Απαντάει η επίσημη Ομόνοια στα Λάστιχα


Είναι ξεκάθαρο ότι ορισμένοι κύκλοι στο Κυπριακό ποδόσφαιρο επιδιώκουν με κάθε τρόπο την παγίωση δεδομένων που θα διαιωνίσουν την παρούσα κατάσταση. Δεν μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά, η ανακοίνωση του Αποέλ, το οποίο επέλεξε να υπερασπιστεί την ΚΟΠ σε μια απόφαση της η οποία κατακρίθηκε όχι μόνο από την Ομόνοια αλλά και από δημοσιογράφους και σωματεία που στηρίζουν θεσμούς και αρχές.

Επί της ουσίας του θέματος, φυσικά, κανένα επιχείρημα δεν αντιπαρέθεσαν. Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων κυπέλλου, αποφασίστηκαν από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αφού λήφθηκαν υπ’ όψην και οι Ευρωπαϊκοί αγώνες του Αποέλ Το δήλωσε μάλιστα ξεκάθαρα και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας πριν την κλήρωση, τονίζοντας ότι το Αποέλ θα αγωνιστεί 25 Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου. Τελικά οι 13 ημέρες που μεσολαβούν δεν είναι αρκετές για την προετοιμασία του Αποέλ για το παιχνίδι αυτό; Στο σημείο αυτό θυμίζουμε το εξής: Ο αγώνας για το SuperCup μεταξύ του περσινού πρωταθλητή και της περσινής κυπελλούχου ορίστηκε αρχικά για τις 6 Αυγούστου 2011, ενώ στις 3 και 4 Αυγούστου αντίστοιχα Αποέλ και ΟΜΟΝΟΙΑ είχαν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Στείλαμε 3 επιστολές στην Ομοσπονδία για αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα. Τελικά αυτός έγινε στις 7 Αύγουστου 2011. Και όταν ο προπονητής μας έθεσε επίσημα θέμα ελλιπούς προετοιμασίας της ομάδας μας για τον αγώνα αυτό, η απάντηση του επίσημου Αποέλ ήταν ο χλευασμός και η ειρωνεία. Τότε, βλέπετε, κρίθηκε ότι 3 ημέρες ήταν περισσότερο από αρκετές.

Κατά την άποψη μας λοιπόν, υπεύθυνη να τοποθετηθεί σε αυτό το ζήτημα είναι η ΚΟΠ, ως διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου, ξεκαθαρίζοντας με διαφάνεια το αιτιολογικό των αποφάσεων της. Εμείς απλά επισημαίνουμε για ακόμα μια φορά την ανομοιομορφία στις αποφάσεις και την ένοχη σιωπή των αξιωματούχων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

από: Επίσημη Ιστοσελίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ