Θύρα 9: Ψηλά το κεφάλι Πράσινε Λαέ !!


Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Το ψεσινο αποτέλεσμα της ομάδας μας αφήνει πικρή γεύση στους απανταχού Ομονοιατες, αφού για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η παράδοση που θέλει την ομάδα μας να στραβοπατά κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες μη μπορώντας να εκμεταλλευτεί όλα τα υπέρ της δεδομένα. Η κριτική και η προσταγή όπως όλοι σεβαστούν το τιμημένο τριφύλλι στο στήθος αποτελούν ευπρόσδεκτα και επιτακτικά συναισθήματα στις τάξεις του κόσμου της ομάδας, όμως ας μην επιτρέψουμε την θέση τους να πάρει η ισοπέδωση και ο πανικός.

Η ομάδα μας παραμένει πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα περνώντας μέσα από συμπληγάδες καθολη τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Ο ανελέητος πόλεμος που ξεκίνησε από την αρχή της περιόδου με διαιτητικές σφαγές, αρχής γινομένης από την ασπίδα απέναντι στον αιώνιο ρουφιανο της νήσου, η σφαγή από τα δικαστικά σώματα με άνευ προηγούμενου τιμωρίες τόσο σε ποδοσφαιριστές, παράγοντες και την γνωστή εξοντωτική τιμωρία του προπονητή μας αποτελούν γεγονότα όχι πολύ μακρινά. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τα εμπόδια που βρέθηκαν μπροστά από την Ομονοιατικη οικογένεια καθολη τη διάρκεια της χρονιάς, κατατρεγμός ακόμα και νεαρών Ομονοιατων σε αγώνες της εθνικής, βασανισμός οπαδού μας που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία, πρόστιμα δίχως προηγούμενο σε ότι αφορούσε την Ομόνοια και συγκάλυψη όσων τραγελαφικών γίνονταν από τους απέναντι.

Μέσα από αυτά τα χίλια εμπόδια η Ομονοιατικη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ πέρασε σαν οδοστρωτήρας από όλους και όλα και μέσα από αυτές τις αντίξοες συνθήκες η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή  του κυπριακού πρωταθλήματος. Ο πράσινος λαός έχει ήδη αναγκάσει τους πάντες να υποκλιθούν στο μεγαλείο και την αφοσίωση του, ένας λαός με αγωνιστικότητα και ψυχή που όμοια δεν διαθέτει κανείς στο νησί. Συσπείρωση και γροθιά στο κατεστημένο με πορείες, συλλαλητήρια και επιστέγασμα την πρωτιά στα εισιτήρια του πρώτου γύρου, την ώρα που άλλοι, άφαντοι και πουθεναδες, με το ζόρι πασχίζουν να κατεβάσουν ορισμένες εκατοντάδες οπαδούς στα γήπεδα και εν μέσο της καλύτερης φάσης της ιστορίας τους.

Περήφανε πράσινε λαέ, εσύ που φέτος έχεις σταθεί ασπίδα της αγαπημένης σου ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εσύ που έσφιξες τα δόντια και κτύπησες το κατεστημένο με την μαζική σου απουσία από τα εκτός κάνοντας τα εντος παιχνίδια της ομάδας γιορτή. Εσύ που κόντρα σε όλους και σε όλα παραμένεις αγέρωχος υπασπιστής της ΙΔΕΑΣ της Ομόνοιας, μην αφήσεις ένα κακό αποτέλεσμα να κάμψει το ηθικό σου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ! Όσο και αν κάποιους τους πονά, όσο κι αν κάποιους τους τσακίζει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και θα παραμείνει μέχρι το τέλος που η κούπα θα σηκωθεί ψηλά στον ουρανό της Λευκωσίας και θα κλείσει την μισή Κύπρο στο σπίτι της την ώρα που η άλλη μισή θα καίει απ’ άκρη σ’ άκρη όλο το νησί.

Περήφανε πράσινε λαέ…. ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ !!
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Υ.Γ Οι μαθητές η αλλιώς γνωστοί σε όλους σαν πολεμιστές της πορδής, που ήταν δέκα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα ? Πληροφορίες που θέλουν τους γνωστούς χούλιγκαν (?) της μικρής κυρίας να είχαν ήδη φτάσει στην Λάρνακα παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

από: επίσημη σελίδα Θύρας 9