Ανεξίτηλος: Πάμε Λάρνακα με φόρα αλλά προσοχή


Ψεκάστε – σκουπίστε – τελειώσατε
Κάπως έτσι περάσαμε από το «Αμμόχωστος» την Τετάρτη. Οι παίκτες απέδωσαν τα αναμενόμενα, παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά και με μια περιποιημένη 8άρα εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους 8 του Κυπέλλου. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, τέτοια απόδοση γουστάρουμε να βλέπουμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ σε κάθε γήπεδο. Μαγική η ΘΥΡΑ 9, δε σταμάτησε λεπτό το τραγούδι!

Τα κέρδη και η παγίδα
Ο Άλβες μας συστήθηκε με τέρμα, λογαριασμό άνοιξε και ο Μπεργκουνιό, ο Στάθης βάλθηκε να κλείσει στόματα και οι νεαροί Κυριάκου (χρόνια πολλά για τη γιορτή σου μεγάλε!) και Χαραλάμπους πήραν πολύτιμα λεπτά και έδειξαν ότι είναι σε θέση να προσφέρουν, ειδικά ο πρώτος. Η επιβλητική νίκη φέρνει ενθουσιασμό και ανεβάζει τη ψυχολογία της ομάδας αλλά κρύβει και μία παγίδα: τον εφησυχασμό. Μην παρασυρθεί κανένας, δε γίναμε υπέρ-ομάδα από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Σαλαμίνα αγωνίστηκε με πολλούς μικρούς και παράτησε το παιχνίδι νωρίς. Ακολουθεί δύσκολη συνέχεια και άπαντες πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και σοβαροί!

Και ομάδα και οικογένεια
Ο Ανεξίτηλος αναγνώρισε την προηγούμενη φορά τη δουλειά του Λάρκου που μας παρουσιάζει βδομάδα με τη βδομάδα ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Βγάζω το καπέλο στον coach και για το κλίμα που φαίνεται να υπάρχει στο Ηλίας Πούλλος. Οι παίκτες έχουν άψογες σχέσεις, πανηγυρίζουν όλοι μαζί και ήδη βλέπουμε τους νεοφερμένους να απολαμβάνουν της στήριξης των «παλιών». Έτσι μπράβο, αυτό πάει να πει ΟΜΟΝΟΙΑ!

Επόμενη στάση Λάρνακα
Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφού τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και φαίνεται οι δικοί μας παίκτες δε δικαιούνται ξεκούρασης, γκουχ γκουχ. Η έξοδος στην έδρα της ΑΕΚ είναι καθοριστικής σημασίας. Ο αντίπαλος έχει καλή ομάδα που λογικά θα θέλει να αποδείξει πράγματα απέναντι στην κορυφαία ομάδα του νησιού και μοιράζει εισιτήρια δεξιά και αριστερά για να γεμίσει την έδρα του. Όποιοι πράσινοι και να παίξουν πρέπει να αφήσουν πίσω την 8άρα και να τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ έρχεται με φόρα και θα είναι άλλη μια φορά στο πλευρό τους. Μετά τα ιδιαίτερα στους μαθητές, έρχεται η σειρά των φρου-φρου(ρών) να βάλουν τα εθνικιστικά τους πανιά εκεί που ξέρουν.

Περί «μηχανισμών» ο λόγος
Τον τρόπο να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ έψαξε πάλι η ΚΟΠ. Δε μιλούν τυχαία για «μηχανισμούς» οι απέναντι. Τιμωρήσανε, που λέτε, τον Απόλλωνα με 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και του υπέδειξαν και πότε θα εξέτιε την ποινή του. Στο εντός με την ΟΜΟΝΟΙΑ, βέβαια! Φώναξαν οι ρουβάδες πως θα χάσουν χρήμα και πήραν πίσω την απόφαση. Ρε, δε μαμιέστε λέω εγώ… Ό,τι και να κάνετε το πρωτάθλημα το θέλουμε και θα το πάρουμε. Ή μήπως δεν έχουν πονέσει αρκετές τσέπες για να καταλάβετε όλοι τι εστί για τούτο το πρωτάθλημα ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να μην παίζετε μαζί του; Αποχή από τα εκτός ξανακάναμε και η ομάδα φέτος ξέρει να παλεύει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Το αντέχετε;

Πρασινίζει ο πρώτος τίτλος απόψε
Η ομάδα φούτσαλ παίζει στο Στρόβολο με τον Παρνασσό και με νίκη, ουσιαστικά, τελειώνει πρόωρα την υπόθεση τίτλος. Οι παίκτες της ομάδας είναι έτοιμοι για ακόμα μία μεγαλειώδη εμφάνιση – όπως μας έχουν συνηθίσει – και το +11. Στις 19:15 όλοι εκεί αδέρφια, στο πλευρό των παιδιών του φούτσαλ. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ! Χρόνια πολλά και στον Πάμπο Δημητριάδη που σήμερα γιορτάζει και σίγουρα θέλει δώρο τη νίκη στο ντέρμπι.


ο Ανεξίτηλος | [email protected]