Σε κατάσταση πανικού το παράρτημα


Έπεσε στα μάτια μας κάτι που γράφτηκε σε ιστοσελίδα λαστιχάριων σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μαντρώσουν τα αρνιά τους που είναι σε κόμμα. Συγκεκριμένα διαβάσαμε πως “Η Ομόνοια ξέχασε να βγάλει ανακοίνωση σήμερα και να ζητά ξένους διαιτητές” αφήνοντας υπονοούμενα πως η Ομόνοια τώρα είναι ικανοποιημένη με την ΑΝIΚΑΝΗ Κυπριακή Διαιτησία.

Οι ψεύτες για ακόμα μια φορά παίζουν με τη νοημοσύνη των οπαδών τους, που πραγματικά έχουν καταντήσει υποχείρια τους. Η απάντηση σε ένα ακόμα βλακώδες ψέμα τους ήρθε δια στόματος Παύλου Χρυσάνθου, επίσημου εκπροσώπου της Ομόνοιας που ξεκάθαρα μιλά για ανίκανη διαιτησία και ζητά ξένους διαιτητές μέχρι να αποκατασταθούν τα προβλήματα στην κυπριακή διαιτησία.

Παραθέτουμε τις δηλώσεις Χρυσάνθου από το omonoianews.com:

« Επειδή ακούστηκαν και λέχθηκαν πολλά, εμείς εδώ και πάρα πολύ καιρό, μετά το παιγνίδι με το Αποελ ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας. Λάθη έγιναν και θα γίνονται. Το θέμα είναι ότι δεν κρίνεται η κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο μας, ως μια κατάσταση που λειτουργεί σωστά. Υπάρχουν προβλήματα στον τρόπο λειτουργίας αλλά και σε άτομα σε σχέση με τη διαιτησία. Μπήκαν κάτω προτάσεις και ποτέ δεν εξετάστηκαν. Στην συνάντηση των προέδρων με τον αρχιδιαιτητή, αρκετοί από τους παρευρισκόμενους έθεσαν ερωτήματα για κάποια άτομα που είναι τροχοπέδη στην προσπάθεια για βελτίωση της διαιτησίας. Καμιά απάντηση δεν πήραν όμως. Πρέπει οι αποφάσεις της Ομοσπονδίας να είναι δίκαιες και να μην αλλάζουν για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του οποιουδήποτε. Για τη χθεσινή διαιτησία δεν έχω να πω πολλά. ήταν δυο φάσεις δύσκολες. Υπήρξαν κι άλλες φάσεις. Δεν θα μπω στις φάσεις. Δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω στο αν το πρωτάθλημα θα κριθεί στα πέναλτι και να πω για το αν θα κριθεί στις κόκκινες κάρτες. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. ΑΜΕΣΗ κάθοδος ξένων διαιτητών μέχρι να λυθούν τα προβλήματα της Κυπριακής Διαιτησίας».


Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι πως οι δηλώσεις του Παύλου Χρυσάνθου έγιναν 1 ώρα πριν αναγραφεί το σχετικό “σχόλιο” στη σελίδα των Λαστιχάριων.

Αν είναι να πείσετε τα αρνιά σας… Πείσετε πρώτα τους εαυτούς σας. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι βρίσκονται σε κατάσταση πανικού στο αποέλ και αυτό μεταφράζεται και στα επικοινωνιακά τους.

Όσο για την Ομόνοια. Κεφάλια κάτω, προσγειωμένα, σκληρή δουλειά και ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.