Aπάντηση προς Μαθητές


[δείτε εδώ την εικόνα]

Μόνο γέλιο μπορούν να μας προκαλέσουν τα όσα διαβάσαμε στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Μαθητές, αλλά περισσότερο γελοίο είναι το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς τα πιστεύουν. Ένα δείγμα μιας μικρής απάντησης στο ίδιο ύφος με την ανακοίνωση των μαθητών πιο κάτω με πολλές προτάσεις να μένουν ως έχουν.
Όσοι δεν διάβασαν την ανακοίνωση των Μαθητών μπορούν να το κάνουν πατώντας εδώ
Όσοι πάλι έχουν σκάσει στα γέλια από τα λεγόμενα τους, μπορούν να διαβάσουν μια πιθανή απάντηση πιο κάτω:


Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και η παράνοια μας άρχισε να βαράει… ΠΡΑΣΙΝΟ! Ο μεγάλος αγώνας ενάντια στην ομάδα που σπόνσαρε η κυβέρνηση Κληρίδη με ιδιόκτητα γήπεδα και εκατομμύρια Λίρες Κυπριακές. Απέναντι στην ομάδα που πλούμισε με εκατομμύρια λίρες αθόρυβο μέλος της ΕΟΚΑ Β στην Αμμόχωστο επί της προεδρίας του.

Η ομάδα ντροπή για το Κυπριακό Πρωτάθλημα, που δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να αποπολιτικοποιηθεί και μέχρι το πολύ πρόσφατο παρελθόν δήλωσε δημόσια την στήριξη του ψήφου της σε υποψήφιο του Δημοκρατικού Συναγερμού στις εκλογές του 2008. Η ομάδα που σύνδεσε το όνομα της με την προδοτική ΕΟΚΑ Β με πανό και συνθήματα όπως «ΕΟΚΑ Β ξανακτύπα».

Εμείς ως Ομονοιάτες, δεν το βλέπουμε σαν ένα απλό αγώνα, αλλά σαν κάτι πολύ περισσότερο. Μπορεί η ομάδα της ανόρθωσης να είναι σταθερά η τριτοτέταρτη ομάδα της Κύπρου, όμως δεν παύει να μας χαροποιεί το πάθος του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ να κάνει το γήπεδο καμίνι και να στηρίξει με περίσσιο ΘΑΡΡΟΣ και ΔΥΝΑΜΗ την ΙΔΕΑ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Από κάθε γωνιά της Κύπρου θα ξεκινήσουν Καταπράσινες πορείες, θα γίνει ένας ανεπανάληπτος ξεσηκωμός για πάρτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αρρωστημένα λατρεύουμε. Για ακόμα μια φορά τα τρία τέταρτα του ΓΣΠ θα είναι πρασινόλευκα. Μια ανθρωπόμορφη θάλασσα είναι ΕΤΟΙΜΗ να πνίξει τις κοτούλες που φαίνονται ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ μικρές μπροστά στο μεγαλείο του ΛΑΟΥ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ κατάθεση ΨΥΧΗΣ μέσα στο γήπεδο από τους παίκτες μας. Οι ΚΗΦΗΝΕΣ θα δώσουν το είναι τους πάνω στα τσιμέντα, με τις φωνές, τα τραγούδια και τα συνθήματα μας θα δώσουμε φτερά στα πόδια σας. Θα σας μεταδώσουμε ΟΛΗ μας τη ΔΥΝΑΜΗ για να κατασπαράξετε ΑΥΤΟΥΣ που αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ για την ΚΥΠΡΟ.

Είμαστε έτοιμοι, πιο έτοιμοι από κάθε άλλη φορά για να πάρουμε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, την ΝΙΚΗ μέσα στο ΓΣΠ. Δεν ξεχνούμε την τούρκικη σημαία που τόλμησαν να σηκώσουν οι αλήτες στην κερκίδα τους, με το τριφύλλι στη θέση του αστεριού, δεν ξεχνούμε τα προσβλητικά συνθήματα για την αριστερά, δεν ξεχνούμε που εν χωρώ ολόκληρο τραγουδούσαν συνθήματα για την ΕΟΚΑ Β και τον προδότη ιδρυτή της. Το Σάββατο θα είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ, θα παραδώσουμε ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ μια φορά μαθήματα οπαδισμού και κερκίδας σε εσάς που είστε ακριβώς το αντίθετο του οπαδισμού, σε εσάς που ξέρετε μόνο ότι σας έμαθαν οι δεξιόφρωνες καθηγητές στα σχολεία, όπου παρέλειπαν πάντοτε την προδοσία της ΚΥΠΡΟΥ από την ύλη διδασκαλίας. Σε σας που σας μαθαίνουν στα προσκοπικά πως εχθρός είναι ο αριστερός.

Κλείνοντας, καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Ομονοιάτες, από κάθε γωνιά της Κύπρου να ξεσηκωθούν. Η μεγάλη στιγμή έφτασε και ο καθένας μας έχει χρέος να δηλώσει ΠΑΡΟΝ!

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ

Tέλος διαβάστε κάποια από τα σχόλια που έκαναν οι ίδιοι στην γελοία ανακοίνωση που εξέδωσαν [Διαβάστε Εδώ]