Ανεξίτηλος: Εξιλέωση για το χειρουργείο του Ηλία


Επιστροφή στο πρωτάθλημα

Σχετικά εύκολα περάσαμε το απόγευμα μας με αντίπαλο τη Σαλαμίνα. Δύο γκολάκια και οι βάσεις πρόκρισης έχουν μπει. Τώρα η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι με την Αναγέννηση. Παιχνίδι φαινομενικά εύκολο αλλά με πολλές ιδιαιτερότητες για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρέπει για ακόμα μία αγωνιστική να παρουσιαστούμε σοβαροί και οπλισμένοι με υπομονή για να φύγουμε στο τέλος με τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Τα οφέλη από ενδεχόμενη νίκη πολλά. Παραμονή στην κορυφή, ανάπτυξη δυναμικής και εκμετάλλευση της όποιας απώλειας των αντιπάλων μας που αγωνίζονται μεταξύ τους.

Φέρνει στο μυαλό άσχημες αναμνήσεις

Δε νομίζω να υπάρχει οποιοσδήποτε στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο οποίος να έχει ξεχάσει όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ανάποδες αποφάσεις, κόκκινη-φάντασμα στον Εφραίμ και, για αποκορύφωμα, το after game «πάρτυ» του…καθηγητή Αγγλικών, Χρίστου Ηλία, που είχε ως αποτέλεσμα την άδικη τιμωρία του προπονητή μας και την απώλεια 2 βαθμών. Ευκαιρία για ένα είδος εξιλέωσης.

Να μη δώσουμε δικαίωμα για νέα χειρουργεία

Χωρίς ίχνος υποτίμησης απέναντι στην Αναγέννηση, το αποτέλεσμα σε παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αντιπάλους του βεληνεκούς των Δερυνειωτών εξαρτάται στον μεγαλύτερο βαθμό από τη δική μας απόδοση. Εάν οι ποδοσφαιριστές μας παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα βρουν, τότε κανένα κοράκι δε θα μπορέσει – όσο κι αν το θελήσει – να μας στερήσει τη νίκη. Προσοχή, λοιπόν, δε θέλουμε να επιβεβαιώσουμε τον γνωστό άγραφο νόμο που λέει ότι η μπάλα τιμωρεί. Άσε που το έχουμε κάνει συνήθειο να χάνουμε βαθμούς εκεί που δεν το περιμένουμε! Η ομάδα σκοράρει αλλά παράλληλα έχει χάσει και κάποιες ευκαιρίες και αυτό πρέπει να διορθωθεί.

Από την επίσημη παρουσίαση στο γήπεδο

Τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας παρουσιάστηκαν επίσημα σήμερα και ο Νεόφυτος Λάρκου έκανε λόγο για πιθανή συμμετοχή ενός στη βασική εντεκάδα την Κυριακή. Πρέπει, σιγά-σιγά, να πάρουν οι νεοφερμένοι αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους για να μπουν για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και τέτοια παιχνίδια προσφέρονται. Είδαμε ήδη τον Μπερκουνιό, έστω και για πολύ λίγο, ο οποίος έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία. Ας ελπίσουμε η συνέχεια, τόσο του ίδιου όσο και τον άλλων δύο, να είναι το ίδιο θετική και όλο και καλύτερη. Χαροποίησε και η αγωνιστική άνοδος Μπρούνο και Στάθη. Η ομάδα χρειάζεται κάθε δυνατή βοήθεια.

12 ευρώ για τον 12ο παίκτη

Η γενική είσοδος για το κυριακάτικο παιχνίδι ορίστηκε στα 12 ευρώ. Πιστεύω ότι είναι μία θετική κίνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που το εισητήριο μειώνεται και σίγουρα δεν πρέπει να είναι η τελευταία. Είναι ένα είδος εκτίμησης απέναντι στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ, ο οποίος την αξίζει. Είναι, παράλληλα, και ευκαιρία για μεγαλύτερη προσέλευση. Όλοι αδέρφια στο ΓΣΠ την Κυριακή. Η ομάδα πρέπει να φορμάρει, ακούμε όλοι για τα προβλήματα των απέναντι (όσο κι αν θέλουν να τα κρύβουν κάποιοι δημοσιογράφοι-πιόνια) και η παρουσία μας στο πλευρό της αγαπούλας είναι καθοριστικής σημασίας. Και είπαμε, η μουρμούρα να μείνει σπίτι!

Πράσινη Παρασκευή

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα άλλα ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ τμήματα αδέρφια. Σήμερα έχουμε σημαντικούς αγώνες. Η ομάδα του φούτσαλ αντιμετωπίζει, στις 19:00, τη ΣΠΕ στον Στρόβολο και έχει ευκαιρία να ανοίξει κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες της ενώ η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, στις 20:00 στο Λευκόθεο, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ολυμπιάδας. Είναι καθήκον όποιου ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ μπορεί να βρεθεί στο πλευρό των αθλητών μας. Σε συνδυασμό με τη σημερινή ανοικτή προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας στις 16:00, ας βάψουμε αυτή την Παρασκευή πράσινη!


ο Ανεξίτηλος | [email protected]