Green Devil: Mόλις τελείωσα!!


Βρε βρε καλώς τις ψιψινούλες μου, γρρρ. Μετά από τα γατάκια που προσπαθούσαν για μία βδομάδα να μας πείσουν ότι ήταν στο Τσίρειο και δεν έκαναν αποχή, εμφανίστηκε και η Διοίκηση τους να υποστηρίξει το παράρτημα ανοικτά. Μα γιατί σας λεν Αποέρλ Εκ Λεμεσού? Δεν τους πιάνω, ένας ρε παιδί μου να μου πει…?

Τολμάνε μάλιστα να μιλάνε για επί ίσοις όροις και για διαφάνεια. Αν είναι δυνατόν, τελικά πόσο πονάει όταν ο λαός γαμάει? Δεν εξηγείται αλλιώς, πρώτο παιχνίδι φώναζαν με ψεύτικες φωτογραφίες και τελικά σχλαααανγκ ερουφήσαν τον μονοκόρτι. 2ο παιχνίδι θα θα θα και τελικά υπέστησαν βιασμό από τους παίκτες μας και να από το πουθενά πάλι πετιόνται, α ρε ξεπέτες.

Έλα μη ντρέπεστε, πέστε απλά πόσο πονάει όταν ο Λαός γαμάει και άστε τα νάζια…

Τους πείραξε που λέτε που έχει πολλά παιχνίδια γραμμή δύσκολα το παράρτημα. Μάλιστα, κάντε ένα νόμο και μόλις γίνεται η κλήρωση του πρωταθλήματος όποιος έχει δύσκολα παιχνίδια να τα αλλάζουμε. Εισηγούμαστε και το αλλαγή τυχαίων ομάδων στο κύπελλο επειδή μπορεί κάποιοι να κουραστούν.

Τι λέτε ρε ζώα? Εδώ Αγγλία παίζουνε ένα παιχνίδι σε όποια έδρα κάτσει και εσείς κάνετε παράπονο επειδή έχετε ντέρμπι? Ε τότε ποια η χαρά της κλήρωσης? Να αιτούμαστε ποια αντίπαλο θέλουμε και μετά αντικειμενικά η μαμά ΚΟΠ να μας λέει τι αποφασίστηκε. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε και τον Εθνικό κυπελλούχο, όχι μόνο ομάδα ήθους.

Εμάς γιατί δεν μας το αλλάξανε ποτέ? Και όταν δεν μας το αλλάξανε που ήσασταν? Αλλά ξέχασα… τι πάω τόσο μακριά. Σοφοκλέους τι έπαιξε με τη Μινέρβα πριν την πρώτη σου νίκη στο ΓΣΠ? Κάτι εταιρίες ρε παιδί μου που την είδαν αλά Μινέργα ασφάλιση, γνωρίζεις κάτι? Να σε βοηθήσω, ήταν όσες και οι οπαδοί σου στο Τσίρειο, 3εις.  Με την Άεκ ρε παιδί μου, πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος? Η Άεκ ήταν Νορβηγία και το παράρτημα 8 μέρες Κύπρο αλλά εκεί δεν σας πήραν οι τύψεις.

Μας αρέσει το ότι αν παιζόταν ο αγώνας 1η Φεβρουαρίου θα τους κούραζε. Ίσως να τον κάνατε 20λεπτο ρε παιδιά αν είναι να κουραστούν. Δε μας χέζετε ρε νταλάρες? Ασχολούμαστε με μπάλα (και δεν εννοούμε το παρασκήνιο) εδώ και παααάρα πολλά χρόνια, για να έρχεται ο κάθε χαζοχλεχλές και να μας μιλάει για κανόνες και ηθική.

Άντε ρε γατάκια, να χαίρεστε τη Διοίκηση σας γιατί από παρασκήνιο όλο τσιμπουκάκια ε? Άντε πάρτε και μία που? ΤΣΑ πράσινη για το φινάλε και αν είστε καλοί θα σας απαντήσω στο τι τσιμπούκι ήταν αυτό !!! Ο !!!  Ο !!!


Είμαι ο Green Devil και μόλις τελείωσα | [email protected]