Προανήγγειλε νέα μεταγραφική κίνηση


Σήμερα είχαμε την καθιερωμένη διάσκεψη τύπου του προπονητή μας, η οποία ουσιαστικά έδωσε την είδηση ότι η Ομόνοια δεν θα σταματήσει στην απόκτηση του Μπεργκουνιό. Ο Νεόφυτος Λάρκου όπως ήταν λογικό ερωτήθηκε αρκετά για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας και λίγο πολύ προανήγγειλε νέα μεταγραφική κίνηση για την επίθεση.

Με δεδομένο ότι ο Μπεργκουνιό δεν είναι καθαρός επιθετικός, αλλά κυρίως αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος πίσω από τον προωθημένο, ο Ν. Λάρκου δήλωσε πως δεν τίθεται θέμα να μην αποκτήσει επιθετικό η ομάδα. Με αυτή του τη δήλωση ξεκαθάρισε το σκηνικό, με την περίπτωση Αντρέ Άλβες να φαντάζει ως η φωτογράφιση της επόμενης κίνησης.

Η Ομόνοια είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια για να εντάξει στο δυναμικό της τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Βιντεοτόν από τον Ιανουάριο, αλλά δεν πρόκειται να μπει σε περεταίρω παζαρέματα τιμών. Η Ομόνοια έχει μια συγκεκριμένη οικονομική δυνατότητα και με αυτή θα παλέψει όλα τα ενδεχόμενα να φέρει τον ποδοσφαιριστή από τον Ιανουάριο στο Τριφύλλι. Σε περίπτωση βέβαια που δεν τα καταφέρει, η Ομόνοια θα στραφεί σε άλλη λύση, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του προπονητή μας. Πάντως ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις ακόμη και εντός της ημέρας.