Green Devil: Τι τρέχει ρε παιδιά?


Κλάμα το παράρτημα, έχασε ακόμη 2 βαθμούς από την αέλ και για να κρύψει τα του σπιτιού του έβαλε τον Χατζιβλάκα να σχολιάσει το δικό μας παιχνίδι, λες και αυτοί παίζανε πριν 10 μέρες. Ε πες μας ρε Χατζίβλακα γιατί η ομάδα σου δεν έκανε φάση ούτε με τον μέγα σωτήρα Aίλτον στο γήπεδο?

Κουρασμένοι δεν μπορεί να είστε, αφού σας αλλάξανε και την ημερομηνία για να μην κουραστείτε. Επιθετικό είναι φανερό ότι δεν θέλετε, 2 ενεσούλες και παίζει και ο Σατσιάς striker άμα χρειαστεί, ε Σχίζα? Άρα τι έφταιξε ρε Χατζιβλάκα και το παράρτημα με ένα 20λεπτο να παίρνει όλα τα σφυρίγματα (70-90), μα όλα, να μην μπορεί να κάνει καν φάση? (θυμάστε την κίτρινη που δώσανε στον παίκτη της αέλ??? ΤΡΟΜΕΡΟΟΟ!!!)

Ξένους διαιτητές χθες, εμείς το λέγαμε και θα το λέμε πάντα, φτάνει με τον κάθε φασίστα να σπρώχνει την πιο άχρηστη ομάδα όλων των εποχών. Αλλά που έχετε τα αρχίδια, ξέρετε από τώρα τι θα γίνει αν έρθουν, θα μαζεύεται τη μία ήττα μετά την άλλην. Βγείτε φωνάξετε λίγο, βάλτε τον Χατζιβλάκα να τρομοκρατήσει λίγο τα MME και μην ανησυχείτε, ξέρουμε από τώρα το πρόγραμμα, ξέρουμε και γιατί μεταφέρθηκε το παιχνίδι του κυπέλλου σας, ξέρουμε και γιατί είδε την κόκκινη ο Λαβόρδε.

Που λέτε κύριοι, δεν μπορούν ολόχρονα να καταπίνουνε χαπάκια, έτσι αποφασίσανε ότι θα το κάνουνε εν καιρώ Λυών φυσικά, γι` αυτό και το παιχνίδι του κυπέλλου έπρεπε να μεταφερθεί εκεί. Σας βάζω στοίχημα από τώρα, με τη Λυών θα αποκλειστούνε δύσκολα και την αέλ θα την διαλύσουνε. Οι αθλιογράφοι μας θα μιλάνε για το αποέΡλ που επανήλθε, άσχετο αν λείπει εδώ και 3 μήνες και το κρατάνε κοντά στην πρώτη θέση με το έτσι θέλω.

Θυμάστε που η KOΠ απάντησε στην ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όταν απάντησε ο Π. Χρυσάνθου έπρεπε να διευκρινίσει ότι είναι απάντηση σε αυτά που του είπανε, ώστε να μην παραπεμφθεί στη Δικαστική? Όταν αλωνίζουν και φωνάζουν για διαιτητές οι παράγοντες των άλλων ομάδων ο κανόνας δεν ισχύει? Μιλάει ξεκάθαρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ??? Να ξέρουμε ρε παιδιά πότε εφαρμόζετε η τρομοκρατία της ΚΟΠ και πότε όχι.

Όχι πως πιστεύουμε πως πρέπει να φιμώνονται οι απόψεις, το αντίθετο, αλλά όχι πάντα να τα πληρώνει η ομάδα μας. Ας συμπεριφερθούν για μία φορά στη ζωή τους με γνώμονα τη δικαιοσύνη και όχι σαν εκπρόσωποί του παραρτήματος που σκοπός τους είναι να πλήξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τον ιπτάμενο Ολλανδό δεν μπορείτε να τον ελέγξετε και θα ελέγξετε ολόκληρη ομοσπονδία ποδοσφαίρου, α ρε ονειροπαρμένα παιδάκια (ακόμααα!!!!!)… Αυτός ούτε ιπτάμενος δεν είναι, πήγε και έμεινε, ας είναι καλά τα coffee shops, κάθετε εκεί ανάβει μπάφους και μιλάει σε όποιον περάσει για το Κυπριστάν που του δίνει 400 000 για να το κάνει !!!

Η Διοίκηση ας παρακολουθήσει τον παλμό του κόσμου και ας μπει μπροστά στον αγώνα για την κάθοδο ξένων διαιτητών αλλά και τη φυγή του μπαφιασμένου Ολλανδού. Εξάλλου με 400 000 η ΚΟΠ ίσως να έλυνε ένα σοβαρό πρόβλημα στο θέμα νέων Κυπρίων ποδοσφαιριστών και να έδινε σωστά και αγνά κίνητρα στις ομάδες να το κάνουν.

Εμείς γήπεδο για την τρέλα μας, για την αγάπη μας, για τα όνειρα μας. Εκεί να τραγουδάμε και να χορεύουμε 90 λεπτά για πάρτι μας, για αυτή τη μεγάλη ιδέα που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ, για αυτή την τρέλα που κουβαλάμε από έμβρυα.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – ΚΥΠΕΛΛΟ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – ΚΥΠΕΛΛΟ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – ΚΥΠΕΛΛΟ

Υ.Γ
Μαζί στον αγώνα με τον Hoolifan.

Θέλουμε μπύρα στο γήπεδο!!! Απαιτούμε δημοψήφισμα !!!


Green Devil | [email protected]