Θέλει προσοχή η Σαλαμίνα


Μπορεί το σκορ της πρώτης αναμέτρησης(2-0) με την Ν. Σαλαμίνα για το θεσμό του Κυπέλλου να δίνει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης για την Ομόνοια, όμως το παιχνίδι χρίζει προσοχής. Η Ομόνοια έχει μπροστά της ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια Σαλαμίνα που βλέπει ως μοναδική διέξοδο επιτυχίας το θεσμό του Κυπέλλου. Η σοβαρότητα που θα επιδείξει η ομάδα μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελέσει τεστ ετοιμότητας ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αγωνιστικά η ομάδα μας αντιμετωπίζει συγκεκριμένα προβλήματα τραυματισμών, στα οποία προστέθηκε τελευταία και ο Χ. Καρυπίδης. Ο Καρυπίδης ο οποίος υπέστη κάκωση στο γόνατο, πρόβλημα το οποίο δεν κρίνεται σοβαρό, και προληπτικά θα ακολουθήσει 10ήμερο ατομικό πρόγραμμα. Ατομικό ακολουθούν επίσης οι Λεάντρο και Μαργκάσα.

Από κει και πέρα ο προπονητής μας υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές και είναι στην ευχάριστη θέση να βάζει σιγά σιγά στην ομάδα τους νεοαποκτηθείς. Ήδη Μπεργκουνιό και Μπεν Νταγιάν είχαν τις πρώτες τους συμμετοχές και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα. Ερωτηματικό παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή το αν θα πάρει χρόνο ο Αντρέ Άλβες στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου. Όλα εξαρτώνται από τον προπονητή μας, που έδειξε να ξέρει καλά πότε και ποιον θα ενσωματώσει στην εντεκάδα της ομάδας. Αυτό που εμείς περιμένουμε να δούμε είναι μια σοβαρή Ομόνοια, που θα πάρει την δεύτερη νίκη και πρόκριση απέναντι στην Ν. Σαλαμίνα.

Τα εισιτήρια του αγώνα – Πληροφορίες