Σε ρυθμούς Ερμή


Όλα πλέον κινούνται σε ρυθμούς Ερμή στην Ομόνοια, με το αυριανό παιχνίδι να είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Μπορεί η μεταγραφική ενίσχυση να είναι στο μυαλό του κόσμου αλλά το παν είναι το τρίποντο στο αυριανό παιχνίδι. Σάββατο η ώρα 6μμ.

Η Ομόνοια ετοιμάζεται για την έξοδο στο «Αμμόχωστος» όπου μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στα τρίποντα, και η παραμονή στην κορυφή του πρωταθλήματος. Η Ομόνοια με νίκη θα περιμένει χαλαρά για απώλειες από τους υπόλοιπους διεκδικητές, αλλά μέχρι τότε το καθήκον είναι ένα. Στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει και η περσινή απώλεια από την ομάδα του Ερμή και αυτό κάνει διπλά σημαντικό το πέρασμα μας με το διπλό. Ο δρόμος για την ομάδα μας δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, και μόνο με την δική μας παρουσία μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι να μοιάζει με εύκολο.

Ο προπονητής μας θα ετοιμάσει τα πλάνα του χωρίς τον Χρίστο Καρυπίδη όπως φαίνεται, μετά το πρόβλημα που απεκόμισε στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση. Εκτός και ο Λεάντρο που συνεχίζει ατομικά. Στην διάθεση του προπονητή μας επιστρέφει ο Σάλατις ο οποίος ξεπέρασε το τραυματισμό του και ο Μπεν Νταγιάν ο οποίος προπονείται κανονικά. Το σίγουρο πως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην εντεκάδα του αυριανού παιχνιδιού με το σκηνικό να ξεκαθαρίζει καλύτερα στη σημερινή προπόνηση.