Βήμα Φιλάθλου: Στήριξη προς την ΟΜΑΔΑ μας


Αγαπητοί Ομονοιάτες,

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι σε ένα πρωτάθλημα δεν παίζουμε μόνοι μας, το τι έζησαν οι προηγούμενες γενιές δεν το έφτασα (δεκαετία 70 και 80) αλλά με το τι βλέπω στο παρόν συμπεραίνω ότι οι ομάδες έχουν δυναμώσει σε τέτοιο βαθμό που με τις αμυντικές τακτικές τους και τις κόντρα επιθέσεις μπορούν να σου κάνουν την ζημιά.

Καταπιάνομαι από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα και έχω να κάνω τα εξής σχόλια:

1-  Η ομάδα μου άρεσε πάρα πολύ γιατί ήξερε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και ο λόγος είναι απλός :ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΛΑΡΚΟΥ.

2- Υπήρχε άριστη κυκλοφορία της μπάλας στον χώρο του κέντρου και έγκαιρες αναχαιτίσεις των επιθέσεων του αντιπάλου και πάλι ο λόγος είναι απλός: Ο αναγεννημένος ΒΕΡΟ ΣΑΛΑΤΙΤΣ , ο ΜΠΡΟΥΝΟ μου αλλά και ο αρχηγός μας.

3- Δεν μου άρεσε καθόλου ο Γιώργαρος όταν δεν έδινε την πάσα στους συμποδοσφαιριστές του για να τελειώσουν αυτοί την φάση. Δεν μας συνήθισε σε τέτοιες ενέργειες ο παιχταράς ΕΦΡΑΙΜ αλλά εγώ το παίρνω ως μια κακή στιγμή και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι.

4- Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση μερίδας οπαδών μας προς τον συνάδελφό τους προπονητή γιατί και αυτοί προπονητές είναι (τις κερκίδας) αλλά και προς συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές μας!!!

Ως εκ τούτου για να επικεντρωθώ και στο θέμα μου που είναι η Ομόνοια του 2012.

– Αφήστε σας παρακαλώ προπονητή και διοίκηση να κάνουν την δουλειά τους που κατά την άποψη μου λειτουργούν σωστά.

– Εκ των πραγμάτων οι μεταγραφές του Ιανουαρίου από εμένα θεωρούνται επιτυχημένες όσον αφορά τις θέσεις αλλά από αγωνιστικής πλευράς το γήπεδο είναι ο καθρέφτης γι αυτό αφήστε τα νέα αποκτήματα να προσαρμοστούν και μετά κάνουμε όλοι μαζί την κριτική μας (Βλέπε ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ) τρανταχτό παράδειγμα για να μάθουμε από τα λάθη μας.

– Η Ομόνοια του 2012 μπορεί να μην είναι πανίσχυρη αλλά τουλάχιστον έχει ένα πλάνο και ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο και αυτό όπως είπα και πιο πάνω οφείλεται στον ΝΕΟΦΥΤΟ ΛΑΡΚΟΥ που κατά την άποψη μου αυτός ο άνθρωπος αν και τον αμφισβήτησα κατά την πρόσληψή του κάνει εξαιρετική δουλεία και θα πρέπει να μείνει για πολλά ακόμα χρόνια στην Ομόνοια.

– Το ότι δόθηκε ο ΑΛΕΞ ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε αλλά για να είμαστε ειλικρινείς και αντικειμενικοί εκτός από το πρώτο παιχνίδι με την ΝΤΕ ΧΑΑΚ τι πρόσφερε? Ευκαιρίες του δόθηκαν και μάλιστα αρκετές αλλά τίποτα. Να πω ότι δεν ξέρει μπάλα; Παραξέρει !!! ως εκ τούτου εκ των υστέρων και σκεπτόμενος λογικά καλά έκανε ι διοίκηση μιας και η μεταγραφή του έφερε και λεφτά στο σωματείο που τα έχουμε μεγάλη ανάγκη.

– Τέλος θέλω να κάνω μια αναφορά στον ΒΕΡΟ ΣΑΛΑΤΙΤΣ και ΜΠΡΟΥΝΟ ΑΓΚΟΥΙΑΡ και ταυτόχρονα μια έκκληση προς τον πράσινο ΛΑΟ. Αυτά τα 2 παιδιά είναι άριστοι χειριστές τις μπάλας στην καλή τους μέρα μπαλιές αλα David Becham΄. Πολλοί ανεβασμένοι και οι 2 γι αυτό αφήστε τους ανθρώπους και είμαι σίγουρος ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας από αυτούς τους παίχτες!!! 1000 / % Μπορεί να μην φτάσουν στα επίπεδα του ΓΙΟΥΒΑΛ και του ΚΑΡΥ αλλά θα το δείτε πόση  διαφορά μπορούν να κάνουν στην ομάδα, ένα χειροκρότημα είναι αρκετό να βοηθήσει αυτούς τους 2 ανθρώπους να δείξουν αυτό που ξέρουν.

Το χειροκρότημα ισχύει για όλους γι αυτό στο γήπεδο παρά να βρίζεται και να δυσανασχετείτε πάρτε το από την θετική πλευρά και δείται το όπως πρέπει, ψυχαγωγία και στήριξη 105 λεπτών προς την ΟΜΑΔΑ μας.

Συγνώμη παιδιά αν μακροσκέλισα και πολλολόησα αλλά είναι κάποια μηνύματα που θέλω να στείλω προς τον κόσμο μας.

MIA ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ!!!

Kούλλης Κωνσταντίνου