Hoolifan: Πολύ χαλαρό ματσάκι προχθές


Παίζει κανένα πατινάζ?? Εφτά φορές εξαπλώσαν οι παίκτες μας κάτω στο ματς με Σαλαμίνα. Κάτι πρέπει να κάμουμε. Να βάλουμε αντιολισθητικές αλυσίδες. Αυτά έχει όταν είσαι στη κορυφή. Σλανγκ

Μέτριο παιχνίδι ευτυχώς είχαμε το καρτούι με το ουσκάκι, καμιά γλυσταρκά κανένα χορό κανένα τραγούδι εκουτσοπεράσαμε.

Έχουν την μαγεία τους αυτά τα ήσυχα απογεύματα. Λίγος κόσμος μα γνώριμος. Ανεμοδαρμένα δέντρα στο λιβάδι, περιμένουμε υπομονετικά την άνοιξη του Μάη σου

Κυριακή χρωστάμε κάτι στην Αναγέννηση από τον πρώτο γύρο. Μην πατήσουμε πάλι την πεπονόφλουδα. Τι κλισέ φράση και αυτή θεέ μου! Καλά ρε τόσοι τζαι τόσοι επατήσαν την ΕΝ ΕΒΡΕΘΗΚΕΝ ΕΝΑΣ να την μαζέψει να την πετάξει γαμώτο!

Αμάναμου ο απόλλωνας μου και έπαθε μεγάλο κακό.  Και πώς να το αντέξει. Πάππαλα η χρονιά από το Γεννάρη. Για να μάθετε άμαν σας αδικούν στο πρωτάθλημα να μιλάτε και να μεν κάμνετε γαργάρες. 6 ποντάκια που σας πήρε το αποελλιν θα διεκδικούσατε με αξιώσεις μια θέση στην τετράδα. Πάρτε τώρα την πρωτιά στην άλλη τετράδα. Ξέρετε την πιο κάτω, του μεσαίου γκρουπ σαν καλή μικρομεσαία ομάδα που είστε.

Εξηγήστε μου κάποιος πως γίνετε οι καλύτερες σας στιγμές εσάς τους white power, εσάς την καθαρή ελληνική φυλή ήταν οι χρονιές με πρόεδρο ιρακινό! Και τώρα τα τελευταία χρόνια  ευχαριστείτε το Θεό σας τον χριστιανό ρε, τον ελληνορθόδοξο για έναν…Μουσταφά, τον Μπακούρα! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή ρε φασισταράδες! Μήπως ο Αλλάχ είναι το πεπρωμένο σας! Έτσι είναι ο Αλλαχ κι ας μην τον πας  φυγά μου!

Άκρων άωτο της ατυχίας να είσαι αποελίστας φανατικός και να έχεις τα γενέθλια σου… την μέρα που λήγει η μεταγραφική περίοδος! Αχαχαχααχαχαχ σκεφτείτε φάση! Πείτε μου  πόσες φορές θα εξιτίμασεν τούτος ο άνθρωπος κάθε φορά που έπαιζε το κινητό του και απλά ήταν ένα χρόνια πολλά !

Εντωμεταξύ πας την σύγχυση της η διοίκηση της Αελ έβγαλε ανακοίνωση και εξηγούσε τους λόγους που δεν προχώρησε σε μεταγραφή το αποελ μεχ μεχ μεχ μεχ μεχ μεχ

Τώρα που το σκέφτομαι γιατί παραπονιούνται ΟΛΟΙ οι αποελίστες για το sms που δεν ήρθε ποτέ? ΝΑ τους θυμήσω πως για να πάρουν και ενημερωτικό sms ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ

Το αποελ παρασκήνιο Λτδ σας ενημερώνει για την καταρχή συμφωνία με τον Μίτα γνωστός από πολύ παλιά και διακαής πόθος του Φοίβου Πισσοκάη!

Κλειστός επίσης για το καλοκαίρι στους γαλαζοκίτρινους είναι και ο ρώσικης καταγωγής  Ταρχίδια Παζάρευα, ο ισπανός φορ Χωσέ ψωλάρα στη κωλάρα καθώς και το νεαρό ταλέντο από την Ιαπωνία ο Καταπίννω Μεχρικάτω!

Τώρα που αρχίσαμε ρε πούτρας να σας πω και κάτι. Έτσι σοβαρά τώρα. Εμένα να πήγαινε η ομάδα μου στους 16 και να μην βρίσκω εισιτήρια να πάω, και να βλέπω την κάθε γκόμενα και την κάθε γυναίκα του οποιουδήποτε του συμβουλίου να έχει κλειστή θέση γιατί την είδε για σσοππινγκ αλα γαλικά θα γινόταν της “μαμάς του Πανίκκου” το κάγκελο!

Τι δηλαδή. Δεν μπορούσαν να σας βολέψουν εσάς που ακολουθάτε παντού? Αφού 300 είστε οι γέριμοι οι σταθεροί. Διεκδικήστε τα δικαιώματα σας! Τα ψώνια στις Γαλλίες σας  και τα ρομαντικά δείπνα σας άφησαν εκτός. Α ρε πούτρας μου … και έχει και καλές πούτρες εκεί τη Γαλλία!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. Επειδή χαλαρώσαμε όλοι μας γενικώς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ πως η εξάμηνη τιμωρία του Λάρκου ακόμα δεν θα είχε τελειώσει μέχρι και σήμερα αν δεν άλλαζε η απόφαση! Απλά για να θυμηθούμε λίγο τι περάσαμε.

Υ.Γ Μποϊκοτάρουμε όλοι τα προϊόντα Λανίτη και Κεαν σαν ένδειξη διαμαρτυρίας και στήριξης  στους απεργούς. Ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες!

Υ.Γ 2 Όσοι μας γουστάρετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προωθήσετε αυτή τη σελίδα σε κάποιο φίλο σας. Βοηθήστε τον Χουλιφαν τον Devil και τα υπόλοιπα αλάνια στο Τrifylli.Net να πούνε τα δικά τους σε κάθε ομονοιάτη σε ολόκληρο τον κόσμο!

Διαδώστε το ΤΡΙΦΥΛΛΙ παντού!!


o Hoolifan | [email protected]