30χρονος ο “Φύλακας” του Τριφυλλιού


Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Αντώνης Γιωργαλλίδης που κλείνει τα 30 όσα και ο αριθμός της φανέλας του. Η σελίδα μας εύχεται τα καλύτερα γι αυτόν και την οικογένεια του καθώς επίσης του ευχόμαστε να συνεχίσει να ανεβαίνει στην εκτίμηση όλων μας για τις μαγικές του αποκρούσεις, πέραν του αξιαγάπητου χαρακτήρα του.

Δεν είναι λίγες φορές που είχαμε παράπονα από τον Αντώνη για τις εμφανίσεις του, και είναι σε πολλά παιχνίδια που υπήρξε μεγάλη απογοήτευση από όλους μας. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο με τις μεγάλες δυνατότητες του Αντώνη Γιωργαλλίδη. Ο κόσμος πιστεύει στο πρόσωπο του και ίσως αυτός είναι ο λόγος που ζητάει περισσότερα από αυτόν.

Ο φύλακας άγγελος του τριφυλλιού ξεκίνησε να κτίζει το μεγάλο του όνομα στην συν -διεκδικήτρια των τίτλων στα τέλη και στις αρχές του 2000, Ανόρθωση, αλλά η μεγάλη του αφοσίωση στο Τριφύλλι τον καθιέρωσε στις καρδιές των οπαδών μας. Ο Γιωργαλλίδης έχει συνδέσει πλέων το όνομα του με την Ομόνοια, και με αυτήν έχει κερδίσει τίτλους και αναγνώριση. Πιο κάτω ένα βίντεο από τα πολλά που έφτιαξαν κατά καιρούς φίλοι της Ομόνοιας με τις καλύτερες του αποκρούσεις.

Χρόνια Πολλά «Αντώναρε» [Wallpaper Α. Γιωργαλλίδη]