Green Devil: Οι ευθύνες βαραίνουν εμάς


Καλωσορίσατε στα άβατα της κολάσεως αδέλφια και σήμερα, κόλαση έξω κόλαση και μέσα, α ρε ΟΜΟΝΟΙΑ… Έτσι βιζινόπατσος, έπιασεν μας τζαι επροσγείωσεν μας μέσα στα μεσομέρκα του Σαββάτου. Ίσως να το χρειαζόμασταν χωρίς να θέλω να πω ό,τι η ήττα εν για καλό. Πολλά υπερόπτες την είδαμεν τελευταία και ευτυχώς που μερικοί (αν και δεν έσωσαν την κατάσταση) έκρουαν τον κώδωνα κινδύνου, πράγμα που δείχνει ότι δεν είμαστε όλοι ξέγνοιαστοι και ονειροπαρμένοι.

Χάσαμε από μία ομάδα η οποία έπαιζε έδρα μας με 10 παίχτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο, αυτό από μόνο του βγάζει συμπεράσματα. Και είναι σίγουρο πως υπάρχουν ευθύνες. Πρώτα πρώτα οι ευθύνες βαραίνουν εμάς, γιατί καλά τα αστειάκια για τον αντίπαλο και την πελατειακή μας σχέση αλλά μέχρις εκεί. Είμαστε στα μέσα της χρονιάς και το κεφάλι πρέπει να είναι κάτω. Κάπου εδώ χάθηκε και το παιχνίδι.

Ευθύνη 2η πάει στον κόσμο, ο οποίος όχι μόνο δεν είδε την παγίδα αλλά πήρε το κλίμα αυτό και το μετάδωσε αστραπιαία. Μεταδίδοντας την άποψη της εορτής, του «4 γκολάκια χωρίς να ιδρώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι (καλύτεροι ήμασταν επειδή παίζαμε σοβαρά και προσγειωμένα), δεν μπορούμε να χάσουμε» και άλλα πολλά με συνεπακόλουθο το κλίμα να μεταφερθεί και στους παίκτες και αυτό δυστυχώς φάνηκε στο γήπεδο.

Έτσι πάμε στον 3ο παράγοντα που έσφαλλε, οι παίκτες. Οι άνθρωποι που ίδρωσαν, που τα τελευταία παιχνίδια έπαιζαν για τους εαυτούς τους, για αυτό τον μαγικό κόσμο, για τον προπονητή τους, για το πρωτάθλημα αυτό (που ξέρουμε πόσο το θέλουν) να χάνονται μέσα στο όλο κλίμα. Αυτοί όμως είναι επαγγελματίες, είναι δουλειά τους να μην παρασύρονται, έτσι είμαι υπόχρεος να τους καταλογίσω τις δικές τους ευθύνες με σκοπό πάντα να φτιάξουμε τα λάθη μας και όχι να ασκούμε κακόβουλη κριτική.

Προς μερικούς που έτρεξαν να καταλογίσουν ευθύνες στον προπονητή για τις αλλαγές να τους υπενθυμίσω ότι σε ένα ντέρμπι είχες ένα δοκάρι, 2 φάσεις που για 10 εκατοστά θα ήταν τέρμα και την ευκαιρία χωρίς τον τερματοφύλακα του Ντα Σίλβα. Επίσης να υπενθυμίσω και 1-2 φάουλ κομπίνες που δεν βγήκαν στη λάθος τελική πάσα για 30 εκατοστά και όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες δεν έπαιξαν παθιασμένα. Ας μην μου το παίζουν μετά Χριστό (πάλι τον συνεφέρνω στην κόλαση -ουστ αποδώ) Προφήτες.

Ευθύνη νούμερο 4 έχουν ΟΛΟΙ οι Ομονοιάτες που νομίζουν ό,τι η φωνή είναι δουλειά όλων εκτός από αυτών!! Σκατά στα μούτρα σας. Όσο αγενές και αν ακούεται είστε εγκληματίες κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μόνο κακό κάνετε με το να ασκείτε κριτική αλλά να μη βοηθάτε την ομάδα με φωνή. Δεν ξέρω αν σας το είπαν αλλά προπονητή έχουμε και πλέων είναι στο γήπεδο.

Καιρός είναι να ασκηθεί αυτοκριτική από όλους τους πιο πάνω, εξάλλου είναι η πρώτη μας ήττα (ΝΑΙ ΡΕ ΠΡΩΤΗ !!!) και καλό θα ήταν να διαχειριστούμε την όλη κατάσταση προς όφελος της ομάδας μας και του στόχου που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Ας μας βρει η επόμενη μέρα πιο ενωμένους και πιο συγκεντρωμένους. Τις πτήσεις άστε τες για άλλους, εμείς πατάμε γερά στη Γη για τα πράσινα όνειρα μας !!!


o Green Devil | [email protected]