Hoolifan: Να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα


Πριν αρχίσουμε να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα γιατί διαβάζοντας μερικά σχόλια νομίζω κάποιοι έχετε παρεξηγήσει το ρόλο μας σαν αρθρογράφους (που σε μάνα να με δεις έχω τζαι δικό μου μπλοκ! Όχι επιταγών ρε άμμα του κομπιούτερ ούφφου).

Μιλώντας πάντοτε για τη στήλη μου. Πολλά θα διαβάσετε πολλά θα ακούσετε, άλλα ρομαντικά, που και που πικρές αλήθειες και άλλα που αν τα έπαιζε η τηλεόραση μόνο Μπιπ θα ακούγατε.  Όλα όμως είναι προσωπικές μου απόψεις, απόψεις για προβληματισμό αλλά κυρίως για χαβαλέ. Και για να κάμνω τους αλλόθρησκους να καταπίνουν τα χαπούθκια της πίεσης όπως τις smarties!

Αυτά τα λέω γιατί κάπου πήγαμε να κατηγορηθούμε πως σπέρνουμε την υπέρμετρη αισιοδοξία στο κόσμο, ειδικά πριν από τον αγώνα με ανώμαλους, και εμμέσως επηρεάζουμε και τους παίχτες με αποτέλεσμα να μην κατεβαίνουν σοβαροί στο γήπεδο.

Καταρχήν από πού και ως που να επηρεάζονται οι παίχτες από την ψυχολογία του οπαδού?? Και γιατί αυτός ο επηρεασμός πάντα να λειτουργά για αρνητικά αποτελέσματα και όχι για θετικά?

Δηλαδή λέω τώρα προχτές ο κόσμος πήγε με τη ψυχολογία να αντιμετωπίσει τους πελάτες τους μια μικρομεσαία ομάδα από το Bαρώσι και τώρα μόνιμο κάτοικο Λάρνακας. Σημαίνει πως και ο Χριστοφή ή ο Εφραίμ ή ο οποιοσδήποτε παίχτης της Ομόνοιας πρέπει να κατεβαίνει γήπεδο τζε να λαλεί του Λαβόρδου ότι έχει την νόσο των πουλερικών?? (ένα αστείο εκάμαμε αλλά αν το κάμετε ρε κοπέλια εν τζαι να θυμώσουμε κιόλας…)

Και το αντίθετο γιατί δεν συμβαίνει δηλαδή? Γιατί πολλές φορές ο κόσμος θέλει τη νίκη όσο ποτέ άλλοτε αλλά η ομάδα αδυνατεί???
Αυτή την επιλεκτική επιρροή των συναισθημάτων του κόσμου προς τους ποδοσφαιριστές εγώ δεν την καταλαβαίνω. Γιατί πάντα δηλαδή να μεταφέρεται η υπεραισιοδοξία, η υποτίμηση και η χαλαρότητα και ποτέ το πάθος ο τσαμπουκάς ή ο σεβασμός για την φανέλα που ξεχειλίζουν από τον κάθε μας οπαδό σε κάθε αγώνα?

Οι προαναφερόμενοι πληρώνονται αδρά για αν αφήνουν τα συναισθήματα τους στα αποδυτήρια και να βγαίνουν έξω να κάνουν αυτό που πληρώνονται. Εκείνοι την δουλειά τους και εμείς την δική μας!
Παρακαλώ άμα είναι να επηρεάζω και τους παίχτες μας με τα γραφόμενα μου να πληρωνόμαστε και ανάλογα έτσι κύριοι εκεί στη Παπανικολή??? Προσθέστε τον  Hoolifan σας στο monthly payroll σιλ βου πλεεε.
By the way σαββατοκύριακο με σαββατοκύριακο εγώ είμαι ψιλό-μεθυσμένος.  Άμα καρτεράτε να επηρεαστούν από μένα εν κοντεύουμε της τετράδας κοπέλια! Εν να απαιτήσουν μίνι μπαρ στο Πούλλος.

Αυτά λοιπόν. Ποτέ σου μην πάρεις τον Χουλιφαν σοβαρά… γιατί μπορεί να σε πάρει και εκείνος!

Παρακαλείτε όποιος υπερ-ενθουσιάζεται με αυτή την στήλη να σκεφτεί επειγόντως πασχιές με τάνγκα, ξιδοντισμένες κοτζιακαρούες και τον Αντρέα σε στιγμές αμερικανικού σταθμού για να του περάσει έτσι ώστε να μην μεταφέρει τον ενθουσιασμό του και στους παίχτες. Ευχαριστώ!!
Τελειώνοντας (σαν την πετρούλλα ένα πράμα). Εδώ πάντα θα διαβάζετε για τους πελάτες τους μαθητές άλλως μαθητές της πορδής, τους λαστιχάρηες του παραρτήματος και λοιπούς αλλόθρησκους. Άμα γουστάρετε αντικειμενικότητες, σοβαροφάνειες  και καθωσπρεπισμούς προφανώς βρίσκεστε σε λάθος στήλη και πρέπει να αποχωρήσετε.
Είπα σας το και δεν με ακούτε. Μεν χαίρεστε με μια ήττα της Ομόνοιας γιατί τώρα αρχίζουν τα όμορφα. Και άλλη ήττα ρε λαστιχάρηες από την αελ και μάλιστα στην έδρα σας. Είσχε να σας δέρουν πόσα χρόνια τούρκικα τζε φέτος εδέραν σας 2 φορές! By the way ένας χρόνος τούρκικος = με ένα χρόνο ελληνικό.

Άλλο ένα ματς που δεν σκοράρατε. Έτσι σοβαρά τωρά θα ήθελα να ξερα τι κάνει περισσότερο από μένα ο Σολάρι και παίρνει μισό εκατομμύριο το χρόνο! Ούτε εγώ το μυρίζουμε το γκολ! Άμα παίρνει τόσα για να βράζει το πάγκο δώστε μου εμένα τα μισά τζαι βάλλω του φωθκιάν σιορ βράσε βράσε κανεί!!! Αχαχα ρε κεανίτες μου θυμάστε που μας ελαλούσετε εμάς για τους ακριβοπληρωμένους μας???  Πάρτε τα τώρα..
Πανίκο έλα πε μας τα λίον για το τσάππιιον λινγκ. Προσπάθησε να πείσεις και τους οπαδούς σου για την κορυφαία ομάδα του αιώνα μη χε. Εν να σας πάρουν με τε κλωτσιές ξύπνα χοντρούλλη εν σώννεις με να βουράς. Εν να πάθεις όπως το Στέφανο!

Να ενημερώσω τους απανταχού αναγνώστες ότι τώρα μπορείτε πλέων να επικοινωνείτε μαζί μου στο email της στήλης: [email protected]. Οτιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ότι θέλετε να θίξετε, ακόμα και αν σας κεράτωσε η γκόμενα και θέλετε να την κάνουμε σούργελο στείλτε μου ένα email.

Θα απογοητευτώ όμως πάρα πολύ χωρίς πλάκα, αν τα μηνύματα συμπαράστασης και συγχαρητηρίων από τους φίλους  είναι περισσότερα από τα email των εχθρών που περιλαμβάνουν όλων των ειδών της βρισιές καθώς και email που περιγράφουν χίλιους τρόπους που θα με σκοτώσουν!
Και σας θερμοπαρακαλώ μεν μου πει κανένας αλλόθρησκος το καθιερωμένο γυρεύκουμε σε!  Εν τζαι είμαι ο Μπιν Λάντεν ρε ! Come on you can do it! Αλλά προσέχετε γιατί μπορεί να σας έβρω πρώτος εγώ..

Ανέκδοτο της ημέρας.

Συζητάνε δυο φίλοι.
-φίλε χώρισα για θρησκευτικούς λόγους.
-Σώπα ρε φίλε, δηλαδή τι έγινε?
-Να μωρέ δεν παραδεχόταν ότι είμαι θεός!

Υ.Γ το ματς με τον Ερμή αλλάζει ονομασία και από τώρα μέχρι το Σάββατο θα λέγεται ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ. Σαν έτσι πρέπει να τον δείτε παιχταράδες μου και έτσι να τον νικήσετε. ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ!!


o Hoolifan | [email protected]