Τάκη είσαι γελοίος


Προσπαθούσε χθες το βράδυ, σε αθλητική παραγκοεκπομπή, ο Τάκης Αντωνίου να μας πείσει ότι ο τερματοφύλακας του αποέλ δεν έκανε παράβαση και ότι δεν έπρεπε καν να τιμωρηθεί! Όντας δικηγόρος, πήρε αυτό το νομικίστικο ύφος που έμαθε να παίρνει μέσα στα δικαστήρια και τι αρλούμπα δεν μας είπε;

Ότι η μπάλα κτυπά στο στήθος του τερματοφύλακα, ότι η μπάλα ήταν πιο μακριά από τον επιθετικό, ότι η φάση ήταν πλάγια και κάτι άλλες παρλαπίππες που μας έχουν συνηθίσει οι επικοινωνιολόγοι του παραρτήματος για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Πάλι καλά που δεν ζήτησε από τον διαιτητή να απολογηθεί.

Στο φιλοαποελίστικο πάνελ στο στούντιο συμφώνησαν ότι ήταν ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα. Όλη η Κύπρος ξέρει πιο έπρεπε να είναι το χρώμα της κάρτας. Αναρωτιόμαστε που αποσκοπούν αυτές οι γελοιότητες. Αφού ούτε ο αποέλίστας δεν μπορεί να πειστεί ότι δεν ήταν παράβαση – εκτός από κάτι σαπισμένους εγκέφαλους με μούφα στάμπα ούλτρας.

Ο Αντωνίου μας αποδεικνύει ακόμα μια φορά πόσο γελοίος είναι αυτός και η ομάδα του. Δεν είναι τυχαία που έχει τον τίτλο του χασοδίκη. Τέτοιες βλακείες πρέπει να αναμασά και μέσα στα δικαστήρια και να γίνεται δυο φορές γελοίος.