Ανεξίτηλος: Κάθε εβδομάδα τρεις βαθμοί


Στο μυαλό μας μόνο το διπλό
Σε περίπτωση που κάποιος το ξέχασε, σήμερα παίζουμε μπάλα! Ανίπαλος η τελευταία ομάδα στο πρωτάθλημα αλλά κανένα παιχνίδι δεν έχει κερδηθεί πριν ξεκινήσει. Ο Ερμής έχει μαζέψει όλους τους βαθμούς του στην έδρα του και έχει πολλούς λόγους να τα δώσει όλα στο γήπεδο. Η διαφορά επιπέδου, φυσικά, είναι μεγάλη και είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ξεμπερδεύουν όσο το δυνατό πιο εύκολα και γρήγορα. Αφήνουμε στην άκρη τα μεταγραφικά και πάμε δυνατά και συγκεντρωμένα. Στόχος για σήμερα μόνο οι 3 βαθμοί!

Πάνω από όλα η ουσία
Στο σημείο που έχει μπει το Πρωτάθλημα, δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει κανένα θέαμα. Ας έρχονται κάθε εβδομάδα οι 3 βαθμοί και ο Ανεξίτηλος είναι ευχαριστμένος! Όχι πως μας αρέσει να βλέπουμε την ομάδα άχρωμη όπως με την πελάτισσα αλλά, στο τέλος της ημέρας, οι νίκες είναι που θα δώσουν το πρωτάθλημα και όχι οι καλές εμφανίσεις. Δουλειά μας, λοιπόν, αδέρφια η στήριξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με όλο μας το πάθος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Μην ακούσω να δυσανασχετεί κανένας αν η ριμάδα η μπάλα δεν μπαίνει εύκολα στο πλεκτό. Φωνή και τραγούδι να την σπρώξουμε μέσα εμείς!

Ξυπνήσαμε επιτέλους;
Καιρός ήτανε να μιλήσει η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ για την εύνοια που απολαμβάνουν οι απέναντι από την ΚΟΠ. Η χθεσινή ανακοίνωση του ΔΣ είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και ο Ανεξίτηλος τη χαιρετίζει. Το θέμα είναι να υπάρξει και συνέχεια. Κύριοι του συμβουλίου, βάλτε το συμφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάνω από όλα και πολεμήστε για αυτό και μόνο αυτό! Μας το είπαν κατάμουτρα ότι θα κινήσουν όλους τους μηχανισμούς για να κλέψουν άλλο ένα πρωτάθλημα, τώρα επιλέγουν και πότε θα παίζουν. Ελπίζω ότι ξυπνήσατε επιτέλους και δε θα τους αφήσετε να αλωνίζουν παρασκηνιακά. Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική, μην κάνετε βήμα πίσω!

Νταβίντ, Μπριάν καλωσορίσατε στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ
Πριν βρω την ευκαιρία να καλωσορίσω τον Μπεν Νταγιάν, ανακοινώθηκε και ο Μπεργκουνιό. Ο πρώτος μάλιστα, θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι και ίσως πάρει τα πρώτα του λεπτά με την ομάδα. Τους καλωσορίζω και δε θα τους ευχηθώ τίποτα άλλο από το να κερδίσουν τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ με τις εμφανίσεις τους και τον Μάη να πανηγυρίζουν στους ώμους μας.

Ο ΛΑΟΣ καταλύτης για τον τίτλο
Είναι καθήκον μας, αδέρφια, να στηρίξουμε τους νέους μας παίκτες αλλά και όλη την ομάδα. Δώστε χρόνο στους νεοφερμένους να δείξουν όσα μπορούν και αποφύγετε τις αποδοκιμασίες και την μηδενιστική κριτική σε τυχόν λάθη της ομάδας. Δεν μας έχουν δώσει τέτοια δικαιώματα φέτος! Στον φετινό μαραθώνιο πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά. Ο ανυπέρβλητος κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να γίνει, πάλι, ο άσσος στο μανίκι μας. Πάθος, ψυχή και πίστη στην ομάδα και το πρωτάθλημα. Αρχίζοντας από το Αμμόχωστος αύριο, γεμίζουμε κάθε γήπεδο και βροντοφωνάζουμε σε όλες της γωνιές της Κύπρου:

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!


ο Ανεξίτηλος | [email protected]