Με κόσμο το Τριφύλλι στη Λεμεσό


Με κόσμο θα πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Τσίρειο στάδιο την επόμενη αγωνιστική να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Ευχάριστη είδηση για τους φίλους της ομάδας μας μετά την νέα απόφαση από την Ομοσπονδία που έκανε δεκτό το αίτημα των γηπεδούχων να εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα με την Ν.Σαλαμίνα. Κερδισμένες από την απόφαση και οι δύο ομάδες. Η Ομόνοια κερδίζει τον κόσμο της σε μια πολύ δύσκολη έξοδο στο πρωτάθλημα, ενώ ο Απόλλωνας κερδίζει οικονομικά με την κάθοδο των κηφήνων.


Ο Απόλλωνας θα εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε από τη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ για διεξαγωγή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο αυριανό του εντός έδρας παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά η επιστολή που απέστειλε η ΚΟΠ στον Απόλλωνα μετά από αίτημα που υπέβαλε το Σωματείο της Λεμεσού νωρίτερα σήμερα:

«Σ’ απάντηση της επιστολής σας, ημερομηνίας 10.02.2012, αναφορικά με την άμεση εκτέλεση της ποινής της Δικαστικής Επιτροπής, που αφορά την διεξαγωγή ενός αγώνα της ομάδας σας κεκλεισμένων των θυρών, θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι ενόψει του γεγονότος ότι τα Σωματεία που αγωνίζονται με την ομάδα σας, τόσο στον αμέσως επόμενο αγώνα, δηλαδή η Νέα Σαλαμίνα, όσο και στον αγώνα που θα πρέπει να εκτιθεί με βάση τον Κανονισμό η ποινή, η Ομόνοια Λευκωσίας, δεν ενίστανται και λόγω ότι αποποιείστε του δικαιώματος σας να καταχωρήσετε έφεση εναντίον της απόφασης της Δικαστικής Επιτροπής, αποφασίσθηκε όπως η ποινή εκτιθεί στον αυριανό αγώνα της ομάδας σας με τη Νέα Σαλαμίνα για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Marfin Laiki 2011/2012».

πηγή: Επίσημη Ιστοσελίδα ΚΟΠ