Hoolifan: Επετειακό αφιέρωμα στα κοτόπουλλα


Για τζαι χαρά σας σύντροφοι. Το είπα και το κανα, επετειακό αφιέρωμα στα κοτόπουλλα μιντίκκης για σήμερα. Καλό διάβασμα σε όλους ειδικά σε κανένα τυχαίο που πάτησε κατά λάθος σε κάποιο link κάποιου γνωστού του στο facebook και ήδη άρχισε να κακαρίζει ασταμάτητα!!

Πριν ξεκινήσουμε μια κουβέντα για τους “ελληνόφωνες κύπριους”..

Καταρχήν είμαι πολύ περήφανος που κάποιοι εκεί στον Αρχάγγελο σε πείσμα των καιρών και ενάντια στο ρεύμα των ημερών έπαιξαν ξύλο… για μια γυναίκα και όχι για κανένα αποτριχωμένο αρσενικό κωλαράκι!
Μπράβο παιδιά ήμουνα σίγουρος πως κάπου βαθιά μέσα σας θα υπήρχε ένας αρχαίος έλληνας.  Προσοχή όμως στην υπερβολική έκκριση τεστοστερόνης εκεί στο  άγιο προπονητικό κέντρο. Μπορεί να σας την πέσουν οι συμπαίκτες σας…
Και επιτέλους ας πάμε και στους μαθητές που τόσο αγωνιούν.

Περιμένετε πουλλούθκια μου και για όλους έχει ο Χουλιφαν σας.
Σαν άγρια πτηνά που είστε σας προετοιμάζουμε κατάλληλα την ζούγκλα που τόσο σας αρέσει έτσι για να νοιώσετε πιο οικεία. Ανακοίνωση μαθητών. Τι βόμβα ήταν και αυτή Αλλάχ μου! Έτριβα τα μάτια μου ξανά και ξανά και λέω δεν γίνεται  να είναι πραγματική! Ότι και να πίνετε ότι και να στρίβετε το θέλω επειγόντως μιλάμε πολύ κουκουρούκου πράμα!! Συγχωρέστε την άγνοια μου, συγχωρέστε την αγνωμοσύνη μου αλλά έχει τώρα 2 ώρες που βλέπω το πιο κάτω βίντεο και προσπαθώ να βρω ακριβώς σε ποια φάση ήταν τα μαθήματα οπαδισμού, τα μπλε τσουνάμι και  οι τσολιάδες με την μπουμπουλίνα.

Το πιο ωραίο στο πιο πάνω βίντεο ξέρετε ποιο είναι. Που βλέπεις τους αργόσχολους τους μπάτσους να σέρνονται λες και είναι 22 μηνών παλιοί και βαρούν τους οι μήνες, να βλέπουν τους μαχητες (στο βουνό χωρίς φαί χωρίς νερό) να κάνουν τις ψευτοκοκοριές τους και αυτοί να μην κάνουν τίποτα. Μόλις αρχίζει το κυνήγι της κότας από την Θύρα 9 τρέχουν να τους προστατέψουν  λες και πιάσανε φωτιά τα μπατζάκια τους!

Η ομάδα ντροπή, η ομάδα που απέτυχε να απο-πολιτικοποιηθεί μας λένε οι μαχητές. Και στις επόμενες γραμμές μας μιλάνε για τη δική τους ομάδα που αγωνίστηκε για την ελληνοποίηση του νησιού για ήρωες δοξασμένους και ελληνικά τσουνάμι. Ποιος απέτυχε να από-πολιτικοποιηθεί είπαμε? Ποιος προστάτεψε μέχρι τελικού κακαρίσματος το Βαρώσι είπαμε?

Αν δεν με απατά η μνήμη μου (καλύτερα η μνήμη παρά η γυναίκα ρε Τρι.. εεεε αποελίστες εννοώ) το δικό σας από-πολιτικοποιημένο σωματείο ρε κοτούλες έβγαζε ΕΠΙΣΗΜΕΣ ανακοινώσεις στήριξης Κασουλίδη σε προεδρικές εκλογές.

Α και που είστε. Έχετε τίποτα σε ανεμοστρόβιλους ή σε σεισμούς. Να μωρέ όλο γαλανόλευκα τσουνάμι και θάλασσες, να ψιλό βαρεθήκαμε..
Κάτσετε στα αυκά σας ρε κοτόπουλλα να μεν σας πάρει τζαι να σας ξιφτερίσει όλους σας.

Έσχει κοτόσουπα την νύχτα του Σαββάτου κοπέλια. Μετά το μεθύσι ότι πρέπει!! Τι ξευτιλισμένοι θεέ μου πόσον ηλίθιοι μπορεί να είναι, τι κατάντια είναι αυτή. Τι προσπαθείτε να αποδείξετε και κάθεστε μας αραδιάζετε βρισιές και απειλές.. Όποιος παίζει με την φωτιά στο τέλος καίγετε. Να το ξέρετε αν οποιοσδήποτε οπαδός της ανόρθωσης χτυπηθεί, εσείς και μόνο θα φέρετε την αποκλειστική ευθύνη.

Τις πιο ωραίες απαντήσεις δίνει ο λαός λεπτό προς λεπτό all over the internet!

«Παρακαλείτε η Θύρα 9 να επαναφέρει το μέτρο της αποχής γιατί είναι προφανές πως κινδυνεύει η ζωή μας αν πάμε στο Γ.Σ.Π μεχ μεχ μεχ»

«Μετά την ανακοίνωση των μαθητών εγώ απορώ γιατί δεν επεμβαίνει η ΟΕΛΜΕΚ και ο Σύνδεσμος γονέων!»

«Δώστε μας ησυχία ρε μαθητές πόμποι!»

«Μόνο αν κάτσουμε μες τους ανορθωσιάτες εν να γλυτώσουμε χαχαχαχ»

Υ.Γ  Ένα πράγμα δεν πήρατε από τους προγόνους σας. Φασίστες γίνατε, ηλίθιοι γίνατε, θρασύδειλοι γίνατε. ΑΛΛΑ δολοφόνοι όπως ήταν οι παππούδες σας στην ΕΟΚΑ Β εν ήσαστε τζαι ούτε θα γίνετε. Ακούτε σχιπεθκιές και χώνετε το κεφάλι σας στο χώμα. Για αυτό μεν πουλάτε τσαμπουκάδες ρε κλασομπινέδες  μεν αρχίσουν τα μπαμ τζαι τα μπουμ τζαι αρχίσετε να βουράτε ..

ο ΗΟΟLIFAN