Hoolifan: Τι Ντού? Ντούρεξ με έξτρα λιπαντικό


Μπράβο ρε Ομονοιάρα μου πάντα τέτοια, πάντα να γεμίζεις εμάς με χαρές και τα δίχτυα των αντιπάλων με γκολάκια!

Ο υπεραισιόδοξος Oμονοιάτης. «Γίναμε Μπαρτσελόνα, ποιος μας πιάνει, περπατητοί θα πιάσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Ο απαισιόδοξος Oμονοιάτης. «Αν είναι δυνατόν να μας βάζουν γκολ τα δεύτερα της Σαλαμίνας που εν να πάμε έτσι σκέδιον..»

Ε λοιπόν τίποτε από τα πιο πάνω. Ένας πολύ καλός αγώνας και τίποτε περισσότερο. Γεμίσαμε μπαταρίες ψυχολογίας και πήραν παιχνίδια οι νέοι και οι νεαρότεροι (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ). Τίποτα άλλο. Προχωράμε έτσι μέχρι το Μάη και μετά ας καεί το πελεκούδιν. Και το Πανικκούδιν σιορρ!

By the way Πανικον μου ή μάλλον Ραούφ ΧατζηΝτεκτάς (έτσι θα σε λέω μου θυμίζεις το φαλακρό από απέναντι) τα λεγόμενα σου για τα πέναλτι μας και τα κλαψουρίσματα μας έκαναν τους λαχνούς ενίσχυσης του παραρτήματος σας… ανάρπαστους! Αν προσθέσουμε και την σημερινή οχτάρα της ομάδας μας και την δική σας που βάζει γκολ με το σταγονόμετρο προβλέπω άλλο ένα sold out! Φροντίστε μόνο μην τα φάτε και αυτά … εμ συγνώμη μην τα κάνετε γραμμάτιο.

Αεκ αεκ άντε γαμήσου αεκ. Εσύ και τα εθνίκια σου. Ψιτ εσείς ναι εσείς με τα μαύρα με τους στόχους που μας ήρθατε στο Γ.Σ.Π για τρέλλες, Ερχόμαστε! Να τα πούμε έτσι.. Ή μήπως σας ήταν αρκετά τα «πακέτα» που φάγατε στο φύγε φύγε από τη Λευκωσία.

Οργισμένοι Oμονοιάτες επιτέθηκαν στο φαν κλαμπ των μαθητών στην Λάρνακα. Ο λόγος φαίνετε να ήταν το τέλος των εγγραφών στα καταπληκτικά οπαδικά μαθήματα που προσφέρουν οι γαλαζόφτεροι της κυρίας που έγιναν ανάρπαστα. Με την συμπλήρωση των θέσεων των μαθημάτων, απελπισμένοι οπαδοί του τριφυλλιού που δεν άντεξαν το κακό που τους βρήκε επιτέθηκαν στο σύνδεσμο φωνάζοντας συνθήματα όπως «ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ », «Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΤΙΕΤΑΙ»

Α ρε κοτοπουλάκια μου όλο τσίου τσίου τσίου και μόλις μυριστείτε κίνδυνο, εκτός του ότι αφήνετε κουτσουλιές εδώ και εκεί, πάντα τρέχετε στη πιο κοντινή γωνιά να κρυφτείτε. Το θέμα είναι ότι πάντοτε η γωνιά ήταν κατειλημμένη από κάποιο άλλο μπλε κοτόπουλο.

Δεν είμαι υπέρμαχος της βίας. Είμαι πολέμιος της βλακείας και της ηλιθιότητας όμως. Και σαν βλάκες και πανηλίθιοι που είστε οφείλουμε να σας δίνουμε μερικά μαθήματα που και που, μπας και το χωρέσει ο νους σας. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ!

Μην μας αποκαλείται λαγούς και τούρκους. Μην μας λέτε για τσουνάμι και οπαδικά μαθήματα και τιμημένους φοίνικες της πορδής! Η αυτογνωσία είναι καλό πράγμα και είναι καιρός να την αποκτήσετε. Είστε μια τρίχα από τα αρχίδια μας. Που νομίζατε δηλαδή θα κατέληγε όλο αυτό το υβρεολόγιο που ξεκινήσατε με την ανακοίνωση σας. Δεν γουστάρουμε να ασχολούμαστε μαζί σας ρε πώς να το κάνουμε. Δεν βάζεις τον πρωταθλητή βαρέων βαρών σε αγώνα με την κατηγορία φτερού ή μάλλον φτερούγας!

Οφείλουμε όμως να σας βάζουμε στη θέση σας εκεί και όπου πρέπει. Οφείλουμε να σας υπενθυμίζουμε αραιά και που ποιος είναι ο λαγός και ποιος τον κυνηγάει! Γιατί εσείς από το πολύ καιρό που τρέχετε έχετε ξεχάσει ακόμα και το λόγο..

Θα θελα να ξερα πως θα βγείτε από πάνω αυτή τη φορά. Ίσως μας πείτε πως δεν ήταν ο κεντρικός σας σύνδεσμος αυτός που χτυπήθηκε απλά ήταν ένα καφενείο με δέκα παππούδες. Ρε παππούδες να ήταν θα το υπερασπίζονταν καλύτερα παρά εσάς.

Ίσως πάλι μας πείτε πως δεν ήταν ΚΑΝ δικός σας σύνδεσμος αλλά της αεκ η ξέρω εγώ του πεζοπορικού!! Α ρε Πινόκιο όλοι σας γαμώ τον Τζεπέτο σας μέσα δεν σας έριχνε στη φωτιά για κούτσουρα να γλυτώναμε από ελόγου σας

Άτε και για να τελειώνουμε. Μιαν εισήγηση. Για να κάμεις ντού δεν φτάνει μόνο να το λες! Πληροφορίες λένε πως εφωνάξετε 4 φορές ντού και τις 4 βρεθήκατε κρυμμένοι στη λαγότρυπα! Ρε εσείς είσαστε ικανοί να βουράτε πίσω και να εξακολουθείτε να φωνάζετε ΝΤΟΥΥ!!! Ε τι ντου ρε, ΝΤΟΥΡΕΞ να λέτε με ΕΞΤΡΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ!!!!

Πρώτο βραβείο με διαφορά ρε μαχητές ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑΝ! Το πιο καλόν προσκόλιον έβερ!!!

Ο Κουτσοκούμνης επέλλανε κοπέλια και βγαίνει στους δρόμους με πανό ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ = ΕΝΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ!

Κουτσκοκούμνη ελαμίτη φανερώσου!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Υ.Γ 1. Αυτό το υστερόγραφο απευθύνεται στον Αντρέα της σειράς ΑΣΠΡΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ. Αντρέα μου εν αντέχω άλλο επριστήκαν τα…φρύδια μου. Να του το πούμε ,να μεν του το πούμε, να του το πούμε, να μην του το πούμε? Ε ΚΑΝΕΙ σιορ επελλάνετε μας ΕΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΕΓΙΩ! ΕΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΠΕΛΛΟΥΙ ΡΕ τζαι όχι του μαλάκα του ΛΟΥΚΑ! Άμμα πια άτε προχωράτε το μαυρογέριμο το έργο!!!

Υ.Γ 2. Μην ακούσω κανένα σαχλό περί φαν της σαπουνοσειράς ο Χούλιφαν, από το Green Devil και από τον Λόρδο Είρων γιατί θα βγάλω στη φόρα τις αγαπημένες σας εκπομπές ! Θα σας κλείσω και ραντεβού με την ελίτα λαλώ σας το!! Μεχ μεχ με χμε χμε χ

Υ.Γ 3. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μπύρα στα γήπεδα. Απαιτούμε επίσης κατάλληλη ατμόσφαιρα με all times classics ροκ κομματάρες πριν και στο διάλειμμα του αγώνα! Αστεία αστεία αν το πούμε κανά δυό φορές ακόμα θα το πάρουμε ζεστά το θέμα και θα αρχίσουμε εκστρατεία με τα όλα της!! ΒΑΜΟΣ!


o Hoolifan | [email protected]