Με βλέψεις κυπέλλου


Υπό κανονικές συνθήκες ο αυριανός αγώνας κυπέλλου με την Νέα Σαλαμίνα θα έπρεπε να ήταν το πρώτο και μοναδικό θέμα στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού». Οι πολλές εξελίξεις όμως επηρέασαν την επικαιρότητα της ομάδας και δικαιολογημένα ως ένα σημείο τα φώτα έπεσαν σε άλλα θέματα.

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού Αντρέ Άλβες μονοπώλησε το ενδιαφέρον των οπαδών, αλλά και των ειδήσεων της ομάδας μας. Πέραν τούτου, οι ανακοινώσεις για το θέμα αναβολής του αγώνα κυπέλλου ανάμεσα σε αέλ και αποέλ, έβγαλαν την ομάδα μας εκτός προγράμματος.

Σήμερα όμως τα βλέμματα πρέπει να στραφούν στο Κύπελλο και στον πρώτο αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την φιλόδοξη στο θεσμό Νέα Σαλαμίνα. Ο αγώνας είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα μας, να επανέλθει σε φόρμα και να διατηρήσει το άριστο κλίμα που επικρατεί στο Ηλίας Πούλλος. Παράλληλα η Ομόνοια καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενός θεσμού που καθόλου αδιάφορους δεν πρέπει να μας αφήνει.

Ο αγώνας με την Σαλαμίνα δεν θα είναι τόσο εύκολος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Η Ομόνοια πρέπει να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο, να παίξει με υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι της και ταυτόχρονα να διασκεδάσει τις όποιες κακές εντυπώσεις άφησε στα πρώτα 60 λεπτά στον αγώνα με τον Ερμή. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός  και η κάτοχος του τίτλου ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να ξεκινήσει με το Ζερβό τις υποχρεώσεις της. Αργότερα σήμερα θα ξεκαθαρίσει και το σκηνικό στα πλάνα του Νεόφυτου Λάρκου για τον αυριανό αγώνα που αρχίζει στις 6μμ.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια εδώ