Σας προειδοποιούμε.. Αλίμονο σας


Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα και είναι φανερό πως εκτός από το παράρτημα, βοήθεια θα χρειαστούν και άλλες ομάδες για να παραμείνουν στο κυνήγι του τίτλου έστω για τυπικούς λόγους μιας και όλοι γνωρίζουν την προτίμηση της μαμάς ΚOΠ. Και όταν ακόμα και αυτό το σπρώξιμο δεν είναι αρκετό να τους κρατήσουν ζωντανούς οι ενέργειες τους πολύ απλά θα αλλάξουν στόχο και κατεύθυνση.

Σας προειδοποιούμε. Όποιος προσπαθήσει να μας κλέψει βαθμούς σε παιχνίδια  που δικαιωματικά μας ανήκουν όπως για παράδειγμα στο πρώτο παιχνίδι με την Αναγέννηση στο Τάσος Μάρκου, πολύ απλά θα του τα κόψουμε! Εντεταλμένες διαιτησίες όπως αυτή του Ηλία δεν γίνονται πλέον ανεχτές από τον πράσινο λαό και αν δεν σας έχει γίνει κατανοητό θα φροντίσουμε και για αυτό.

Απαιτούμε διαιτησίες 50-50 και βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Μην τυχών διανοηθείτε να εκμεταλλευτείτε  την προστασία της μαμμάς ΚΟΠ και κάνετε ξανά τα αίσχιστα στο σωματείο μας δεν θα έχετε μέρος να κρυφτείτε. Τουλάχιστον στην Κύπρο θα σας είναι υπερβολικά δύσκολο. Το μόνο που ζητούμε είναι το αυτονόητο 50-50. Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο!!!

Υ.Γ. Ο Αναγκαστικός εκτροχιασμός τρένου πάντα οδηγεί σε μεγάλη Καταστροφή..