα 9 και στον κόσμο που την ακολούθησε. Φέτος η οργανωμένη μας κερκίδα είναι για προσκύνημα όσο αφορά χαρακτήρα, μπράβο και ξανά μπράβο. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΚΙΑΟΛΕ !!!

Επίσης δεν μπορώ να βλέπω τυπάδες «μπασμένους» στο ποδόσφαιρο, άνθρωποι που τάχα έχουν δει πολλά αλλά μόλις γίνει μια στραβή κατηγορούνε λες και πρώτη φορά βλέπουν πρωτάθλημα. Έτσι είναι κύριοι το πρωτάθλημα, είναι μαραθώνιος και αν δεν έχετε τα πνευμόνια αφήστε άλλους που το τραβάνε το ζόρι και γουστάρουνε.

Κάπου δαμέ όμως θέλω από τους παίχτες να σκύψουν το κεφάλι και να υποσχεθούν στον εαυτό τους, ο καθένας μόνος του, προσωπικά, ότι δεν θα ξαναδεχτούν να χάσουν βαθμό μέχρι τους ομίλους. Δώστε το ευχαριστώ στον πράσινο Λαό και πιστέψτε μας, θα σας τραβήσουμε εμείς στην ανηφόρα, εσείς κάντε μας ένα σινιάλο ότι είστε εκεί και θα τα κάνουμε ΟΛΑ !!!

Όσο για τους κωλοτουμπωτούς ρουβάδες που αλλάζουν αποφάσεις και αγάπες μέσα σε 10 λεπτά για τα λεφτά και ναι μιλώ για το ότι ζητήσανε να τιμωρηθούν με Σαλαμίνα αντί με εμάς ώστε να εισπράξουνε και να βάλουνε ρευστό στο ταμείο τους δεν…. λέω δεν …. θα τους πήγαινε μία ΑΠΟΧΗ? Η αποχή μπαίνει χωρίς βαζελίνη κύριοι.

Ο Πάυλος Χρυσάνθου τελείωσε τις δηλώσεις του με το : “Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σταματά εδώ”, το θέμα δεν είναι που σταματά κάτι ζωντανό αλλά πως αρχίζει. Την αρχή της ένδοξης μας Ιστορίας την γνωρίζουμε, δουλέψτε πάνω της. Φτάνει να βλέπουμε παίκτες που δεν ξέρουν που αγωνίζονται, εδώ είναι ΟΜΟΝΟΙΑ και αν δεν μπορεί κάποιος να ονειρευτεί το μέλλον της τότε να μην ανακατεύεται στο παρών της. Τελευταία προειδοποίηση σε όσους έχουν χέρι στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν την νιώθουν όπως εμάς.

Ψηλά τα λάβαρα και τις σημαίες, μέσα σε μια κερκίδα με καπνούς που σίετε το μπετόν από τον χορό των κηφήνων. Έξω από το γήπεδο να περνούν οι φωνές μας από τα στενοσόκκακα, η ατμόσφαιρα να μυρίζει το τέλος του κόσμου και επειδή να αλλάξω χαρακτήρα είναι αδύνατο, δυνατά πιο δυνατά πρωτάθλημα θα πάρουμε ξανά !!!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ


Green Devil | [email protected]