Hoolifan: Μην μου παθαίνεται αλτσχάιμερ


Ούτε πεναλτάρες ήταν  ούτε όμως και αδικία. Απλά αυτό που σας ενόχλησε  ήταν γιατί να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ πέναλτι χωρίς να έχει σπάσει το πόδι του κάποιος ποδοσφαιριστής μας ή χωρίς να την πιάσει ο Σπύρου με τα χέρια και να την κρατάει για κανένα δίλεπτο!

Τι πίκρα ρε παιδί μου να εφαρμόζεται ο κανονισμός κατά γράμμα και να μην σου συμφέρει..

Για θυμηθείτε για  πόσα δικά σας  πέναλτι μας πετούσατε στα μούτρα αυτό το « ο κανονισμός λέει…». Για θυμηθείτε για πόσες άδικες  κόκκινες κάρτες που έφαγαν οι αντίπαλοι σας εσείς βρίσκατε ακόμα 10 φάουλ που σύμφωνα πάντοτε με τον κανονισμό θα έπρεπε να είχε δεχτεί εκεί την δεύτερη κίτρινη άρα πάμε πάτσι!

Για να τελειώνουμε. Και τα δύο ήταν πέναλτι. Και το σημαντικότερο ρε αποελίστες και τα δύο ήταν εντός μεγάλης περιοχής. Μην μου παθαίνεται αλτσχαιμερ έτσι εύκολα.

Και υπήρχε και τρίτο που δεν δόθηκε γιατί δεν έπεσε ο Φρέντι. Και κάποιοι άλλοι δεν έπεσαν αλλά το πήραν στα όρθια

Γενικώς είναι τραγικό να προσπαθείτε να μειώσετε την νίκη της ομάδας  μας επειδή πολύ απλά εσείς δεν μπορείτε να στείλετε την μπάλα στο πλεκτό.  Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε πάνω από 8 κλασικές ευκαιρίες και απειλήθηκε μόλις σε ένα σουτ από την αναγέννηση.

Στο κάτω κάτω δικαιούμαστε τη νίκη γιατί ήμασταν οι καλύτεροι. Έτσι δεν έλεγες φίλε μου Πανίκο και φίλε μου Τάκη? Χαχαχαχααχαχαχ εν σας άρεσε τώρα.

Ελπίζουμε το πρωτάθλημα να μην κριθεί στα πέναλτι, επετάχτηκε ο χαζτηλιασής να κάμει δηλώσεις όπως τον πόρτο τον άγουρο. Άκου χαφιέ, όσο και να το θέλεις ότι και να πεις πάλι θα πρέπει να δικαιολογήσεις στο κόσμο σου τη δική σου αδυναμία. Πρέπει να δικαιολογηθείς γιατί δεν πήρες επιθετικό γιατί δεν έκανες ενίσχυση και προπάντων το κύριο ερώτημα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΕΟΟΟ!

Κυκλοφορούν λαχνοί εισφοράς by the way πείστε τον κόσμο σας να τους αγοράσει.

ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ αν δεν άλλαζε το κύπελλο της τετάρτης με την αελ και ένα Χ με τον απόλλωνα τώρα Πανίκκο μου ΟΧΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ για τα πέναλτι να έκαμνες ΟΛΑΝ να τους έλεγες για τους κακούς τους αριστερούς και τους κουμουνιστές που θέλουν να φάνε τους ελληνορθόδοξους ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΠΑΔΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΙΘΕΣ!

Ξεθωριασμένα ινδάλματα και παλιά μεγαλεία λαστιχάριες μου. Μέσα σε 4 μήνες από τον παράδεισο στην κόλαση. Από τα αστέρια στη μιζέρια! Ούτε ίχνος λύπησης και οίκτου. Εμείς δεν ξεχνάμε ετοιμαστείτε να βιώσετε τον μεγαλύτερο σας εφιάλτη. Ιβάν ετοίμασε βαλίτσες και θα σε πετάξουν στο αεροδρόμιο οι πορτοκαλί

Θέλετε όλοι ξένους διαιτητές ε. Ε έσχει μήλον! Απλά για να μην λέμε όλο μιλλωμένα δαμέσα πιάστε το μήλον αλλάξετε του το πρώτο γράμμα και πισκαλάτε το του κώλου σας!

Τον πρώτο γύρο όταν φώναζε η ΟΜΟΝΟΙΑ εκάμνετε γελούθκια όλοι σας. Ρουφάτε τώρα την κυπριακή διαιτησία στα μούτρα σας. Όταν κατεβαίναμε μόνοι μας στους δρόμους έξω από την ΚΟΠ μας χλευάζατε. Πηγαίνετε εσείς τώρα να διαμαρτυρηθείτε κωλόπαιδα!

Βγήκε και ο άλλος, μέλος του Δ.Σ της ΚΟΠ ο Γ.Φαντάρος και απολογήθηκε στο κόσμο για την ψυχολογική καταπίεση που δέχεται τους τελευταίους μήνες από την κυπριακή διαιτησία. Όχι κύριε επυλοχία πως σε λένε τελοσπάντων. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τους τελευταίους 2 μήνες που δεχόμαστε αυτή τη πίεση. Έχει χρόνια ολόκληρα που φωνάζουμε αλλά μας εβγάζετε πελλούς!! Εκάμνετε μου τον Τσαγγάρη και το Τράττο και το κάθε Ηλία διεθνή και τωρά γυρεύετε το λάθος!

Αρχι ΟΛΛΑΝΔΕ είσαι μεγάλος τσίφτης τελικά. Μπράβο σου και μαγκιά σου που παίρνεις τετρακόσιες χιλιάδες το χρόνο και κάθεσαι στα coffee shop και στέλνεις email με τους διαιτητές! Ένα μεγάλο RESPECT ούτε ο αρχιεπίσκοπος δεν κάνει τέτοιες τράμπες!

Φωτογραφία της ημέρας 1.
may your souls rest in peace, fuck the army and police . R.I.P ultras Ahlawy

Φωτογραφία της ημέρας 2.
SAY NO TO RACISM

Υ.Γ
Θέλουμε μπύρα στο γήπεδο!!!!!!  Απαιτούμε δημοψήφισμα !!o Hoolifan | [email protected]