Θύρα 9: Προστασία από τους “νονούς” του παρασκηνίου


Αδέλφια της Θύρας 9, Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε την ομάδα μας να εδραιώνεται στην κορυφή και βδομάδα με βδομάδα να δείχνει ακόμη καλύτερο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Από καιρό η οργανωμένη μας κερκίδα δήλωσε ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός και πρέπει όλο το Πράσινο Οικοδόμημα να είναι συσπειρωμένο στο πλάι της βασίλισσας ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η οργανωμένη μας κερκίδα θα είναι όπως πάντα στην πρώτη γραμμή τόσο όσο αφορά την υποστήριξη της ομάδας μας όπου κι αν αγωνίζεται όσο και με την προστασία της από τους διάφορους «νονούς» του παρασκηνίου που θέλουν να χαρίσουν το πρωτάθλημα στην αγαπημένη τους ομάδας.

Αυτή την βδομάδα ταξιδεύουμε δύο φορές στην Λάρνακα με σκοπό την Τετάρτη από την μία την εξασφάλιση της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου και το Σάββατο για ακόμη μία νίκη που θα μας διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τόσο την Τετάρτη όσο και το Σάββατο αναχωρούμε οργανωμένα από το Φαν Κλάμπ της οργανωμένης μας κερκίδας στις 4:00μμ με προορισμό την Λάρνακα και καλούμε όλους όσους κτυπάει η καρδιά τους στους ρυθμούς της 9 να ακολουθήσουν την οργανωμένη μας κερκίδα στις πορείες και τα τσιμέντα υποστηρίζοντας για ακόμη ένα ματς την Ομάδα μας με τον θερμότερο τρόπο.

ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – ΚΥΠΕΛΟ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – ΚΥΠΕΛΟ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΟ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ DOUBLE

Y.Γ – Εάν κάποια λαγουδάκια χρειάζονται μαθήματα το πώς περνάνε οι «τσάντες» στα γήπεδα μπορούν να μας καλέσουν για ιδιαίτερα μαθήματα στο 99-999999 …

Πηγή: Gate 9 Official Website