Για να σε δούμε τώρα κ. Κουτσοκούμνη


Πάμε να θυμηθούμε τι έλεγε ο πρόεδρος της ΚΟΠ κ Κ.Κουτσοκούμνης για την κάθοδο ξένων διαιτητών πριν το παιχνίδι του πρώτου γύρου ΟΜΟΝΟΙΑ – Παράρτημα.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης σε τηλεοπτικές δηλώσεις του (Σίγμα) τόνισε ευθαρσώς ότι δύσκολα φέτος θα υπάρξει κάθοδος ξένων διαιτητών.

«Η δική μου άποψη είναι ότι δύσκολα φέτος θα έχουμε στο πρωτάθλημά μας ξένους διαιτητές. Δεν είναι θέμα αιτήματος της Ομόνοιας ή άλλων 2-3 σωματείων για την κάθοδο ξένων διαιτητών. Το θέμα έχει μεγάλες παραμέτρους. Όπως είναι γνωστόν, υπάρχει επιτηρητής της ΟΥΕΦΑ στην Κύπρο που επιβλέπει τη διαιτησία. Ίσως για να παρθεί τέτοια απόφαση θα πρέπει να έχουν λόγο τόσο ο επιτηρητής όσο και η ΟΥΕΦΑ και πιθανόν ο Σύνδεσμος Διαιτητών…», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τα «πυρά» εναντίον της ΚΟΠ, ο κ. Κουτσοκούμνης τα χαρακτήρισε σύνηθες φαινόμενο. «Έχουμε μπροστά μας πολύ μεγάλο δρόμο στο πρωτάθλημα. Τίποτα δεν θα τελειώσει στο ντέρμπι Ομόνοιας – αποέλ. Είναι με χαρά που είδαμε τη συνάντηση των δύο προέδρων των δύο σωματείων στο Αρχηγείο Αστυνομίας. Πρέπει να υπάρξει καλό κλίμα στο ντέρμπι, διότι αν γίνει το αντίθετο, δεν θα είναι προς το συμφέρον των δυο σωματείων, αφού θα έχουν συνέπειες…».

Αυτά δήλωνε ο κύριος Κουτσοκούμνης πριν από το ντέρμπι Ομόνοια – Αποελ πριν λίγο καιρό! Για να δούμε τι στάση θα κρατήσει τώρα που φωνάζουν και άλλοι. Θα έρθουν τελικά οι ξένοι ή όχι. Και αν έρθουν, τότε που πάνε όλες αυτές οι παράμετροι για τις οποίες μας μιλούσε ο κύριος Κουτσοκούμνης ? Οπωσδήποτε η κυπριακή διαιτησία νοσεί και χρειάζεται εξυγίανση και η κάθοδος ξένων διαιτητών είναι αναγκαία. Εκείνο επίσης που είναι αναγκαίο είναι επιτέλους η ΚΟΠ να αποφασίζει ακριβοδίκαια με γνώμονα το συμφέρον όλων και όχι να κάνει τα στραβά μάτια όταν φωνάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ και όταν φωνάζουν άλλοι να συναινεί!