Τα αντίποινα των “μαθητών”


Έχουμε συνηθίσει πλέον κάθε φορά που γίνονται επεισόδια μέσα η έξω από τους αγωνιστικούς χώρους να στοχοποιούνται οι οπαδοί. Έχουμε επίσης συνηθίσει κάθε φορά που στις όποιες συμπλοκές λαμβάνουν μέρος οπαδοί της δικής μας ομάδας, να παρακολουθούμε τις επόμενες μέρες συνεχές αλλοιώσεις των γεγονότων.

Για να μπούμε στο ψητό. Δύο μέρες πριν είχαμε επισημάνει πως είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να ορίζονται παιχνίδια από την ομοσπονδία στις ώρες και τις μέρες που προστάζουν τα κανάλια που μεταδίδουν τους αγώνες. Για τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα αναιρούν κάθε μέτρο πρόληψης επεισοδίων ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. Η Ομοσπονδία αγνόησε το γεγονός ότι την ίδια ώρα με το Σαλαμίνα – Ομόνοια, λίγα μέτρα μακριά αγωνιζόταν η Ανόρθωση με τον ΑΠΟΠ/Κ. Πέγειας. Τα όσα ακολούθησαν μετά είναι αποκλειστική ευθύνη της ομοσπονδίας και του προέδρου της, που δεν ήταν ικανοί να υπολογίσουν το αυτονόητο.

“Πρόληψη Μηδέν” είχαμε γράψει προχθές και δυστυχώς για άλλη μια φορά το ανίκανο Δ.Σ της ΚΟΠ μας επιβεβαίωσε πανηγυρικά.

Τις επόμενες ώρες και μέρες θα ακολουθήσει το γνωστό θέατρο του παραλόγου, και για άλλη μια φορά τα “αντικειμενικά” ΜΜΕ θα παρουσιάσουν ως επικινδύνους χούλιγκανς μόνο αυτούς που φοράνε πράσινα. Το είπαμε ξανά και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι μεγαλύτεροι χούλιγκανς φοράνε κουστούμια.

Πάντως οι οπαδοί της “ανορθρωσης” δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια:

Τα αντίποινα των “μαθητών”

Σημείωση: Αυτή τη φορά έχουμε κατεβάσει το βίντεο στους υπολογιστές μας, σε περίπτωση που οι ίδιοι κατεβάσουν το βίντεο. Θυμάστε τον ζ”αελλίστα” που έβλεπε “κ’ όλα τα νέα από τον αθλητικό χώρο” και άκουγε “καλά τα νέα από τον αθλητικό χώρο” για την νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί της Αέλ στο Τσίρειο.

Δείτε επίσης: ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ.