Τα πάνω και τα κάτω της Εβδομάδας


Επιστροφή στην πραγματικότητα το μήνυμα αυτής της εβδομάδας, που μας θύμισε πως το φετινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και απαιτεί σοβαρότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η ήττα από την Ανόρθωση επαναφέρει την ομάδα στην ίδια ευθεία με άλλους τρεις ουσιαστικά συνδιεκδικητές του τίτλου και προβλέπεται μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος.

Τα θετικά και τα αρνητικά της εβδομάδας όπως τα είδαμε εμείς:

Τα Πάνω:

Γιώργος Εφραίμ: Ένα θετικό πρόσημο προσθέτει για ακόμη μια βδομάδα ο Γιώργος Εφραίμ. Έχουμε την εντύπωση πως ο Γιώργος επανέρχεται στον γνωστό καλό του εαυτό μετά την περσινή τραγική για αυτόν χρονιά. Έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τις αντίπαλες άμυνες και η εμφάνιση του αδικήθηκε μέσα από την συνολική μέτρια παρουσία της ομάδας. Ο Γιώργος έχει πολλά να δώσει ακόμη και θέλουμε να τον βλέπουμε να βελτιώνεται συνεχώς.

Στα πάνω και η παραδοχή του Λάρκου για την κακή εμφάνιση της ομάδας, και τις ευθύνες του ιδίου για την ήττα. Η ενέργεια του προπονητή μας πιστώνεται στο ενεργητικό του αφού ο ίδιος δεν προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών και σε καμία περίπτωση δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του. Επίσης έκανε έντονες παρατηρήσεις στην χθεσινή προπόνηση και ζήτησε περισσότερη σοβαρότητα.

Έβγαλε Δύσκολο πρόγραμμα: Μπορεί η Ομόνοια να ισοβαθμεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με άλλες 2 ομάδες, αλλά έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και εξαιρουμένου του παιχνιδιού με την Ανόρθωση η συγκομιδή είναι επαρκείς. Αυτό είναι σίγουρα ένα θετικό για το Τριφύλλι που έχει μπροστά του 2 παιχνίδια τα οποία εξαρτούνται αποκλειστικά από την δική μας ομάδα.

Τα κάτω:

Τιμή εισιτηρίου: Καταρχήν να τονίσουμε σε όσους θα μας κράξουν, πως εκτιμούμε δεόντως την χαμηλή κοστολόγηση των εισιτηρίων στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, μετά την συνάντηση των οπαδών με το διοικητικό συμβούλιο. Δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε την τιμή στο ντέρμπι ως προσπάθεια «επιβράβευσης» της ομάδας για τις τελευταίες επιτυχίες. Κρίνουμε την τιμή των 18, 12 ευρώ ως υψηλή αν υπολογίσουμε τα εισιτήρια που έκοψε ο κόσμος σε Δευτεριάτικους αγώνες με μικρές ομάδες, και την όλη οικονομική και όχι μόνο στήριξη που δέχεται το σωματείο από τον κόσμο.

Στάθης Αλωνεύτης: Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός άφησε εκτεθειμένο τον προπονητή του με την είσοδο του στο παιχνίδι. Ο Στάθης πολύ μακριά από το δοξασμένο του παρελθόν δεν απείλησε καθόλου την αντίπαλη άμυνα και ίσως η αλλαγή του με τον Σερφά να κόστισε στην ομάδα.

Οι αλλαγές: Είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια που ο κόσμος είχε παράπονα από τον προπονητή της ομάδας. Ο Νεόφυτος Λάρκου έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο και δείχνει καθημερινά τεράστιο ζήλο για επιτυχία. Ήταν λογικό να ‘ρθει και μια κακή εμφάνιση καθώς και μια κακή τακτική. Οι αλλαγές του κόουτς στο προηγούμενο παιχνίδι δεν άλλαξαν τα δεδομένα, αλλά η ευθύνη δεν βαραίνει αποκλειστικά τον προπονητή αλλά και τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να μπουν στο παιχνίδι. Αλωνεύτης, Ντα Σίλβα και Αγκουιάρ δεν πρόσφεραν μετά την είσοδο τους.


Tα πάνω και τα κάτω της εβδομάδας | [email protected]