Ανεξίτηλος: Κι αφήστε τους άλλους να ψάχνονται


Τρεις βαθμούς εμείς κι οι υπόλοιποι να…
Είναι απλό. Αυτό που έχει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να παίρνει τη νίκη κάθε εβδομάδα και η πίεση περνά, σιγά – σιγά, στους υπόλοιπους. Να λοιπόν, που το καταφέραμε. Συνήθως, όταν έπρεπε να εκμεταλλευτούμε απώλειες των διωκτών μας, στραβοπατούσαμε. Όχι όμως αυτή τη φορά. Καλή εμφάνιση, τρεις βαθμοί κι αφήστε τους υπόλοιπους να ψάχνουν το λάθος και…τα πόδια του Στάθη. Τα συγχαρητήρια μου και στο team του Replay για τη διεθνή αναγνώριση!

Ωραία μπάλα αλλά κάτι λείπει
Το εύκολο γκολ! Η ομάδα έχει αρχίσει να αποκτά ταυτότητα, κινείται με συγκεκριμένο πλάνο στο γήπεδο αλλά η ριμάδα η μπάλα δε λέει να μπει μέσα. Είναι γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια χάνουμε πολλές ευκαιρίες και οφείλουμε να προσέξουμε. Περιμένουμε, φυσικά, και την είσοδο του Άλβες στην ομάδα ο οποίος, άλλωστε, αποκτήθηκε ακριβώς για αυτό! Πάντως, πέρα από το θέμα του σκοραρίσματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει να ρολάρει την κατάλληλη στιγμή.

Έργο Λάρκου
Από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Ηλίας Πούλλος ο Νεόφυτος, έχει αποδείξει ότι κατέχει το άθλημα και τώρα η δουλειά του αποδίδει καρπούς. Ο τρόπος που παρουσιάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο, θυμίζει σύνολο που ξέρει τι θέλει και κυρίως πως να το πάρει. Βλέπουμε ωραία μπαλίτσα, αυτοματισμούς, κομπίνες στα στημένα και, κυρίως, εναλλακτικούς τρόπους δράσης όταν κάτι δεν πάει καλά. Μην πετάμε στα σύννεφα όμως. Ακόμα ζητείται το βασικότερο συστατικό μίας ομάδας που θέλει να ονομάζεται πρωταθλήτρια: η σταθερότητα! Είμαστε στο σωστό δρόμο. Ο Ανεξίτηλος δηλώνει fan του προπονητή!

Αυτοπεποίθηση και μέταλλο νικητή
Αυτό γουστάρω να βλέπω στους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για αυτό ακριβώς μου άρεσαν οι δηλώσεις του Βέρο στην Sportday όπου μίλησε σωστά και έστειλε μηνύματα. Χάρηκα ιδιαίτερα και την αναφορά του σε αυτό που είπαμε κι εμείς, τη σταθερότητα. Δείχνει ότι οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Μιας και μιλάμε για τον Σάλατιτς, αξίζει να σημειώσουμε ότι εδώ και λίγα παιχνίδια είναι από τους κορυφαίους και συμβάλλει τα μέγιστα στο να βλέπουμε το όμορφο ποδόσφαιρο που περιγράψαμε. Έχει ταιριάξει για τα καλά με Μακρίδη και Μπρούνο. Φοβερός παίκτης που έχει να προσφέρει πολλά.

Αύριο να τελειώσουμε νωρίς
Τη Σαλαμίνα, να δούμε και λίγο περισσότερο Μπεργκουνιό και Ντέντι που αμφότεροι άφησαν καλές υποσχέσεις. Το σκορ του πρώτου αγώνα, λογικά, δεν πρέπει να αφήνει πολλές ελπίδες στους αντίπαλους. Η σοβαρή αντιμετώπιση του παιχνιδιού από την ΟΜΟΝΟΙΑ, πάντως, επιβάλλεται. Δε χωράει υποτίμηση αν και θεωρώ ότι με ένα γκολάκι καθαρίζουμε και δίνουμε την ευκαιρία στον προπονητή να ξεκουράσει βασικά γρανάζια της πράσινης μηχανής και να δώσει περισσότερο χρόνο στους νεοαποκτηθείς και – γιατί όχι – σε κάποιους από τους μικρούς.

Οι ξένοι διαιτητές είναι αρχοντοχωριατισμός
Ε, οι – επιεικώς – ΑΧΑΠΑΡΟΙ Κύπριοι τι ακριβώς είναι δεν μας είπες Κωστάκη! Μαθαίνουμε ότι κάτω από δέκα πήραν τη βάση στα τεστ διαιτησίας ενώ για τους, κατά βούληση αετομμάτηδες, παρατηρητές καλύτερα να μη σχολιάσουμε. Και σφυρούν ακόμα όλοι αυτοί; Μα τι λέω. Ακόμα ψάχνει το αγαπημένο τους παιδί να γράψει πόντο από την τελευταία φορά που κατέβηκαν ξένοι διαιτητές, θα το αφήσουν να ξαναζήσει τον εφιάλτη; Όχι βέβαια! Και όσο για το θεατράκι του Φοίβου που προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν λέει όχι στους ξένους…άσε τα ψόφια οπλέμπορα. Φροντίζει για εσένα η μαμά ΚΟΠ.

Υ.Γ. Ο Ανεξίτηλος δεν ασχολείται συνήθως με τους απέναντι αλλά πολύ έβγαλαν τη γλώσσα τους περίπατο. Καιρός να την καταπιούν. Δε μασάμε εμείς από τέτοια, σας μάθαμε!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


ο Ανεξίτηλος | [email protected]