Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9 – [25-1-12]


Αδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε πράσινε λαέ,

Η οργανωμένη μας κερκίδα θα ήθελε μέσα από την ανακοίνωση αυτή να ενημερώσει τον περήφανο κόσμο της πως, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και ώρα 7μμ στο χώρο του οικήματος μας στην Παλλουριώτισσα (Φαν Κλαμπ), έχει οριστεί ανοικτή συνεδρία με σκοπό τον απολογισμό δράσης για τους μήνες μετά την Γενική Συνελευσή.
Με αυτό τον τρόπο θεωρούμαι πως δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε όλους να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να αναλύσουμε τα κοινωνικο-οπαδικά μας βήματα, να αφουγκραστούμε αλλά και να συζητήσουμε εποικοδομητικά τις διάφορες ανησυχίες, εισηγήσεις, παράπονα και ιδέες που εκπροσωπούν την οργανωμένη καθώς και την ευρύτερη μάζα του ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΥ κόσμου. Γι’αυτό «ευχής έργον» θα ήταν, όλοι εσείς που πραγματικά νιώθετε κοντά σε αυτό το οικοδόμημα που ονομάζεται ΘΥΡΑ 9, όλοι εσείς που η καρδιά σας χτυπάει δυνατά στους ρυθμούς αυτής της μοναδικής πράσινης οικογένειας που αναγκάζει εχθρούς και φίλους να υποκλίνονται κάθε Κυριακή στα γήπεδα όπου «περιοδεύει», επιβάλλεται να είστε εκεί!

Η οργανωμένη μας κερκίδα έχει καταστήσει σαφές ότι οι πόρτες του Fan Club είναι ανοικτές για όσους θέλουν να βοηθήσουν και να προσφέρουν στην ΘΥΡΑ 9 και την ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς να έχουν στο μυαλό τους την προσωπική ή άλλη προβολή. Τα σώματα της οργανωμένης κερκίδας είναι ο κατάλληλος χώρος για άσκηση της όποια κριτικής και οπουδήποτε αλλού ασκείτε απλά προκαλεί κακό αντί να θέτει τις βάσεις για βελτίωση των αδυναμιών μας.

Επίσης την Παρασκευή, μετά το τέλος της ανοικτής συνεδρίας, για όσους θελήσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, θα διεξαχθεί Τόμπολα με χρηματικά ποσά και εγγυημένα 300 ευρώ στον τελικό νικητή.

Τέλος να ενημερώσουν τον κόσμο μας, ότι στο ματς του Σαββάτου η οργανωμένη μας κερκίδα θα βρίσκεται στο Πέταλλο του “Αμμόχωστος”. Περισσότερα για το ματς τις επόμενες μέρες.

gate9.com.cy