Hoolifan: Κομπάρσοι μια ζωή


Αελ κομπάρσοι μια ζωή. Μην απορείτε που έχετε σαράντα κάτι χρόνια να πάρετε πρωτάθλημα. Θα κάνετε άλλα τόσα γιατί δεν είστε γεννημένοι να πρωταγωνιστείτε. Μια ζωή τον Β γυναικείο ρόλο παίρνατε!

Πως αλλάζουν ρε οι άνθρωποι. Από πού ξεκινά μια ομάδα ρε παιδιά και που καταλήγει.

Από τότε που γεννηθήκατε σας μαθαίνουν για το κατεστημένο της Λευκωσίας. Αλήθεια πως νοιώθετε που επιτέλους αποτελείτε μέρος αυτού?

Ερώτηση νούμερο 1. Στα playoffs που είναι όλοι οι αγώνες ντέρμπι τι πρέπει να κάνουμε? Να παίζουμε ένα αγώνα κάθε μήνα για να μην έχουμε δύσκολο πρόγραμμα οι ομάδες ??  Ή μήπως ο πρωταθλητής αντί 2011-2012 να γίνεται 2011-2013 έτσι για να προλαβαίνουμε?

Επόμενο επιχείρημα παρακαλώ γιατί σάννα τζαι το debate μαζί σας θυμίζει Κατσουρίδη – Αβέρωφ. Εν η ιδέα μου οξά τα ματούθκια σας ανοιγοκλείνουν τριακόσιες φορές το δευτερόλεπτο???
Και για να τελειώνει και η κουφέτα σας. Είστε η ντροπή της Λεμεσού.

Όλο μας τα πρήζεται και προσπαθείτε να κτίσετε πάνω στην αγάπη που έχει ο Λεμεσιανός για την πόλη του. Κλέβεται οπαδούς από τη Βασίλισσα εδώ και χρόνια προπαγανδίζοντας σε μικρά παιδιά προωθώντας τον ηλίθιο τοπικισμό σας και λέγοντας «αφού είσαι λεμεσιανός ρε φίλε πρέπει να είσαι με ομάδα της Λεμεσού».

Εσείς δεν είστε ομάδα της Λεμεσού. Ακόμα χειρότερα είστε ομάδα της Λεμεσού που στηρίζει το κατεστημένο της Λευκωσίας.
Λεμεσιανέ στήριξε την ομάδα της καρδιάς σου την ομάδα που δεν έχει σύνορα ούτε πόλεων ούτε χωριών ούτε ενοριών. Στήριξε την τριφυλλάρα, απόκτησε αδέρφια σε κάθε γωνιά της Κύπρου και της υφηλίου ολόκληρης και άσε τους άλλους να περιορίζονται από τον μόλο ως τον εναέριο.

Πείτε με ιδιότροπο εγώ αν μεν δω τον Αλβες μες το γήπεδο πας τα ττέλλια μπροστά από το βόρειο πέταλο να πανηγυρίζει γκολ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕΝ?!! :p αδικεί με κανείς? ?

Ε μα γαμώτο. «έρχεται ο Αλβες», « χάλασε του Αλβες», «ξανάρχεται ο Αλβες» «ξαναφέυγει ο Αλβες». Πάντως εμένα φατσάρει που πολλά κινητικός, πάνω κάτω πάνω κάτω Μακάρι να είναι έτσι και στο γήπεδο χαχαχα..

Να πω την αμαρτία μου, είναι φορές που μέχρι να στείλω το κείμενο για να ανεβεί στη σελίδα  ψιλό- μετανιώνω  που έβγαλα τόση χολή για τους αλλόθρησκους.

Βγαίνει μετά ο κάθε κομπλεξάρας Πανίκος και Αντώνης στα ράδια και κάπου εκεί εμφανίζεται ο κακός Hoolifan στον αριστερό μου ώμο με μια πιρούνα δανεισμένη από τον Devil και μου τρυπάει τον εγκέφαλο φωνάζοντας « Νναα για να μάθεις να σε πιάνουν και οι τύψεις ρε γάρεεε»

Και έχω και το Λόρδο Είρων τι άλλο να με ειρωνεύεται και να γελά που με πιάσαν τα μέλια!

Ε ούτε οίκτος ούτε έλεος από δω και μπρος. Ξανά ένοιωσα από δω και στο εξής έτσι, 2 σφηνάκια έτσι μπαμ μπαμ και θα γράφω ακόμα μια παράγραφο σιχαμένοι ε σιχαμένοι.

Θα πληρώσετε την αθυροστομία των εκπροσώπων σας.

Χατζηλιασή ηλίθιε παλιομπινέ!  Άκουσε να δεις επειδή σαν πολλά μας τα πες. Χίλιες φορές μα το θεό να τελειώνουν οι ευρωπαϊκές σου υποχρεώσεις από τον Αύγουστο … παρά να τελειώνεις τις συζυγικές σου υποχρεώσεις… στα 3 δευτερόλεπτα.! Μέχρι να της πεις « η κορυφαία..» σου λέει « θα έλεγα Πανίκο μου αλλά επόκατσεν πάλε!!»

Αν θυμάμαι καλά η απευθείας κόκκινη τιμωρείται με αποκλεισμό από τον επόμενο αγώνα ακόμα και αν αυτός είναι στο θεσμό του κυπέλου. Δηλαδή μετά την ισοπαλία με απόλλωνα, γιατί εκεί θα πήγαινε το ματς αν έβγαινε η γαμημένη η κόκκινη, το αποελλιν θα έπαιζε Τετάρτη χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα και με ψυχολογία «γάμησε τα και άφησε τα».

Ρούφα και έναν αποκλεισμό από το κύπελλο και άντε τράβα σε 4 μερούλλες στο πρωτάθλημα ξανά με την αελ να σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται που λένε και οι Κατσιμιχαίοι..

Και όταν όλα τελειώσουν στο εγχώριο και όταν καθαρίσουν οι καπνοί από τις φωτιές των πιστών σας οπαδών, που πολλαπλασιάζονται και διαιρούνται δια μαγείας και από 2 χιλιάδες γίνονται 20, τραβάτε παιδάκια μου καλά να μετρήσετε τα άστρα στη Λυών σαν τον Μενέλαο Λουντέμη.

Αλλά όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο παρά σενάρια ενός παρανοϊκού μυαλού που βλέπει θεωρίες συνωμοσίες πίσω από μια ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ αλλαγή ημερομηνίας. Το ξέρω το ξέρω πρέπει να δω έναν ειδικό, γίνομαι υπερβολικός μερικές φορές. Αφού να φανταστείτε μια φορά που έκανε παίκτης μας χέρι και έφαγε κόκκινη εγώ επέμενα πως ήταν με το κεφάλι….

Υ.Γ Επειδή πέρασε πολύ στο χαλαρό οφείλω να επανέλθω σε ένα θέμα προηγούμενων ημερών. Κυκλοφορεί ένα event στο φατσοβιβλίο όπου αρκετά εθνίκια λένε πως θα μαζευτούν να κάνουν μια τεράστια ελληνική σημαία στο Τρόοδος σαν απάντηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο των Τουρκοκυπρίων από την άλλη. Αυτό το event ξεκίνησε από 2 με 3 άτομα ο ένας εκ των οποίων αναφέρεται στον πρόεδρο της δημοκρατίας σε πολλά σχόλια του σαν Δημήτρης Τουρκόφκιας. Ο συγκεκριμένος είναι ιδιοκτήτης του περίπτερου Break Time και του φούρνου Bacoroco στα Λατσιά. Όποιος ομονοιάτης ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ στις εν λόγω επιχειρήσεις είναι συνένοχος για χρηματοδότηση του φασισμού. ΤΕΡΜΑ ΟΥΤΕ ΤΣΙΧΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟ!!

Υ.Γ 2. Εγώ λέω παρά να μας γεμίσετε με σημαίες ρε εθνικιστές κοπρόσκυλα, και από τη μια και την άλλη μεριά,να μαζευτείτε σε μια χωράφα εκεί στην πεδιάδα της Μεσαρκάς που έχει και πλάτσαν και να κονταροχτυπηθείτε και να σφαχτείτε να δούμε ποιος χύνει το αίμα του καλύτερα για την μητέρα πατρίδα του. Και να σας βλέπουμε και εμείς και να χύνουμε… δάκρυα λύπης για τα παλληκάρια που χάνονται! Βάι βάι βάι η μάνα η τούρκα και η μάνα η γκρέκα! ΧΑΧΑΧΑ

Υ.Γ 3

ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΣΕΙΣ

KΥΠΡΟΣ ΓΗ.. ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΥΤΟΙ

ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ….ΧΩΜΑΤΕΝΗ ΕΓΩ


o Ηοοlifan | hoo[email protected]