Είσαι και θρασύς


Ρεσιτάλ δίνει αυτή την εβδομάδα ο Τάκης Αντωνίου εκπροσωπώντας ταυτόχρονα όλη την επικοινωνιακή μηχανή του αποέλ.

Μετά τη γελοιοποίηση του στην παραγκο-εκπομπή του Αβρααμίδη, βγήκε και στον Πανίκκο Κωνσταντίνου με επιθετικές διαθέσεις. Η δημόσια επίθεση που έκανε στον αθλητικογράφο μόνο ξεδιάντροπη δεν είναι, αλλά και δείχνει τις πραγματικές διαστάσεις της επικοινωνιακής πολιτικής του παραρτήματος.

Ο Τάκης Αντωνίου πρώτα, πρώτα, προσπάθησε να πείσει ότι το αποέλ δεν χρειαζόταν επιθετικό και δεν έκανε καν ενέργειες για να αποκτήσει. Εμείς απορούμε ποιον κοροϊδεύει, αφού είναι σε όλους γνωστό ότι η μεταγραφή ενός νεαρού Πορτογάλου σκάλωσε στις υπερβολικές απαιτήσεις της Έβερτον. Ψεύτης και πάλι δηλαδή ο Τάκης.

Εκείνο όμως που έχει ακόμη περισσότερη σημασία είναι η επίθεση που έκανε ο Αντωνίου στον δημοσιογράφο, γιατί να διαβάζει τα μηνύματα των λαστιχάριων που θέλουν να φύγει ο “πανμέγιστος” Ιβάν, αφού τον θεωρούν αποτυχημένο που δεν κατάφερε να ενισχύσει την ομάδα τους. Ο θρασύς Αντωνίου με το γνωστό σπαστικό, δικηγορίστικο ύφος προσπάθησε να λογοκρίνει ένα δημοσιογράφο!

Αυτό λέει πολλά για την επικοινωνιακή πολιτική του αποέλ. Επίσης οι φήμες που θέλουν τον Χατζηλιασή να ξεκινά τα τηλέφωνα και τα email, κάθε φορά που γίνεται στραβή για το αποέλ, και να προσπαθεί να περάσει στους αθλητικογράφους τη γραμμή του επίσημου αποέλ στα καθημερινά άρθρα. Έχουμε και τον αθλητικογράφο το Σοφιόπουλλο να τα έχει με το “Πανικκούιν” στο facebook wall του για τον πόλεμο που δέχτηκε το καλοκαίρι όταν ήταν υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του αποέλ στο sigmalive.

Η στάση του Αντωνίου δείχνει την αντίληψη που έχουν στο αποέλ για τα ΜΜΕ. Ότι δηλαδή μπορούν να ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα. Αφού για χρόνια τώρα έχουν αγοράσει τις συνειδήσεις των αθλητικογράφων χρησιμοποιώντας όλους τους τρόπους, θεμιτούς και αθέμιτους. Ο Χατζήκυριακος μαζί με τους δορυφόρους του, συμπεριφέρονται αυταρχικά όπως ακριβώς έχουν μάθει για χρόνια να συμπεριφέρονται στο παρασκήνιο.

Το να φτάσει στο σημείο ο Αντωνίου να κάνει δημόσια επίπληξη πάει να πει ότι στο αποέλ προσπαθούν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια τη δημόσια εικόνα τους, παρά τα προβλήματα. Φαίνεται ότι πλέον κανένα δεν πείθουν ούτε και τους ίδιους τους εγκάθετούς τους στη δημοσιογραφία.