Hoolifan: Δεν είναι το τέλος του κόσμου


Δύσκολο να χωνευτεί το χτεσινό. Αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Έχουμε γερά στομάχια!

Πετούσαμε λίγο στο σύννεφα αυτό είναι αλήθεια πώς να παραμέναμε όμως προσγειωμένοι όταν είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αγνοεί την νίκη εναντίων μας στο Γ.Σ.Π από το 2004 και ούτε εγώ ξέρω στην έδρα της για πόσο θα την αγνοεί ακόμα.

Αυτό δεν δικαιολογεί όμως την εμφάνιση μας και κυρίως την επιμονή μας να το παίζουμε Ιησούς από την Ναζαρέτ.

Χίλιες φορές να κάναμε το νερό κρασί. Στο κάτω κάτω ας κάναμε κανένα τυφλό να ξαναδεί! Μανία ρε παιδί μου με το αναστήνουμε νεκρούς!  Έν εσχει άλλα θαύματα ο κύριος ίσχια πας σε τούτο κολλήσαμε???

Μπράβο στο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και για άλλη μια φορά έσπρωξε την ομάδα. Οι απογοητεύσεις που περνάμε θα μοιάζουν μικρές σαν έρθει η μέρα της δικαίωσης! Αλλόθρησκοι τρέμετε..

Anyway ! Προχωρούμε. Η καρό σημαία θα κυματίσει τον Μάη

 Όλα τώρα αρχίζουν. Εμείς ξεμπερδέψαμε με τους συν-διεκδικητές. Μας έμεινε το αποελλίν. Σοβαροί σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες που ακολουθούν.

Ακολουθεί ένας μήνας φωτιά και όσοι προτρέχουν σήμερα να χαρούν με την αποτυχία μας ίσως το μετανιώσουν πικρά τις επόμενες κιόλας μέρες!

Ας μονομαχήσουν τώρα όλοι μεταξύ τους και ας δούμε στο τέλος αυτού του μήνα ποιοι μπορούν να μας ακολουθήσουν. Αελ-αποελ, για πρωτάθλημα και κύπελλο , αποέλ- απολλων, αελ-ανόρθωση , ανόρθωση –αποελ.

Βιαστήκατε να πανηγυρίσετε όλοι. Κοτόπουλλα, λιονταράκια και λαστιχάρικα έρχονται δύσκολες μέρες!

Στο κάτω-κάτω ευτυχώς που νικήσανε και γλυτώσαμε από τα νύχια τους. Φανταστείτε να μην έπαιρναν τους 3 βαθμούς τι άλλο θα μας έκαναν! Χίλιες φορές μια ήττα παρά να ξαναζήσω τον εφιάλτη στα χέρια τους. Αιμοβόρικα πτηνά. Σαν τις στυμφαλίδες όρνιθες!

Ξαπολάτε μας τα ρε ανωμαλούθκια. Ένα μαύρο φούτερ και ένα μαύρο γυαλί μπορεί να αλλάζουν την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά δεν παύει να είστε οι ίδιες κότες που τρέχατε γύρω -γύρω από το Παπαδόπουλλος να σωθείτε!

Μην κρύβετε τα πρόσωπα σας. Πάντα από τις πλάτες σας αναγνωρίζαμε!

Σας θερμοπαρακαλούμε να μείνετε κοντά στην κορυφή όταν έρθουν τα μπαράζ…

Από αποπολιτικοποίηση τα είπαμε: ντροπή μας και πάλι ντροπή μας που σαν ομονοιάτες ποτέ δεν ξεχωρίσαμε ποδόσφαιρο και πολιτική!. Βοήθησαν και οι κατατοπιστικότατες φωτογραφίες σας να το εμπεδώσουμε τι πάει να πει να είσαι “αγνός ” φίλαθλος!

Να περιμένουμε την έκθεση των παρατηρητών ή  μήπως πάλι τα σύμβολα δεν βρίσκονταν σε περίοπτη θέση?

Για να είμαστε εξηγημένοι. Αυτές τις νοοτροπίες και ιδεολογίες δεν τις τιμωράς με ένα πρόστιμο ή με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Αυτούς τους τιμωρά ο λαός όπως ξέρει καλύτερα από όλους. υπάρχει μια θέση για κάθε εθνικιστή… δύο μέτρα κάτω από το έδαφος.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. 651 Μέρες από την τελευταία κόκκινη του αποερλ και μάλιστα στο 85ο λεπτό. Αυτές είναι οι δικές σας πρωτιές και σας το αναγνωρίζουμε!

Γνωμικό της ημέρας. Ούτε των Ίνκας ούτε των Μάγια. Το μόνο ημερολόγιο που θα προβλέψει με ακρίβεια το τέλος του κόσμου είναι το ημερολόγιο της Pirelli. Αχ αυτή η miss Φεβρουάριος! ( by hoolifan)

Γνωμικό της ημέρας 2. Γιατί να θεωρούνται βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι οι όχθες που τα περιορίζουν?


o Hoolifan | [email protected]