Ανεξίτηλος: Αύριο στόχος ΜΟΝΟ η νίκη!


Απαιτείται προσήλωση στο στόχο
Ο Ανεξίτηλος προειδοποιεί ξανά. Καλός ο ενθουσιασμός αλλά ας μείνουμε μακριά από χαλαρότητα και υπερβολική σιγουριά. Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες μία αλαζονεία από μερίδα του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ  η οποία είναι άκρως επικίνδυνη, ειδικά αν μεταφερθεί στους παίχτες. Συμφωνώ, πελατειακή η σχέση μας με την Ανόρθωση αλλά αν τα πόδια δεν πατάνε στη γη, καραδοκεί ο κίνδυνος απώλειας! Η λέξη κλειδί είναι η «συγκέντρωση». Συγκέντρωση στο στόχο και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

Η νίκη είναι απαραίτητη για πολλούς λόγους
Καταρχάς, είναι καιρός να αρχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε στον απόλυτο βαθμό τα δώρα των άλλων. Αν δεν έρθει η νίκη αύριο, το πέρασμα από τη Λεμεσό θα είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Επίσης, μια κολλητή επιτυχία σε ντέρμπι θα εκτινάξει την ήδη ανεβασμένη ψυχολογία της ομάδας στα ύψη και θα αφήσει τους άλλους στο κυνήγι. Θέλω να δω τους συνδιεκδικητές να λυγίζουν από την πίεση περιμένοντας ένα στραβοπάτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δεν έρχεται. Τέλος, να μην ξεχνάμε ποιους αντιμετωπίζουμε. Αυτούς που το σύστημα προωθεί σαν εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που το αγαπημένο τους παιδί μείνει από δυνάμεις, αυτούς που μας έκλεψαν αμέτρητα τρόπαια τη δεκαετία του ’90, αυτούς που μας στέλνουν ευχές για καρκίνο. Ήρθε η ώρα να μπουν κι αυτοί στη θέση τους!

Το ΓΣΠ να γίνει ΠΡΑΣΙΝΗ κόλαση
Τα εισιτήρια φεύγουν με τρελούς ρυθμούς αλλά αυτό δεν αποτελεί είδηση. Ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ είναι αιώνια πιστός στο πλευρό της ομάδας. Ο Ανεξίτηλος έχει στο μυαλό μόνο το sold out. Αυτός πρέπει να είναι και ο στόχος όλων. Τα παιχνίδια με την Ανόρθωση τα κερδίζει παραδοσιακά ο ανυπέρβλητος ΛΑΟΣ. Πωρωθείτε, ντυθείτε όλοι(!!) στα ΠΡΑΣΙΝΑ και ετοιμαστείτε για ένα ατελείωτο πάρτι! Όλο το γήπεδο έτοιμο για 90 λεπτά τραγουδιού με μπροστάρη τη ΘΥΡΑ 9. Το πάθος, ο τσαμπουκάς και η θέληση για νίκη ξεκινά από τον κόσμο και μεταφέρεται στους παίκτες. Λιώστε σαν πράσινη λάβα όσους άτυχους αλλόθρησκους – που μου έβγαλαν και γλώσσα –  βρεθούν στο ΓΣΠ και σπρώξτε την ΟΜΟΝΟΙΑ στη νίκη!

Το πάρτι αρχίζει σήμερα με βόλεϊ
Σήμερα, στις 20:00, η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς αντιμετωπίζει κι αυτή την Ανόρθωση. Το τμήμα πετόσφαιρας αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα αλλά «μοσχοβολάει» ΟΜΟΝΟΙΑ και περηφάνια. Ο Ανεξίτηλος καλεί όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ απόψε στο Λευκόθεο. Τα παιδιά αυτής της ομάδας το αξίζουν και είναι ευκαιρία να κάνουμε το παιχνίδι pre-game πάρτι για το αυριανό ντέρμπι! Το τμήμα μάς έχει ανάγκη και είμαι σίγουρος ότι, αν τους δώσετε την ευκαιρία, οι παίκτες θα σας κερδίσουν. Πατήστε τους και στο βόλεϊ!

Η παρουσία στην αυριανή πορεία είναι καθήκον όλων
Ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ δεν ξεχνά όταν είναι στην κορυφή τον πόλεμο που δέχεται από τους άρχοντες του ποδοσφαίρου. Οι φωνές διαμαρτυρίας για να αντιμετωπίζεται το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ σωματείο του τόπου όπως του αξίζει δεν πρέπει να σωπάσουν ούτε λεπτό! Όλοι αύριο, στις 13:00, στην πορεία της ΘΥΡΑΣ 9 και των ΣΥ.ΦΙ.! Μαζικά και ενωμένα θυμίστε τους ότι είμαστε εδώ και δεν κάνουμε βήμα πίσω!

Υ.Γ. Με τακτική και εντεκάδα δε θα ασχοληθεί ο Ανεξίτηλος. Όποιος παίξει οφείλει να κατάθεση πάθος και ψυχή στο γήπεδο για να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Άλλωστε, ο Νεόφυτος Λάρκου με έχει πείσει ότι «κατέχει» το άθλημα του πάγκου.
Υ.Γ. 2 Ο Άλβες ανακοινώθηκε για καλοκαίρι. Κάτι μου λέει, όμως, ότι θα τα ξαναπούμε πριν το τέλος Ιανουαρίου. Περισσότερα την επόμενη φορά. Τώρα έχουμε Ανόρθωση.
Υ.Γ. 3 Με τους μαθητές που παραμένουν ανεξεταστέοι και την γελοία ανακοίνωσή τους ασχολήθηκαν άλλοι χθες. Ο Ανεξίτηλος απλά τους ευχαριστεί για το γέλιο που μας χαρίζουν και την αφύπνιση του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ που έδειχνε να χαλαρώνει και τους καλεί να απολαύσουν το αυριανό θέαμα. Σε πελάτες δε χαλάμε χατήρι. Την «εξυπηρέτηση» στην οποία τους έχουμε συνηθήσει – μέσα κι έξω από το γήπεδο – να την θεωρούν δεδομένη.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Ο Ανεξίτηλος | [email protected]