Αυθεντικός: Επί ίσοις όροις προσκυνημένοι


Επί ίσοις όροις και διαφάνεια
Αυτό επικαλείστε στην ανακοίνωση/υπεράσπιση σας  προς την ομάδα της παράγκας και αυτό ζητάμε και εμείς κύριοι παράγοντες της αέλ. Για αυτό σας θερμοπαρακαλούμε να μας εξηγήσετε την επί ίσοις όροις  διεξαγωγή και διαφάνεια του κυπριακού πρωταθλήματος όταν την τελευταία αγωνιστική  της περιόδου 2001-2002 με τυχόν ισοπαλία στο μεταξύ σας παιχνίδι παίρνει  το πρωτάθλημα το παράρτημα και εσείς βγαίνετε Ευρώπη και μένει έξω η ΟΜΟΝΟΙΑ. Σε ένα παιχνίδι παρωδία του ποδοσφαίρου, το τελικό αποτέλεσμα είναι 1-1 και τα γαλαζοκίτρινα αδέρφια στις κερκίδες βρίζουν εν χορώ την ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν θα πάει Ευρώπη.

Και για το τέλος εξηγήστε στους οπαδούς της ομάδας σας την επί ίσοις όροις διεξαγωγή και διαφάνεια του κυπριακού πρωταθλήματος,  όταν η ομάδα που υπερασπίζεστε στην ανακοίνωση σας έπεσε μαθηματικά στη Β κατηγορία το 1957 και με απόφαση σκάνδαλο δεν αγωνίστηκε ποτέ! Ενώ η δική τους ομάδα όταν έπεσε μαθηματικά το 1996 αγωνίστηκε στην Β κατηγορία κανονικότατα.

Επαγγελματική νίκη
Ο τίτλος είναι περισσότερο ειρωνικός και αφορά τα κατά καιρούς δημοσιεύματα του τηλεκατευθυνόμενου γαλαζοκίτρινου τύπου, για κάποια νίκη του παραρτήματος η οποία προήλθε μέσα από δυσκολίες και κακή απόδοση. Η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον περασμένο αγώνα κάθε άλλο παρά κακή ήταν αφού παίξαμε όσο χρειαζόταν για να πάρουμε το τρίποντο. Το ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή είναι η ουσία και οι τρεις βαθμοί, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Εσωτερική μεταγραφή
Όσο κοινότοπο και να ακούγεται είναι  γεγονός και αναφέρομαι στον Βέρο Σάλατιτς. Ο διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ελβετίας -και με καταγωγή από τη Σερβία- συμπληρώνει με την πολύ καλή του πρώτη πάσα και τα κλεψίματα του, τα τρεξίματα του Κασέκε. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και σε συνάρτηση με τον τραυματισμό που ταλαιπωρεί τον Λεάντρο, ο coach τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Την τριάδα συμπληρώνει ο αρχηγός Κωνσταντίνος Μακρίδης όπου πέραν της αθόρυβης του δουλειάς  μέσα στο γήπεδο με το πάθος και τον τσαμπουκά του συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους.

Παιδιά και αποπαίδια
Η στήλη δεν έχει παιδιά και αποπαίδια και η αναφορά της όπως πιο πάνω με κολακευτικά σχόλια ή με καλόπιστη κριτική σε άλλες περιπτώσεις, για την απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών γίνεται πάντα υπό του… Πάνω από όλους και από όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δεκατέσσερα
Ο αριθμός κλειδί για την κατάκτηση του τίτλου.  Απομένουν δεκατέσσερις τελικοί και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα τόσο για να αποφύγουμε στραπάτσα όπως εκείνο με την ανόρθωση όσο και για την κακή σχέση του παραρτήματος με την κόκκινη. Σε ακόμα ένα αγώνα, τους χαρίστηκε η κάρτα του συγκεκριμένου χρώματος και ο λόγος που το αναφέρω είναι ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΜΣΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Τίποτε δεν θα μας χαριστεί και τίποτε δεν μας έχει χαριστεί στην τρισένδοξη ιστορία μας για αυτό και απαγορεύεται ο εφησυχασμός. Κάθε παιχνίδι και τελικός!

Andre Alves dos Santos
Ο Βραζιλιάνος  του οποίου η μεταγραφή έγινε σίριαλ -χάρη στις συνήθεις διαρροές στον τύπο-  είναι και επισήμως Πράσινος. Η αξία του είναι δεδομένη και το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι υπομονή ώστε να μην ”καεί” από τις όποιες παράλογες απαιτήσεις μας. Δεν ήρθε για να πάρει το πρωτάθλημα μόνος του, ήρθε για να συμπληρώσει την ομάδα.  Σε αυτό το σημείο να πιστώσουμε και την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ  -που να επαναλάβω-  πως  παρά τις συνήθεις διαρροές στον τύπο, έκανε την υπέρβαση και έντυσε τον ποδοσφαιριστή από τώρα στα Πράσινα.

ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ


Αυθεντικός | [email protected]